Kit pentru unghii cu Gel UV Base One

Kit pentru unghii cu Gel UV Base One

Dacă mă urmăriți deja de ceva timp, cu siguranță știți că susțin ideea conform căreia mâinile sunt cartea de vizită a femeii. Dat fiind acest fapt, încurajez reprezentantele sexului frumos să aivă grijă de manichiura lor, pe cât posibil. Este adevărat că sunt destul de multe femei care practică munci grele și care nu mai au timp și pentru ele. Însă curățarea unghiilor și aplicarea unui lac transparent nu ia o veșnicie. Pentru cele care se respectă, manichiura clasică este de mult depășită. Acestea apelează la saloanele de înfrumusețare fie pentru manichiură cu gel, fie pentru ojă semipermanentă. Dacă mă întrebați pe mine, consider că aceasta poate deveni în timp o procedură destul de costisitoare. Drept pentru care astăzi vin în ajutorul vostru cu o sugestie. Un kit pentru unghii cu Gel UV Base One pentru a vă realiza manichiura acasă este exact ceea ce aveți nevoie.

În ceea ce mă privește, mulți ani de zile mi-am purtat unghiile tăiate foarte scurt și date cu lac incolor. Asta deoarece de îndată ce creșteau puțin, nu mai dura mult și mi se rupeau din carne. Pot spune că a fost o perioadă foarte frustrantă, eram complet nemulțumită de aspectul unghiilor mele. De fel am și patul unghial destul de lat, mâna arătând destul de bărbătească cu unghiile tăiate scurt.

Însă totul s-a schimbat din momentul în care am descoperit un tratament intensiv pentru unghii. Pot spune că mi-a schimbat viața, pentru că în sfârșit am reușit să-mi las unghiile să crească. Dar pentru că la capitolul manichiură am considerat că am două mâini stângi, o perioadă am apelat la manichiura cu gel. Doar că, așa cum menționam anterior, în timp a început să mi se pară destul de costisitor să merg la întreținere. Și-am început să mă gândesc serios la a-mi realiza manichiura singură, acasă. Așa a intrat în scenă acest kit pentru unghii cu Gel UV Base One, cu care exersez de ceva timp.

Despre Base One

Base One este un site românesc ce comercializează absolut toate produsele de care ați avea nevoie pentru realizarea manichiurii. De la pile, buffere, geluri și oje, până la lămpi, freze și alte ustensile necesare unei manichuri impecabile și corect executate.

Personalul din spatele site-ului Base One este foarte bine pregătit, gata oricând pentru orice fel de sugestii. Navigarea pe site este foarte ușoară, interfața acestuia fiind foarte prietenoasă, astfel că găsiți cu ușurință produsele care vă interesează. Livrarea este incredibil de rapidă, în 1-2 zile primiți produsele comandate.

Prețurile practicate de acest site sunt mai mult decât accesibile și au destul de des promoții și concursuri. Astfel că urmărind pagina lor de Facebook veți fi mai mult decât câștigați.

Pentru începătoare în ale manichiurii eu recomand cu toată încrederea un kit pentru unghii cu gel UV Base One. Dar haideți să vedem ce conține un astfel de kit, pentru că precis vă interesează.

Kit pentru unghii cu Gel UV Base One

Așa cum ați văzut și în postarea de pe Instagram, acest kit pentru unghii cu Gel UV Base One conține o mulțime de produse. Practic, în afară de freză, are tot ce vă trebuie pentru a începe să vă faceți singure manichiura. Fie că optați pentru unghii cu gel sau cu ojă semipermanentă, produsele din imagine vă vor fi de un real folos.

Kit pentru unghii cu gel UV Base One

Acest kit conține:

1 x Lampă UV 36w cu 4 neone incluse/timer 120secunde/taviță detașabilă;

1 x Nail Prep Base One 9ml soluție ce deshidratează/deprăfuiește și dezinfectează unghiile;

1 x Primer Base One 9ml cu uscare în aer liber;

1 x Gel UV  Construcție-Builder 15g Base One Clear/Pink/French Pink în funcție de nuanța dorită de dvs;

1 x Gel UV Cover Camuflaj 15g Base One;

1 x Gel UV Color  5gr Base One (white angel sau bianco extremo);

1 x Gel UV Color  5g  Base One Hot Fire;

1 x Gel UV Color  5g  Base One Black Jack;

1 x Gel UV Top Coat Base One;

1 x Ulei cuticule cu pipetă;

1 x Degresant Base One 90 ml;

1 x Lipici tipsuri 10 g;

2 x Pile manuale unghii;

2 x Pile Buffere cu patru fețe pentru pilire;

1 x Set 10 bețe portocal;

1 x Set de 200 x șervețele hârtie;

1 x 100 x șabloane fluture;

1 x Periuță de praf;

12 x Butoiașe cu sclipici;

1 x Carusel decorațiuni pietricele multicolore;

1 x Carusel decorațiuni alte modele (fimo, flori);

1 x Pensetă tipsuri;

1 x Pensetă curba C (pentru a obține mult dorita curbă C atunci când faceți construcție cu sablon);

1 x Set 15 Pensule manichiură ce conține pensule pentru gel, pensule de french, pensule nail art, punctator decor;

1 x 100 Tipsuri Naturale;

1 x Clește de tipsuri.

După cum puteți observa, în afară de freza electrică, kit-ul are absolut tot ce vă e necesar. Însă aveți posibilitatea de a adăga comenzii modelul de freză dorit, pe site putând fi accesate toate variantele disponibile pe site.

 

Experiența mea

 

Gel pe unghia naturală

Recunosc că am avut ceva emoții, deoarece nu-mi mai făcusem manichiura cu gel singură, însă mai întâi m-am docmentat puțin. Prima mea tentativă a fost de a-mi aplica gel pe unghia naturală, iar nuanța i-am dat-o cu ajutorul unei oje semi-permanente. Rezultatul primei încercări a fost acesta:

Kit unghii cu Gel UV Base OnePentru prima mea încercare am fost mai mult decît mulțumită, îndeosebi pentru că am reușit (ca prin minune) să nu-mi ating cuticulele. Am ținut această manichiură cam o săptămână ca să văd dacă am aplicat corect gelul, dacă am respectat toți pașii. Unghiile au început să-mi crească și am fost încântată să văd că nu au prins deloc aer, că gelul a avut o aderență foarte bună la patul unghial.

Ojă semipermanentă Lila Rossa

A doua încercare a fost cu oja semipermanentă Lila Rossa, după ce-am îndepărtat cu grijă gelul cu ajutorul unei pile. Recunosc, procedeul este puțin anevoios pentru o începătoare ca mine, dar am reușit să-l dau jos fără să agresez unghiile. Dat fiind faptul că-mi mai crescuseră puțin unghiile, le-am schimbat puțin forma în încercarea mea de a le face migdală.

Kit unghii cu Gel UV Base OneDrept să spun, am fost încântată și de rezultatul obținut cu oja semipermanentă Lila Rossa. Are un luciu foarte fain, așa încât n-am văzut mare diferență între ea și gel la nivel de finish. Avantajul manichiurii cu ojă semipermanentă este că unghia trebuie pregătită mai puțin decât la gel, dar rezisă mai puțin decât gelul. O manichiură cu gel o puteți avea până la 4-5 săptâmâni, dacă e realizată corect. În schimb, în cazul celei cu ojă smipermanentă, întreținerea se face la max 3 săptămâni.

Gel pe unghia naturală și sclipici

Pot spune că am avut noroc, am sigilat bine unghiile și n-am avut surpriza să mi se decojească pe la vârfuri. Și nici în zona cuticulelor nu mi-a prin aer, așa că m-am bucurat de ea pentru vreo două săptămâni. Asta pentru că am simțit nevoia să mă mai joc puțin, mi-am făcut iar manichiura cu gel, însă am îndrăznit să folosesc și puțin sclipici.

Kit unghii cu Gel UV Base OneMi-a plăcut ce a ieșit, rezistă foarte bine, zic eu că sunt pe drumul cel bun, chiar dacă mai am multe de învățat. Am ambiția să progresez în această artă a manichiurii.

Tips cu gel și strasuri

Construcție cu șablon încă nu am avut curaj să-mi fac, însă m-am jucat cu un tips pe care l-am modelat în formă de migdală. Rezultatul îl puteți vedea în imaginea de mai jos.

Kit unghii cu Gel UV Base OneÎmi place mult de tot cum a ieșit acest tips, gelul acesta de culoare roșie este foarte pigmentat, opac și acoperă dintr-un singur strat. Am prins curaj să aplic și câteva strasuri și mă și eu mir cât de simetric am reușit să le așez pe unghie.

Concluzii

Produsele pe care le conține acest kit sunt de calitate superioară:

  • gelurile de construcție se aplică usor, sunt flexibile, nu crapă;
  • gelurile color sunt foarte pigmentate și acoperă perfect dintr-un singur strat;
  • uleiul pentru cuticule miroase genial și hidratează intens;
  • degresantul nu mătuiește manichiura;
  • tipsurile au un aspect foarte natural;
  • Decorurile se țin bine, nu se decojesc;
  • pilele și bufferele rezistă mult, nu se tocesc prea repede;
  • pensulele sunt ușor manevrabile și se curăță cu ușurință;
  • lampa usucă repede și bine atât gelul cât și oja semipermanentă.

În definitiv, pare-se că nu-s chiar așa de stângace și că exersând este posibil să reușesc să realizez manichiuri uimitoare. Mi-am propus să urmez și un curs de bază în viitorul apropiat, pentru a fixa mai bine toți pașii. Însă până atunci exersez pe mine însumi, îndeosebi cu ojă semipermanentă, până îmi voi cumpăra o freză electrică. Încă mă mai documentez asupra ei, mai durează până mă hotărăsc ce model să achiziționez. Cel mai probabil cât de curând voi plasa o comandă de oje semipermanente ca să-mi pictez unghiuțele și-n alte nuanțe. Chiar a început să-mi placă să-mi fac manichiura singură acasă, acest kit penru unghii cu Gel UV de la Base One fiindu-mi de un real folos!

Acum, să vedem: mâna sus cine își face manichiura singură cu gel sau cu ojă semipermanentă? Vă place? Vă descurcați?

 



7 thoughts on “Kit pentru unghii cu Gel UV Base One”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.