Colier statement | Vintage Art Boutique

Colier statement | Vintage Art Boutique

Accesoriile m-au atras precum un magnet dintotdeauna, încă de mică mi-am creat propria mea colecție de bijuterii pe gustul meu. Bineînțeles că acea colecție s-a îmbogățit și s-a schimbat de-a lungul timpului, fie în funcție de tendințe, fie de preferințe. Mereu am preferat argintul, însă am purtat și încă mai port adesea și gablonțuri. Asta mai ales pentru că au niște modele pe care e foarte puțin probabil să le găsesc confecționate din argint. Însă nu cumpăr orice tip de gablonț, ci în 99% dintre cazuri îmi place să-mi iau coliere. Și chiar analizându-mi colecția actuală de accesorii am observat că-mi lipsește ceva din ea. Nu știu cum s-a întâmplat, însă nu mai aveam niciun colier statement.  Și pentru că-mi doream unul, am început să dau internetul peste cap în căutarea colierului perfect. Sunteți curioase dacă și unde l-am găsit? 🙂

Ei bine, mi-au atras atenția coliere intersante unde mă așteptam mai puțin, și anume pe Facebook. În căutările mele mi-a ieșit în cale o pagină faină ce m-a determinat să o accesez în primul rând prin sigla sa drăguță, cu un aer ușor vintage. Nici n-avea cum să fie altfel, dat fiind faptul că se intitulează Vintage Art Boutique!

Despre Vintage Art Boutique

La Vintage Art Boutique am găsit o mulțime de alte minunății, nu doar coliere. Se lucrează intens bijuterii de inspirație vintage, dar și accesorii pentru viitoare mirese, de exemplu. Vizitând această pagină îmi este greu să mă opresc asupra unui singur produs, fiecare bijuterie are ceva aparte. De câte ori îmi arunc ochii pe pagină am senzația că bijuteriile mă strigă, este ca și cum ar avea suflet. De altfel, ele precis au în ele o bucățică de suflet. O parte din sufletul creatoarei, a făuritoarei lor, care le realizează cu grijă și măiestrie.

Buticul acesta este în continuă dezvoltare, în plină expansiune și nu se axează numai pe crearea de accesorii vintage. Uneori, artista cu cele două mâini dibace iese din zona de confort și acceptă noi provocări, explorează noi zone ale acestei arte. Așa s-a întâmplat și în cazul meu, când i-am solicitat să-mi creeze un colier mai… altfel. Mi-am dorit un colier mai aparte, ceva ce nu are toată lumea, am mers pe mâna ei și m-a surprins plăcut. Dar zic să nu vă mai țin pe jar și să vă arăt acel colier statement semnat Vintage Art Boutique.

Ambalare | Vintage Art Boutique

În primul rând, vreau să vă arăt cam cum arată coletele expediate de Vintage Art Boutique. Accesoriile comandate de pe această pagină de Facebook vin împachetate în cutie personalizată cu numele acesteia. Mie acest lucru îmi denotă o deosebită atenție la detalii și un mare respect pentru clienți.

Este adevărat că eu am devenit în timp o snoabă a ambalajelor. Însă pentru mine ele vorbesc despre importanța clientului final în ochii companiilor ori a brand-urilor. Felul cum este împachetat un produs spune multe despre producătorul în sine și denotă profesionalism.

Vintage Art BoutiqueCutia este confecționată dintr-un carton foarte calitativ și nu și-a modificat forma în timpul transportului. Așadar, eu am păstrat-o și o folosesc pentru depozitarea colierului pe care urmează să-l vedeți mai jos.

Colier statement | Vintage Art Boutique

Acest colier statement despre care vă vorbesc a necesitat un timp de execuție destul de mare, prin prisma faptului că este confecționat din margeluțe mici. Creatoarea acestuia a dat dovadă de o minuțiozitate uimitoare în asamblarea lui, mărgeluță cu mărgeluță. Un astfel de colier implică o muncă titanică pe care numai o persoană cu o răbdare de fier ar putea s-o facă.

Vintage Art BoutiqueRezultatul final este un colier de inspirație boho-chic în degrade, incredibil de versatil, exact cum îmi doream. Întotdeauna am aspirat la un colier care să nu oxideze și pe care să-l pot integra în ținute pretabile oricărui anotimp. Aceasta mi se pare cea mai bună variantă pentru cerințele mele. Deja l-am purtat în zeci de outfit-uri, dar cu toate astea încă nu m-am plictisit de el și presimt că nici nu se va întâmpla prea curând.

L-am inclus în cele mai neașteptate combinații, cu articole vestimentare contrastante sau în aceleași nuanțe. În toate cazurile efectul final a fost demn de un ”WOW!”. Este genul de accesoriu care scoate din anonimat chiar și cea mai simplă și mai banală ținută.

Un truc de care mă folosesc uneori este acela de a purta colierul când îmi doresc să distrag atenția de la orice altceva. Inevitabil, toate privirile sunt ațintite asupra lui, este admirat și deseori sunt întrebată de unde l-am achiziționat.

Acum că ”am dat de gustul” colierelor de genul acesta, parcă mi-ar mai plăcea vreo câteva și în alte combinații de culori. Mă gândesc că ar arăta foarte bine pe un mov în degrade sau chiar pe verde sau roșu.

Voi ce părere aveți? Ați purta un astfel de colier? Ce altă combinație cromatică vă vine în minte când îl priviți?

 

 



2 thoughts on “Colier statement | Vintage Art Boutique”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.