Scagel Acne – remedii rapide pentru acnee

Scagel Acne – remedii rapide pentru acnee

Ori de câte ori îmi recidivează acneea (indiferent de forma sub care reapare) realizez că de fapt este o chestiune genetică. Deja m-am obișnuit cu ideea și mi-e clar că mă voi confrunta toată viața cu această problemă. Asta pentru că aceasta este predispoziția tenului meu, îmi joacă feste în diverse momente ale vieții. De regulă, cauzele acneei mele sunt interne din câte am observat. În majoritatea cazurilor îmi apar coșuri în perioadele în care sunt mai stresată decât de obicei. Mă bucur totuși că nu mai sufăr de o acnee severă precum cea de acum 2 ani în urmă care mi-a lăsat semne pe chip. Norocul meu că am descoperit un remediu împotriva cicatricilor în produsul Scagel despre care v-am povestit aici. Și pentru că încerc pe cât posibil să opresc coșurile din evoluție, am mereu produse care să le ”înghețe”. Două astfel de produse sunt cele despre care vreau să vă vorbesc astăzi, din gama Scagel Acne.

Scagel AcneAșa arată cele două produse pe care le-am introdus în rutina mea de îngrijire a tenului încă de astă vară. Dar haideți să vedeți cum funcționează fiecare în parte.

Scagel Acne Spot Gel

Dat fiind faptul că acneea mă supără deja de ani de zile, am învățat să-i identific primii pași, intenția de apariție. Astfel, de îndată ce simt senzația aceea specifică, aplic local Scagel Acne Spot Gel.

Scagel AcneAcest produs nu conține antibiotice, acid salicilic sau peroxid de benzoil și este testat dermatologic. De fapt, cele șapte ingrediente active ale acestuia sunt:

 • acnacidol (hidroxi acid prezent în mod natural în Royal Jelly);
 • ulei de arbore de ceai;
 • extract de gercinia mangostana;
 • aloe vera;
 • niacinamidă (vit B3);
 • extract de ceapă;
 • extract de dud de hârtie.

Recipientul gelului Scagel Acne Spot dispune de un aplicator în unghi care face mai ușoară și mai precisă aplicarea. Practic, gelul se aplică local într-o cantitate mică și se masează cu acea teșitură până la absorbție.

Scagel AcneMirosul nu este unul prea plăcut, însă eu sunt mulțumită că-mi stopează coșurile din evoluție. De regulă, eu îmi aplic acest gel seara și-l las să acționeze peste noapte, deoarece îmi colorează puțin pielea. Dar dacă sunt nevoită să-l folosesc ziua, aplic o cantitate mică-mică, asta ca să fie insesizabil.

Sinceră să fiu, mă așteptam să funcționeze, după experiența avută cu gelul pentru cicatrici. Și nu m-am înșelat, își face foarte bine treaba, drept pentru care îl recomand cu toată încrederea. Dacă vă tentează și considerați că aveți nevoie de el în viața voastră, se găsește în farmaciile fizice și online. Prețul este foarte accesibil, în jur de 20 de lei și merită pentru că se consumă foarte greu.

Scagel Acne Body Spray

Desigur, acneea nu apare numai pe față, dar deja cunoașteți acest lucru. Știți că ea poate apărea și în alte zone ale corpului precum decolteu sau spate. Apare îndeosebi în anotimpurile calde, este tare inestetică și uneori poate fi și dureroasă. Nu prea există remedii pentru această formă de acnee, însă eu am descoperit unul – Scagel Acne Body Spray.

Scagel AcneScagel Acnee Body Spray  nu contine antibiotice, acid salicilic sau peroxid de benzoil. Este indicat pentru tratarea acneei, a porilor deschiși, îndepărtează cantitatea excesivă de sebum lichid și previne hiperpigmentarea post inflamatorie.

Ingredientele acestui produs sunt următoarele:

 • apă;
 • extract de Aloe barbadensis din frunze;
 • glicerină;
 • acid 10-Hydroxydecanoi;
 • niacinamida (vita B3);
 • extract de coajă de dud de hârtie;
 • hialuronat de sodiu;
 • ulei din frunza de Melaleuca leucadendra;
 • extract de scoarță de copac Papyrifera Broussonetia (dud japonez);
 • polisorbat 20;
 • fenoxietanol;
 • caprylyl glicol;
 • ulei citric de bergamia;
 • alantoină;
 • carbomer;
 • l-arginină.

Cel mai potrivit moment de aplicare a acestui spray este după duș. Astfel el poate rămâne pe corp, fiind cheia în controlul și tratarea erupțiilor acneice de pe acesta. Recipientul acestui body spray este dotat cu pulverizator, ceea ce înlesnește aplicarea produsului.

Scagel AcneMirosul acestui spray nu este deloc deranjant, se absoarbe repede în piele și nu rămâne lipicios. Eu l-am folosit îndeosebi pe decolteu deoarece astă vară mi s-a întâmplat să mă irit de câteva ori. Coșulețele erau destul de inestetice, însă am avut noroc, acest produs m-a scăpat repede de grijă. Le-a inhibat dezvoltarea, le-a grăbit vindecarea și nu mi-au rămas cicatrici.

Scagel Acne Body Spray se găsește, ca și celălalt, în farmaciile fizice și online. Prețul acestui produs este în jur de 30 de lei.

Mențiuni

Ambele produse Scagel Acne sunt unisex, pot fi folosite în egală măsură de către femei, cât și de către bărbați. Pentru rezultate rapide se recomandă aplicarea acestora pe pielea curată, de două ori pe zi. Nu le utilizați pe răni deschise, iar dacă vă apar iritații întrerupeți folosirea lor.

După părerea mea, aceste două produse ar trebui să fie nelipite din rutina de îngrijire a persoanelor cu ten/piele acneic/ă. Sunt genul de produse care realmente vă scutesc de neplăcerile cauzate de acnee: inflamații, dureri, răni și cicatrici. În cazul meu ambele au funcționat de minune, drept pentru care vi le recomand și vouă, chiar sunt un must have.

P.S.: la o scurtă căutare pe Google, am găsit aceste două produse pe site-urile Catena, Sensiblu, Punkt, Farmacia Tei și eMag.

Ați avut ocazia să încercați aceste produse? Ați fost mulțumite de ele? Ori v-ar tenta să le folosiți? V-ar fi necesare?7 thoughts on “Scagel Acne – remedii rapide pentru acnee”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.