Glamour Eyeliner | Lambre

Glamour Eyeliner | Lambre

Întotdeauna am recunoscut și nu este nicun secret faptul că nu sunt tocmai o pricepută în arta machiajului. Însă este un domeniu care mă atrage vizual și mă determină să exersez până când mă voi perfecționa. Când vine vorba despre machiajul ochilor, ce mă fascinează cel mai tare este linia de tuș. Nici cea mai uimitoare combinație de nuanțe de fard nu detronează acea linie neagră, ascendentă de tuș. Categoric, dacă aș fi pusă să aleg între farduri și tuș, l-aș alege pe cel din urmă. Aplicarea tușului mi-a luat ceva timp, a necesitat puțin exercițiu, însă la un moment dat ”m-am prins” cum se procedează. Doar că nu întotdeauna îl aplicam perfect din prima încercare, până să descopăr produsul despre care vă povestesc astăzi. Este vorba despre tușul Glamour de la Lambre cu care trasez liniile de tuș mult mai repede.

Glamour Eyeliner | Lambre

Tușul Glamour de la Lambre arată exact ca o cariocă, având un vârf foarte ascuțit și precis. Design-ul acestuia este minimalist, negru cu inscripții aurii, o combinație care mie mi se pare de bun gust.

Glamour Eyeliner LambreProbabil că multe dintre voi asociați vârful-cariocă cu un aplicator dur și rigid, care posibil să mai și zgârie pielea. Ei bine, simt nevoia să menționez că nu este cazul acestui produs. Glamour Eyeliner are de departe cel mai fin și mai calitativ aplicator de genul acesta dintre câte am încercat. Iar ușoara sa flexibilitate ajută la o mai bună manevrare pe pleoapă, imediat la baza genelor.

Tușul în sine este negru intens, se usucă mat și nu se cojește peste zi, ci rămâne intact până la demachiere. Nu curge, nu se mânjește, rămâne fixat la locul lui până în momentul în care vă decideți să îl îndepărtați. Și deși nu am găsit vreo specificație conform căreia ar fi waterproof, se comportă ca și cum ar fi.

Glamour Eyeliner LambreAplicare

Neapărat am vrut să vă povestesc despre tușul Glamour de la Lambre deoarece este singurul pe care am reușit să îl aplic repede și bine. Vă vine să credeți sau nu, linia de tuș din imaginea de mai jos este trasată în mai puțin de 30 de secunde! Asta în condițiile în care nu mai folosisem tuș de ochi de mai bine de un an de zile și-mi pierdusem complet îndemânarea! N-am făcut decât vreo trei manevre, et voila!

Glamour Eyeliner Lambre

Cu siguranță vă întrebați cum este posibilă o aplicare atât de rapidă, nu-i așa? Concluzia pe care am tras-o este aceea că aplicarea precisă și rapidă se datorează vârfului îmbibat în produs constant și atât cât trebuie. Acesta este un detaliu care îmi demonstrează atenția cu care a fost conceput acest produs și faptul că este de o calitate superioară.

Demachiere

Se demachiază ușor cu orice tip de demachiant, eu l-am îndepărtat atât cu apă micelară, cât și cu loțiune demachiantă. Este suficient să presați cotoneta îmbibată în demachiant pe pleoapă câteva secunde și acesta va începe să se dizolve.

Îmi place că nu este genul de tuș care se întinde în timpul demachierii, nu mă face să arăt ca un urs panda. De la alte tușuri de ochi chiar îmi rămânea pătată pleoapa inferioară, însă cu acesta n-am întâmpinat astfel de neplăceri.

Concluzii

Sinceră să fiu, chiar nu mă așteptam să îmi placă acest tuș și să mă descurc atât de bine cu el! Însă acum că l-am descoperit, nu l-aș mai înlocui cu nimic, pentru că are toate atributele pe care le caut:

  • aplicare rapidă;
  • precizie;
  • intensitate;
  • persistență;
  • demachiere facilă.

Și dacă vă spun și cât costă acest tuș de ochi cu siguranță rămâneți fără replică de uimire! Dar mai bine vă las link către el aici ca să descoperiți singure și, de ce nu, să-l comandați. Comenzile plasate pe site în valoare de minim 59 lei beneficiază de transport gratuit prin curier.

By the way, nu știu cât de cunoscut vă este acest brand și dacă ați mai auzit de el până acum. Însă eu am încercat mai multe produse de la ei și pot garanta pentru calitatea lor. Vă las mai jos trimitere către experiențele de testare a altor produse disponibile pe site, ca să vă faceți o părere:

Acestea fiind spuse, astept să-mi lăsați un comentariu, dacă ați încercat produse marca Lambre. Ori dacă nu, ce produse de la ei v-ar tenta cel mai tare?14 thoughts on “Glamour Eyeliner | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.