Bioderma Sensibio H2O – soluție micelară demachiantă

Bioderma Sensibio H2O – soluție micelară demachiantă

Când vine vorba despre îngrijirea tenului, demachierea este cel mai important pas din rutina acestuia. Indiferent dacă ne machiem sau nu, la sfârșitul zilei trebuie să ne demachiem. Astfel, ne îndepărtăm de pe față nu numai machiajul, ci și toate impuritățile acumulate peste zi. De-a lungul timpului am încercat nenumărate metode de demachiere, iar loțiunea micelară am descoperit-o și folosit-o de câțiva ani încoace. Mi se pare cea mai ușoară metodă de demachiere și cea mai puțin costisitoare. Cât privește brand-urile, am testat aproape tot ce e pe piață. Dar de pe la începutul anului m-am oprit asupra unuia, Bioderma. De altfel, după ce am testat varianta albastră – Bioderma Hydrabio H2O, i-a venit rândul și variantei roz Bioderma Sensibio H2O. Despre cea din urmă vă voi povesti astăzi, mai exact despre experiența mea de testare.

Bioderma Sensibio H2O

Îmi amintesc faptul că am fost tare încântată de varianta albastră a soluției micelare Bioderma, fusese cap de listă din tot ce încercasem. Asta până să-mi cadă în mână varianta roz, Bioderma Sensibio H2O, de care m-am lipit precum timbrul de scrisoare. Explicația cred că este simplă în acest caz. Soluția micelară Sensibio H2O este creată pentru tenul sensibil, iar al meu nu face excepție din context.

Bioderma Sensibio H2OBioderma Sensibio H2O este prima soluție micelară demachiantă creată în Franța. Scopul acesteia este acela de a conferi tenului sensibil sau intolerant îngrijirea de care acesta are nevoie pe termen lung.

De altfel, Sensibio H2O este prima și singura soluție micelară perfect compatibilă cu pielea. Elementele constitutive ale micelelor sunt esterii de acizi grași, similari cu fosfolipidele membranei celulare a pielii. Aceștia ajută la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii în mod natural.

Bioderma Sensibio H2OCe promite Bioderma Sensibio H2O?

  • curăță și îndepărtează machiajul de pe față și conturul ochilor;
  • elimină chiar și machiajul rezistent la apă;
  • calmează și curăță pielea iritată;
  • produce o senzație imediată de prospețime;
  • nu necesită clătire.

Bile albe Bioderma Sensibio H2O

  • hipoalergenică;
  • fără parfum;
  • fără alcool;
  • fără parabeni.

Experiența mea de testare a soluției micelare Sensibio H2O a fost una genială! Recunosc, a detronat varianta albastră pentru simplul motiv că tenul meu se simte mult mai bine după folosirea acesteia.

Îmi topește efectiv machiajul doar presând ușor pe ten o cotonetă îmbibată în aceasta, inclusiv mascara waterproof. Pielea îmi rămâne fină, catifelată la atingere și nu simt nevoia să-mi clătesc fața după utilizarea acesteia.

E foarte blândă atât cu tenul, cât și cu ochii, nu mi-a creat niciun fel de neplăcere sau disconfort. Mai mult de atât nici nu-mi pot dori de la aceasta, iar recipientul de 500 ml îmi ajunge pentru câteva luni.

Pouch pentru cotonete Bioderma

Cu siguranță ați remarcat în prima imagine un încă un produs pe lângă soluția micelară demachiantă Bioderma Sensibio H2O. Ei bine, după cum deja v-ați dat seama, acela este un pouch pentru cotonete, inscripționat Bioderma.

Bioderma Sensibio H2OSunt mega-încântată de acest pouch pentru că de mult căutam o variantă de a-mi lua mai puține cotonete atunci când călătoresc. Îmi place mult și forma circulară a acestuia, și faptul că încap suficiente dischete demachiante în el. Îmi ajung cam pentru un weekend, așa.

Apropo, cotonetele cu care a venit acest pouch au fost aparte, diferite de tot ce am mai încercat până acum. Precis au fost din 100% bumbac, pentru că erau de o finețe rar întâlnită și nici n-au făcut scame.

Dacă aveți ocazia să vă cumpărați astfel de pouch-uri, eu vă recomand să vă luați, deoarece sunt foarte utile. Eu mi-am făcut un obicei din a ține în portfard o micelară mică Bioderma Sensibio H2O și acest pouch cu cotonete.

Închei prin a vă spune că de când am făcut cunoștință cu micelara Bioderma Sensibio H2O nu îmi lipsește din rutină. O recomand cu cea mai mare încredere tuturor celor care au tenul sensibil/atipic/intolerant. Își merită fiecare bănuț, drept pentru care mă bucur enorm că am descoperit-o!

Voi folosiți sau ați folosit acest produs? Vă place?



18 thoughts on “Bioderma Sensibio H2O – soluție micelară demachiantă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.