SHECURE – despre menținerea sănătății aparatului uro-genital feminin

SHECURE – despre menținerea sănătății aparatului uro-genital feminin

Dacă mă întrebați pe mine, eu consider că femeia este o ființă nobilă deoarece a fost înzestrată cu darul procreării. Valoarea acesteia ca om rezidă tocmai în acest aspect, întrucât fără ea perpetuarea speciei nu ar fi posibilă. Nu spun că acesta este singura sa menire pe pământ, însă este specială tocmai din acest punct de vedere. Însă când vine vorba despre aparatul uro-genital al femeii, lucrurile nu sunt chiar atât de simple. Acesta necesită o îngrijire atentă, iar astăzi vă voi arăta cum îi puteți menține sănătatea cu ajutorul unor suplimente alimentare. Este vorba despre gama SHECURE creată de specialiștii în medicină indiană de la Ayurmed.

SHECURE AyurmedDar haideți să intrăm puțin în miezul problemei, să o detaliem.

Despre aparatul uro-genital al femeii

Din punctul meu de vedere, ora de educație sexuală din școli în care fetelor li se vorbește despre ciclul menstrual este insuficientă. Aceea ar trebui să fie urmată mai apoi de ore în care să li se aducă în vedere importanța aparatului uro-genital, precum și măsuri de menținere a sănătății acestuia.

De ce consider că ar fi necesare toate acestea? Pentru că afecțiunile uro-genitale sunt extrem de frecvente și pot cauza probleme din adolescență și până la vârsta a treia. Acesta este unul dintre lucrurile care ne diferențiază de barbați. Femeile se confruntă cu o serie de afecțiuni specifice, determinate de modul caracteristic de funcționare a sistemului lor uro-genital. Două dintre ele ar fi dereglările hormonale și cistita, care cu siguranță vă sunt cunoscute.

Din cauza vecinătății aparatului genital cu cel urinar, adesea o afecțiune a uneia dintre ele o poate afecta și pe cealaltă. De aceea este important să menținem o bună stare de funcționare a aparatului uro-genital nu numai funcțional, cât și structural.

Și după cum este mai bine să prevenim decât să tratăm, ne vin în ajutor remediile din fitoterapia indiană. Există o serie de plante indiene care se regăsesc în produsele ayurvedice SHECURE de la Ayurmed.

SHECURE sirop

SHECURE sirop este un supliment alimentar care conține plante medicinale ayurvedice ce mențin echilibrul hormonal. Acesta ajută în susținerea capacității de adaptare a organizmului feminin la stres și suprasolicitări, conferind o stare de bine prin inducerea calmului și relaxării.

Produsul este un excelent tonic al aparatului genital, contribuind la funcționarea normală a ciclului menstrual. Mai mult, ajută la reglarea nivelului hormonal după instalarea menopauzei, susținând activitatea secretorie a glandelor mamare. Ca un bonus, acesta ajută digestia și funcționarea normală a tranzitului intestinal.

SHECURE AyurmedCompoziție

Ingredientele active din acest supliment alimentar sunt următoarele:

  • Saraca asoca (Ashoka), scoarță (10:1) – 200 mg;
  • Caesalpinia sappan (Sappan), lemn (20:1) – 100 mg;
  • Foeniculum vulgare (Fenicul), fructe (7:1) – 100 mg;
  • Bacopa monnieri (Brahmi), părți aeriene (8:1) – 100 mg;
  • Emblica officinalis (Amla), fructe (4:1) – 100 mg;
  • Withania somnifera (Ginseng indian), rădăcini (5:1) – 100 mg;
  • Abroma augusta (Ulat kambal), frunze (8:1) – 75 mg;
  • Aloe barbadensis (Gwarpatha), părți aeriene (3:1) – 50 mg;
  • Mesua ferrea (Nagkesar), flori (4:1) – 50 mg;
  • Salmalia malabarica (Semal), scoarță (4:1) – 50 mg;
  • Symplocos racemosa (Lodhra), rădăcină (8:1) – 50 mg;
  • Benzoat de sodiu (conservant) – 25 mg;
  • Zahăr – 2400 mg;
  • Apă demineralizată – până la 5 ml.

Mai multe detalii despre influența fiecărui ingredient în parte asupra aparatului uro-genital al femeii găsiți aici.

Administrare

Produsul se adresează exclusiv persoanelor de sex feminin, cu vârsta peste 14 ani.

Se recomandă administrarea a 1-2 lingurițe de 2 ori pe zi, cu 30 minute înainte de masă, minim 1 lună, optim 3 luni.

Deși nu are efecte secundare sau reacții adverse, nu trebuie depășită doza recomandată pentru consumul zilnic.

SHECURE tablete

Tabletele SHECURE contribuie, de asemeni, la echilibrarea și întreținerea sănătății sistemului uro-genital al femeii. Amestecul de plante conținut de acest supliment alimentar ajută la menținerea echilibrului hormonal, contribuind la ameliorarea simptomelor asociate tulburărilor ciclului menstrual.

Extractele din plante din compoziție conțin vitamine și minerale care asigură aportul nutrițional necesar apărării organismului împotriva diminuării densității osoase. Totodată, acest supliment amână procesul natural de îmbătrânire, îmbunătățește memoria și are efecte calmante asupra sistemului nervos. Întărește rezistența organismului, iar prin efectul diuretic ajută la eliminarea toxinelor din organism.

SHECURE AyurmedCompoziție

Tabletele din imaginea de mai sus ajută ogranismul prin conținutul de:

  • Malus sylvestris (Măr pădureț), muguri (10:1) – 100 mg;
  • Cissus quadrangularis (Hadjod), părți aeriene (20:1) – 100 mg;
  • Triticum vulgare (Grâu), părți aeriene (10:1) – 100 mg;
  • Bacopa monnieri (Brahmi), părți aeriene (8:1) – 75 mg;
  • Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de rădăcină – 50 mg;
  • Asparagus racemosus (Sparanghel-sălbatic), pulbere de rădăcină – 50mg;
  • Acacia arabica (Guma acacia – excipient) – 25 mg.

Cum acționează fiecare dintre ingredientele enumerate anterior găsiți aici.

Administrare

Suplimentul se adresează numai femeilor și se recomandă administrarea a 1-2 tablete de 3 ori pe zi. Îl puteți lua fie cu 30 minute înainte de masă, fie la 1 oră după masă. Îl puteți lua timp de 1 lună, optim 3 luni.

Deși nu are efecte adverse la doza și modul de utilizare, se recomandă să nu depășiți doza zilnică recomandată. De asemeni, nu se administrează în timpul menstruației.

Experiența mea

Deși întotdeauna am avut grijă de mine și în special de aparatul uro-genital, pare-se că inevitabilul sse întâmplă. Încă de pe la începutul acestui an m-am dereglat hormonal foarte tare, fapt pentru care am ajuns și la medic. Am urmat cu sfințenie schema de tratament prescrisă de medic, însă lucrurile s-au ameliorat doar pentru scurt timp.

Când am făcut cunoștință cu suplimentele alimentare SHECURE tocmai ce mă confruntam cu o întârziere a menstruației. N-am mai stat pe gânduri și mi le-am administrat conform indicațiilor specialiștilor Ayurmed, și ce credeți? În cazul meu au funcționat foarte bine și n-a durat mai mult de două zile pentru ca totul să revină la normal.

Acum intenționez să urmez o cură de 3 luni de zile și în același timp analizez tot ce se întâmplă cu mine. Posibil ca la finalul celor trei luni de administrare să revin cu un later edit ca să fac niște completări.

Până atunci, vă încurajez să vă administrați și voi suplimentele SHECURE de la Ayurmed. Nu neapărat ca să tratați, ci ca să preveniți eventuale dereglări hormonale sau alte afecțiuni ale aparatului uro-genital.

Și apropo, eu am mai testat și alte suplimente alimentare Ayurmed. Vă las aici trimitere către ele, ca să vă puneți la curent cu ele.

Voi ați folosit aceste suplimente alimentare? În cazul vostru au dat roade?

 



16 thoughts on “SHECURE – despre menținerea sănătății aparatului uro-genital feminin”

  • Din cauza alimentatiei si (probabil) si a stresului, in ziua de azi multe dintre noi avem probleme hormonale. Dereglarile nici nu mai tin cont de varsta. Apar si la fete de 14 ani. Este bine ca macar avem tratamente naturiste de genul acesta.

  • Nu le-am incercat inca dar nu as zice nu unui supliment alimentar care ma ajuta sa-mi echilibrez organismul si imi da o stare de bine.

  • daca stiam eu acum vreo ceva timp de suplimentul asta… eram departe! chiar de saptamana trecuta am intrat pe antibiotic, am facut o infectie urinara de toata frumusetea 🙁

  • Wow, nu stiam ca exista astfel de tablete care se pot lua fara prescriptia medicului. Cred ca stii deja cum ne trateaza medicii cand venim cu probleme de genul. Dupa cateva experiente urate, nu cred ca o sa mai ajung prea curand la ginecolog. In schimb o sa incerc aceste tablete.

  • Util articolul tău pentru oricare dintre noi. vorba reclamei, orice se poate confrunta la un moment dat cu o infecție urinală, așadar, să fim pregătite.
    Chiar dacă nu prea folosesc suplimente, pare că acesta ar trebui să facă parte din sertarul cu medicamente al casei.

  • Ma bucur tare mult ca exista asemenea tratamente naturiste si multumita lor nu trebuie sa ne mai indopam cu fel si fel de chimicale.

  • Cred ca sanatatatea uro-genitala este foarte importanta, la fel ca orice alte sisteme ale corpului, ea ajuta la o sanatate generala buna si la un corp sanatos.

  • Nici eu nu am acordat o importanta prea mare acestui detaliu si poate ca ar trebui sa am mai multa grija. As incerca si eu o ocura de 2-3 luni sa vad daca ma simt mai bine

  • Si eu am folosit Shecure-sirop pentru reglarea ciclului menstrual. Il recomand si eu, de fiecare data, mai ales ca este un produs 100% natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.