Ojă perlată Holo Nails by Melkior

Ojă perlată Holo Nails by Melkior

Ca orice femeie pasionată de frumusețe, întotdeauna mi-a plăcut ca manichiura mea să arate exemplar. Nu de alta, însă eu consider că mâinile reprezintă cartea de vizită a femeii. Așadar, pentru a ne face cinste, unghiile trebuie să fie tot timpul îngrijite. Mulți ani nu am avut parte de unghii lungi și frumoase deoarece din diverse motive îmi pocneau direct din carne. Și nici forma acestora ori dimensiunile patului unghial nu mă ajutau foarte tare. Așa că le purtam tăiate scurt și date cu lac, până când am descoperit un produs de la Melkior Professional. Nail Express Hardener avea să schimbe complet aspectul unghiilor și al mâinilor mele, dar nu despre el vreau să vă vorbesc. Subiectul acestei postări îl face noua gamă de lacuri de unghii Melkior numită Holo Nails, o ojă perlată.

Ojă perlată Holo Nails Melkior

Ojă perlată Holo Nails by Melkior

Toamna aduce cu sine noutăți în portofoliul lacurilor de unghii ale celor de la Melkior Professional. Chiar în momentul publicării acestui articol are loc lansarea noii game de lacuri de unghii Ultra Metallic. Aceasta se vrea a fi o ojă holografică, dar haideți să vedeți ce am avut ocazia să testez în avanpremieră.

M-am jucat cu două nuanțe deosebite, după părerea mea, una potrivită pentru zi și una pentru seară.

Ojă perlată Hologranude

Holo Nails Hologranude, ref: 21785, este un nude holografic pe care eu îl consider a fi pretabil pentru zi. Este oja pe care aș purta-o la serviciu, de exemplu, unde unghiile nu trebuie să iasă în evidență.

Ojă perlată Holo Nails Melkior

Ojă perlată Holograviolet

Holo Nails Holograviolet, ref: 21786, este un violet-albăstrui holografic foarte interesant care se potrivește de minune manichiurilor de seară.

Ojă perlată Holo Nails Melkior Desigur, nimeni nu vă îngrădește creativitatea, astfel că puteți combina aceste două nuanțe după cum vă place. De exemplu, puteți opta pentru o manichiură Hologranude cu Holograviolet pe inelar. Cred că ar arăta foarte șic, nu-i așa?

Concluzii

Pot spune că gama de lacuri de unghii perlate Holo Nails este foarte reusită, la fel ca toate celelalte. Când am văzut prima dată aceste două oje primul instinct a fost să le aplic peste oja mea semipermanentă. Eram prea curioasă să le încerc și n-am mai avut răbdare să o fac pe unghia naturală. Oja cu care eram dată era un albastru închis. Vreau să spun că cele din gama Holo Nails au acoperit-o perfect dintr-un singur strat. Cam atât de pigmentate sunt, până și cea nude a acoperit perfect oja semipermanentă albastru închis.

Ojele gamei Holo Nails au un sidef dens care la soare strălucește în nuanțele curcubeului. Rezistența pe unghii este cea cu care Melkior ne-a obișnuit, mie îmi ține până la o săptămână. Asta în condițiile în care fac și treburi casnice cu ele.

Per total, eu vă recomand cu toată încrederea această nouă gamă de oje perlate Holo Nails. Mie mi se pare deosebită, genială și foarte potrivită pentru toamnă. Cu siguranță voi renunța o perioadă la oja semipermanentă pentru a mă bucura de aceste două oje minunate, aparte.

Vouă care dintre cele două nuanțe de mai sus vă place mai mult?



13 thoughts on “Ojă perlată Holo Nails by Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.