CCC Shoes&Bags – redeschidere magazin Galați

CCC Shoes&Bags – redeschidere magazin Galați

Lucrul pe care l-am remarcat în timp este acela că femeile au, prin natura lor, un simț estetic mai dezvoltat. Astfel, ele sunt atrase îndeosebi de tot ce ține de modă și au involuntar tendința de a colecționa în special genți și încălțăminte. Nu cred că am întâlnit vreodată o femeie care să afirme despre sine că are suficiente perechi de încălțăminte. Oricât de multe am avea, la un moment dat simțim că ne lipsește ACEA pereche. Perechea ce s-ar integra perfect în outfitul genial pe care tocmai l-am creat, dar care pare totuși incomplet. Și pentru că am fost și eu de multe ori în această situație, despre încălțăminte vom vorbi și în articolul de astăzi. Mai exact, mi-am propus să vă povestesc despre magazinul CCC Shoes&Bags.

Despre CCC Shoes&Bags

CCC Shoes&Bags este o firmă poloneză de încălțăminte și accesorii care deține peste 20 de brand-uri de încălțăminte și genți. Când spunem CCC spunem varietate de modele și stiluri, aceștia având pantofii potriviți pentru orice ocazie. CCC deservește nevoile întregii familii, comercializând atât încălțăminte de damă, cât și de bărbați și copii.

CCC funcționează pe principiul ”casa de brand-uri” care presupune vânzarea mai multor brand-uri de încălțăminte sub același acoperiș. Cel mai popular brand în magazinele CCC este Lasocki, o marcă de încălțăminte din piele naturală. De curând în portofoliul CCC și-au făcut loc și brandurile Puma și Reebook, iar recent a fost lansată și campania Quality.

CCC Shoes&Bags | Shopping City Galați

Sunt câțiva ani de zile de când la nivel de Galați avem posibilitatea de a ne răsfăța cu tot ceea ce oferă CCC. Însă acolo unde cererea se întâlnește cu oferta, este loc de progres, de mai bine. Astfel, astăzi am avut plăcerea de a fi invitată la redeschiderea magazinului CCC Shoes&Bags din Shopping City. Acesta este găzduit de un spațiu mult mai mare, mai vast, care conferă o experiență de shopping minunată.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiDate fiind dimensiunile magazinului, spațiile de expunere a produselor sunt mult mai multe, ceea ce implică și o mai mare varietate a produselor. Nu este doar o iluzie optică, chiar sunt mult mai multe modele disponibile decât înainte. Nu mă credeți pe cuvânt, treceți-le pragul și convingeți-vă de marea de produse care așteaptă să fie descoperite.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiDacă ați vizitat magazinele CCC probabil știți că în acestea se comercializează atât încălțăminte din piele naturală, cât și din înlocuitori. Prețurile sunt accesibile, variabile, asta în ideea în care să poată deservi orice tip de client.

Știți că eu, de regulă încurajez achiziționarea încălțămintei și accesoriilor confecționate din piele naturală pe motiv de durabilitate. Însă de curiozitate am studiat atent și încălțămintea lor din înlocuitori și chiar este una de calitate. Cu siguranță rezistă mai mult de un sezon după cum se prezintă.

Promoție CCC Shoes&Bags

Redeschiderea magazinului CCC din Shopping City Galați a venit și cu o surpriză pentru toți clienții care fac achiziții. În perioada 6-14 octombrie puteți beneficia de -20% la orice produs care nu face obiectul altor promoții.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiChiar dacă uitați de ofertă, aceasta vă ”sare în ochi” de pe plasmele din vitrinele laterale ale magazinului. Astăzi vizitându-l am făcut niște calcule și este chiar avantajoasă reducerea, indiferent de valoarea achiziției. Dar haideți să vă arăt ce m-a atras cel mai mult din tot ce am văzut în noul magazin.

Wishlist CCC Shoes&Bags

Vizita mea de astăzi a fost mai mult una de prospectare. Mi-am dorit să văd ce mai e nou în portofoliul magazinului CCC. However, îmi doresc de ceva timp o pereche de cizme din piele naturală cu toc gros. Și chiar am găsit un întreg perete dedicat acestora, de pe care mi-au plăcut câteva modele. Dar să vi le arăt și vouă, poate vă inspiră.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiDintre toate cele din imagine, cel mai mult mi-a placut prima pereche din stânga, de pe al doilea raft. Însă, supriză! Se pare că nu sunt singura în căutare de cizme de genul acesta. Astfel că măsura mea, 37, nu mai era disponibilă. Nicio problemă, mai aștept puțin, poate reapare în stoc.

Cu gândul deja la Revelion, am aruncat o privire și pe la pantofii stiletto. Si m-am oprit la o pereche bleumarin! Mi-am dat seama că n-am nicio pereche această culoare și că-mi plac mai mult decât cei negri. I-am și probat și mi s-au părut foarte comozi și ușori. Aș putea dansa o noapte întreagă încălțată cu ei!

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiȘi cum mă plimbam printre rafturi, am zărit două produse despre care cred eu că merg tare bine împreună. Este vorba despre o geantă și o pereche de pantofi casual într-o nuanță frumoasă de bleu ciel.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiAm făcut o fixație pe această nuanță și chiar trebuie să o am în garderobă. Modelul genții mi se pare foarte feminin și modern, iar pantofii i-am încercat și am simțit că plutesc în ei. Mă gândesc foarte serios să mă întorc după aceste două produse, voi ce spuneți?

Accesorii CCC Shoes&Bags

Dacă în vechiul magazin nu le-am remarcat, iată că în zona caselor de marcat am zărit un stand cu accesorii. De la cercei și brelocuri pentru genți, la diverse accesorii pentru încălțăminte, toate mi-au făcut cu ochiul în egală măsură.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiTotuși, ”țipă” după mine acei pom-pons de atașat la sneackerși, așa că bănuiesc c-am să mă-ntorc după ei. Deja am în minte câteva idei de asortare a lor și cred că-i voi folosi și în alte scopuri. Sincer, nici fundițele pentru stilizarea pantofilor cu toc nu sunt de lăsat. Vouă vă plac accesoriile de genul?

Concluzii

Ce am putut observa în urma vizitării noului magazin CCC Shoes&Bags din Shopping City Galați sunt următoarele:

  • Incinta este foarte bine compartimentată, pe sezoane, ocazii și sex;
  • Pielea naturală este de foarte bună calitate, groasă, bine cusută/lipită;
  • Talpa încălțămintei este, de asemeni, calitativă, iar cea pentru iarnă prezintă chiar și striații anti-alunecare;
  • Pielea ecologică este mult peste așteptări, imită foarte bine piele naturală;
  • Gențile sunt aparte, n-am mai văzut modelele lor pe nicăieri;
  • Accesoriile sunt, de asemeni, deosebite și foarte faine, n-am mai găsit în altă parte;
  • Au o mare varietate de produse;
  • Ambianța magazinului este plăcută și îmbie la shopping;
  • Personalul magazinului este foarte amabil și dispus să ajute.

CCC Shoes&Bags Shopping City GalațiPer total, eu spun că merită să mergeți să aruncați o privire în noua locație a magazinului CCC Shoes&Bags. Cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru la ei și profitați și de reducerea substanțiala de -20%. Eu deja am rămas cu gândul la mai multe produse, îmi mai fac niște calcule zilele acestea și revin. Poate ne întâlnim pe acolo și ne probăm împreună! 🙂

Ah, și încă un aspect: eu mă pun la curent cu ofertele acestora de pe pagina lor de Facebook. Mi se pare cea mai simplă modalitate de a nu rata niciuna dintre promoțiile sau lansările lor.

Voi aveți încălțăminte achiziționată de la CCC? Sunteți mulțumite de ea?



12 thoughts on “CCC Shoes&Bags – redeschidere magazin Galați”

  • Si mie imi place magazinul CCC. Noi avem unul in Mall si l-am vizitat de curand in cautare de incaltaminte pentru toamna. Si chiar ai de unde alege. Al meu si-a luat o pereche de ghete foarte faine, comode si calduroase si lui Dragos i-am gasit adidasi cu spiderman si cu luminite(ca ma batea demult la cap cu ele).

  • Prima dată am intrat într-un magazin CCC in Viena. Aveau multe modele, aranjate frumos și genti variate. De ceva timp s-a deschis și la Cluj si am văzut că au genți pe placul meu.

  • Imi plac magazinele CCC, de obicei aici imi gasesc pantofii potriviti pentru orice ocazie, iar preturile sunt super ok. Chiar astazi ma gandeam ca ar trebui sa le fac o vizita, din nou

  • Nu prea imi place magazinul CCC, dar o sa ii mai dau o sansa daca au Puma si Reebook:))

  • Avem si noi in Ramnicu Valcea din fericire. Cum iau banii merg sa imi iau o pereche de bocanci pe care i-am probat. Am cumparat deseori de la ei incaltaminte si produse de ingrijire.

  • Sincera sa fiu nu mi-am luat nimic de la ei pana acum. Imi plac produsele pe care le-am vazut in articolul tau. Cand ajung in mall am sa le fac o vizita si sper sa am norocul sa mai gasesc reduceri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.