Yumm – devotat pielii sănătoase

Yumm – devotat pielii sănătoase

Încă de când am luat prima dată contact cu industria cosmetică m-au preocupat în mod deosebit produsele pentru îngrijirea pielii. Astfel, încă din preadolescență mi-am creat un obicei din a-mi aplica loțiuni de corp sau creme în fiecare seară. Asta în primul rând pentru că am o piele destul de uscată și simt nevoia să mi-o hidratez foarte des. Dar recunosc, îmi place mult și luciul pe care aceasta o capătă în timp, conferindu-i o senzualitate aparte. Ei bine, articolul de astăzi este dedicat unui nou brand de produse de skincare descoperit recent de mine, numit Yumm!

Despre Yumm

Yumm este devotat pielii sănătoase, fiind o companie care produce cosmetice 100% naturale, de calitate premium pentru îngrijirea pielii. Pentru realizarea acestor produse nu se folosesc decât ingrediente de calitate superioară, oferind o uimitoare experiență de testare.

O piele catifelată și radiantă are nevoie deopotrivă de o alimentație echilibrată și de produse de îngrijire de înaltă calitate. Dacă prima condiție către o piele sănătoasă ține de fiecare dintre noi, Yumm ne poate ajuta pe partea de skincare.

Cremă de corp Yumm Choco Orange

Experiența mea cu Yumm începe într-un august călduros, cu un produs care mă poartă cu gândul către sărbătorile de iarnă. Crema de corp Choco Orange este un produs delicios despre care m-am întrebat dacă nu cumva este de mâncare. Mirosul combinației de ciocolată cu portocală este identică cu cea a turtei dulci de Crăciun pe care o mănânc cu atâta plăcere! Nu m-aș fi așteptat niciodată ca un produs de îngrijire corporală să miroasă astfel, însă mă bucur că există!

Yumm Devoted To Healthy SkinProdusul atrage în primul rând prin ambalajul acestuia, care este unul confecționat din sticlă. Vine însoțit de o etichetă cartonată în care se regăsesc în detaliu ingredientele acestuia.

Crema de corp Choco Orange este realizată din ingrediente de calitate care fac o treabă minunată:

  1. unt de Shea;
  2. ulei de cocos;
  3. ceară de albine;
  4. ulei de floarea soarelui;
  5. unt de cacao;
  6. unt de migdale;
  7. ulei de ricin;
  8. ulei de ceai verde;
  9. vitamina E;
  10. ulei esențial de portocale dulci;
  11. ulei esențial de citral;
  12. ulei esențial de limonen;
  13. ulei esențial de linalool.

Din combinația acestor 13 ingrediente a rezultat un produs absolut uimitor din toate punctele de vedere.

Experiența de testare

Consistența cremei de corp Yumm Choco Orange este una untoasă, însă foarte emolientă în contact cu pielea. O cantitate cât un bob de fasole îmi este suficientă pentru a-mi hidrata pielea corpului.

Absorbția acestei creme este instantanee și nu lasă deloc film gras la suprafața pielii. O hidratează în profunzime și îi conferă un luciu superb, făcând-o să radieze de sănătate.

Yumm Devoted To Healthy SkinLa pachet cu toate aceste beneficii vine și mirosul absolut delicios, care persistă pe piele ore bune de la aplicare. Corpul meu îmi mulțumește ori de câte ori folosesc această cremă, este exact ceea ce are nevoie.

Sinceră să fiu, mă încearcă gândul de a mai păstra din ea spre a o folosi în preajma Crăciunului. Prin mirosul acesteia, crema de corp Yumm Choco Orange m-ar introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă la nivel metafizic.

Din punctul meu de vedere, Yumm Choco Orange este o delicioșenie de produs care creează dependență de la prima folosire. Este o cremă de corp potrivită oricărui tip de piele, care încântă chiar și simțurile celor mai pretențioase persoane.

Experiența de testare a cremei de corp Yumm Choco Orange este una la superlativ! Acest lucru m-a determinat să-mi concep un wishlist impresionant cu produse pe care abia așept să le încerc! Vă las și vouă aici link către aceasta, pentru că meritați să vă răsfățați cu acest produs inedit!

Vă este cunoscut brand-ul Yumm? Ați încercat vreun produs din portofoliul acestora?



12 thoughts on “Yumm – devotat pielii sănătoase”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.