Gama Tesori d`Oriente Ayurveda

Gama Tesori d`Oriente Ayurveda

Nu știu de ce, însă multă vreme m-am ținut departe de Ayurveda și de tot ce însemna sau presupunea aceasta. Ce e drept, nu aprofundasem deloc subiectul, deoarece termenul nu avea o oarecare melodicitate care să mă atragă. Abia anul acesta am înțeles ce reprezintă Ayurveda, când am luat contact cu câteva suplimente alimentare. Acesta a fost momentul declanșator care m-a determinat să cercetez în amănunt subiectul. Și probabil că vă întrebați ce are aceasta de-a face cu gama Tesori dOriente Ayurveda, însă ajung imediat și acolo.

Ce este Ayurveda?

Ayurveda sau medicina ayurvedică reprezintă un sistem de cunoștințe medicale indiene provenind din textele sacre ale Vedelor. Vedele sunt culegeri de texte originare din Vechea Indie, cele mai vechi scripturi ale hinduismului, Ayurveda derivând din Atharva-Veda.

Ayurveda tradițională este o practică medicinală alternativă cu o vechime de 5000 de ani, avându-și originile în India Antică. Convingerea Ayurvedei este aceea că la baza apariției bolilor se află dezechilibrul sau stresul din conștiința individului. Astfel, ceea ce face Ayurveda este să restabilească echilibrul sistemului minte-corp.

În antichitate Ayurveda se baza pe valența tămăduitoare a sunetului sau a cuvântului, nefiind menționate medicamentele. Însă în perioada medievală aceasta a fost îmbogățită de cercetările alchimice, cu preparate herbo-minerale (amestecuri de plante și diferite minereuri sau metale).

Acest tip de medicină alternativă se practică și în prezent și chiar știu câteva exemple. Dar ce nu mă așteptam este ca Ayurveda să fie folosită în industria cosmetică sau în parfumerie! Ei bine, iată că da, acest lucru este posibil și vă voi povesti mai jos despre ce este vorba.

Gama Tesori dOriente Ayurveda

Gama Tesori dOriente Ayurveda a fost lansată în primăvara acestui an și este cea care m-a surprins cel mai tare! Sunt fan Tesori dOriente de mulți ani și mereu am fost la curent cu toate noutățile acestui brand. M-am obișnuit cu faptul că produsele din portofoliul acestora sunt aparte, însă pe aceasta nu am anticipat-o.

Gama Tesori dOriente AyurvedaSincer, nu mă așteptam ca Ayurveda să se folosească și în această industrie, însă acum că există este interesantă. Este adevărat că gama Tesori dOriente Ayurveda nu mai este la fel de impunătoare precum celelalte, așa cum v-ați obișnuit. Însă, ca și în cazul vechilor practici Ayurveda, scopul acesteia este acela de a restabili echilibrul dintre minte și corp.

Parfum aromatic Tesori dOriente Ayurveda

Parfumul aromatic Tesori dOriente Ayurveda vine cu o noutate, fiind majoritar o combinație fructată- lemnoasă-condimentată. Recipientul acestuia este tipic celorlalte parfumuri ale acestui brand, dar atrage printr-o combinație coloristică foarte reușită.

Notele acestui parfum sunt următoarele:

  • note de vârf – portocală, lămâie, bergamotă;
  • note de mijloc – piper, condimente, iris, ylang-ylang, violetă;
  • note de bază – patchouli, cedru, ambră, vetiver, balsam de Peru.

Gama Tesori dOriente AyurvedaDacă mă întrebați pe mine, este pentru prima dată când simt miros fructat în parfumurile Tesori dOriente. Așa cum menționam anterior, Tesori dOriente Ayurveda nu este la fel de intens precum celelalte variante. Asta pentru că scopul său nu este acela de a ieși în evidență, ci de reechilibra purtătoarea la nivel metafizic.

Îmi pare a fi parfumul relaxării, a stării de zen, de bună-dispoziție, fiind complet diferit de tot ce am mai folosit până acum. În ceea ce privește persistența, se comportă foarte bine pentru un parfum atât de accesibil ca preț. Practic, mă bucur de mireasma sa aparte, descoperindu-i fiecare notă în parte pentru cel puțin 8 ore.

Cremă de baie aromatică Tesori dOriente Ayurveda

Păstrând combinația cromatică a gamei Ayurveda, crema de baie aromatică are rolul de a completa ritualul de relaxare. Nu numai că arată extraordinar în baie, însă are reale efecte benefice atât asupra corpului, cât și asupra minții.

Gama Tesori dOriente AyurvedaAre o consistență cremoasă, perlată și suficient de fluidă, curăță cu blândețe pielea lăsând-o incredibil de fină la atingere. Ori de câte ori folosesc acest produs, nu mai simt nevoie să-mi aplic cremă de corp. Crema de duș Tesori dOriente Ayurveda nu usucă deloc pielea, ci dimpotrivă, menține hidratarea optimă a pielii.

Gel de duș Tesori dOriente Ayurveda

Gelul de duș Tesori dOriente Ayurveda funcționează pe același principiu cu crema de duș, diferențe fiind la nivel de ambalaj. Deși atrage prin aceeași combinație de culori, recipientul este din plastic. În schimb, dispune de acel dispozitiv de agățare a acestuia în duș, fapt ce ușurează mult eliberarea produsului.

Gama Tesori dOriente AyurvedaSincer, eu nu văd nicio diferență între consistențele celor două produse pentru baie, ceea ce nu poate decât să mă bucure! Gelul e duș este la fel de consistent și de cremos precum crema de duș. Și totodată la fel de blând cu pielea, lucru specific tuturor produselor Tesori dOriente, de altfel!

Concluzii

Un lucru e cert: dacă nu ați încercat gama Tesori dOriente Ayurveda trebuie să o faceți! Este tot ceea ce nu v-ați fi așteptat să fie, o combinație uimitoare de note miresme care îi conferă unicitate. Dacă sunteți în căutarea unor produse de îngrijire care miros mai… altfel, atunci gama Tesori dOriente Ayurveda este pentru voi! Pe mine m-a surprins plăcut, m-a uluit complet!

By the way, am văzut că între timp au mai avut loc câteva lansări cu care nu sunt la curent! Abia aștept să mă familiarizez și cu acelea!

Voi ați încercat gama Tesori dOriente Ayurveda? Vă place, e pe gustul vostru? Care este gama voastră preferată dintre toate?11 thoughts on “Gama Tesori d`Oriente Ayurveda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.