Defence Mask Instant Glow | Bionike

Defence Mask Instant Glow | Bionike

Îngrijirea tenului a început să mă preocupe mai serios undeva prin adolescență, este evident și de ce. Este perioada în care fiecare tânăr începe să aivă, mai mult sau mai puțin, probleme cu tenul. Acneea începe să-și facă simțită prezența și automat tenul necesită o îngrijire corespunzătoare. Din adolescență mi-am creat o rutină de îngrijire a tenului și de atunci o respect cu sfințenie. Printre obiceiurile dobândite atunci a fost acela de a-mi aplica o mască pe ten cel puțin o dată pe săptămână. În principiu, sâmbăta este ziua dedicată aplicării măștii de față, e ziua mea de relaxare. Trebuie să precizez că n-am rămas fidelă unei singure măști sau mărci, ci am tot experimentat de-a lungul timpului. În vară m-am pus la curent cu recentele lansări ale brand-ului Bionike și mi-am dorit să testez o nouă mască. Dintre toate cele trei măști lansate de aceștia, cel mai mult m-a atras Defence Mask Instant Glow.

De când am descoperit brand-ul Bionike prin intermediul celor de la Medical Magazin, am tot încercat dermatocosmetice și produse de machiaj. Mi se potrivesc mănusă, pentru că sunt special create pentru tenul sensibil, pentru că da, acneea mă urmărește și acum. Așa că e bucurie mare pe capul meu ori de câte ori descopăr produse de genul acesta.

Defence Mask Instant Glow | Bionike

Defence Mask Instant Glow este o mască peeling cu efect iluminator, a cărei lansare a avut loc în luna iunie. Tot de atunci o folosesc și eu și vă voi povesti imediat ce rezultate am obținut cu aceasta.

Ambalajul acesteia este roz și atrăgător, foarte ușor de utilizat, dozează foarte bine produsul. Este de apreciat faptul că recipientul vine ambalat în propria cutie de carton. Acesta denotă un respect deosebit pentru clientul final, pentru consumatorul efectiv.

Defence Mask Instant Glow BionikeCum este posibil ca o mască să confere și peeling dar și iluminare tenului? Foarte simplu, prin intermediul combinației speciale de acid glicolic cu extract de lychee. Acidul glicolic este responsabil cu exfolierea blândă a tenului, iar extractul de lychee este un puternic antioxidant.

Masca are o formulă 100% fără conservanți și fără parfum, iar urmele de nichel sunt mai mici de 0,00001%. Totuși, produsul nu este recomandat persoanelor cu pielea hipersensibilă.

Experiența de testare a produsului Defence Mask Instant Glow

Masca are o consistență de gel, iar culoarea acesteia este una albă, ușor perlată. Este foarte emolientă, se întinde cu ușurință pe ten în strat uniform, evitându-se zona ochilor. Tocmai datorită eficacității sale, se recomandă menținerea acesteia pe ten 1 minut, după care se clătește.

La fiecare aplicare a acestei măști am resimțit o senzație de furnicătură, semn că ingredienții de exfoliere își făceau treaba. După îndepărtarea acesteia tenul avea un aspect curat, radiant, strălucitor, vizibil mai luminos și foarte catifelat la atingere. În cazul meu masca a avut rezultatele scontate, tenul meu avea un aspect mai uniform și vizibil reînnoit.

Deși nu mai folosisem anterior nicio mască cu acid glicolic, mă bucur că am încercat-o pe aceasta de la Bionike. Astfel am mai descoperit încă un ingredient care face foarte bine tenului meu, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Un aspect foarte important dacă folosiți exfolianți cu acizi: aplicați-vă cremă cu protecție solară înainte de expunerea directă la soare! Razele UV nocive vă pot provoca arsuri dacă nu folosiți protecție solară cu minim SPF30! Eu am avut mare grjă în acest sens, am folosit cremă cu SPF50 și, slavă Domnului, tenul meu este ok.

Concluzii

Defence Mask Instant Glow de la Bionike este un produs genial pentru exfolierea tenului și reînnoirea celulară a acestuia. Merită încercat mai ales pentru senzația pe care tenul o resimte după fiecare aplicare. Vă recomand și vouă să o încercați dacă simțiți că simplul peeling cu exfolianți abrazivi nu vă mai e suficient. Este unul dintre acele produse pentru care tenul vă va mulțumi că ați ales să-l folosiți. Și pentru că știu că v-am stârnit curiozitatea, vă las aici trimitere către ea. Profitați de ocazie, mai ales că acum este și la reducere!

Totuși, sunt curioasă dacă este cineva care deja a încercat această mască! V-a plăcut la fel de mult cum mi-a plăcut mie?



9 thoughts on “Defence Mask Instant Glow | Bionike”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.