STR8 Ahead – puternic bărbătesc

STR8 Ahead – puternic bărbătesc

Întotdeauna obișnuiesc să spun că femeile au o pasiune pentru produsele de înfrumusețare și de parfumerie. Ele găsesc lunar resurse pentru a-și cumpăra măcar câte un nou produs numai bun de introdus în rutina de îngrijire. Fie că este vorba despre o necesitate sau de o noutate, întotdeauna găsim câte ceva de cumpărat. Dar ce credeți? Nu doar noi suntem pasionate de cosmetică și parfumerie! Chiar și bărbații au plăcerile lor nevinovate când vine vorba despre parfumuri. Și lor le place să miroasă bine și să rămână în amintirea reprezentantelor sexului frumos cu acea mireasmă în care aleg să se învăluie. Altfel, piața parfumurilor bărbătești nu s-ar fi diversificat atât e mult în ultimii ani, nu-i așa? Unul dintre brand-urile de parfumuri bărbătești pe care-l știu de foarte mulți ani este STR8. Dată fiind longevitatea acestuia, m-am gândit să-i dedic un articol cu ocazia unei noi lansări.

STR8 Ahead

Încă de când au intrat pe piața din România STR8 a venit cu nenumărate variante ale parfumurilor sale. Între anii 2005-2008 era chiar unul dintre cele mai bine vândute parfumuri și ajusesem să știu toate variantele acestuia. Identificam cu ușurință mirosurile parfumurilor STR8 nu pentru că ar fi fost comune, ci pentru că erau deosebite.

În mare, ce-mi amintesc despre parfumurile STR8 este că erau unele dintre puținele parfumuri fresh-marine de pe piață. Aveau note verzi, dar și marine care duceau cu gândul la briza mării și care emanau masculinitate.

Cea mai recentă lansare, STR8 Ahead vine cu o noutate pentru acest brand. Pentru prima dată, brand-ul ia o nouă direcție, cea a parfumului aromatic, mergând până spre oriental.

Str8 AheadSTR8 Ahead este un parfum care se pretează pentru orice moment al zilei, fiind totodată ușor elegant. Dacă până odinioară v-ați obișnuit ca STR8-urile să fie mai mult niște parfumuri mai sport, iată că Ahead schimbă macazul. STR8 Ahead este parfumul după care un bărbat întinde mâna atunci când se îmbracă de la casual spre elegant.

Ca să vă faceți o idee despre ce vorbesc, vă detaliez puțin notele acestuia:

  • notă de vârf – bergamotă;
  • notă de mijloc – salvie;
  • notă de bază – lemn de cedru.

Str8 AheadDupă cum puteți observa, în STR8 Ahead se împletesc miresme simple de origine lemnoasă-aromatică. Toate împreună combinate fac din acesta un parfum puternic bărbătesc, diferit de restul parfumurilor acestui brand.

Str8 AheadBa mai mult, STR8 Ahead este atât de bine realizat încât poate fi cu ușurință confundat cu parfumurile marilor case. Rafinamentul acestui nou parfum este de-a dreptul uluitor și neașteptat. Mă întreb ce alte surprize mai pregătește brand-ul fanilor săi.

Cât persistă?

În ceea ce privește persistența, fiind o apă de toaletă se simte pe piele până la 8-10 ore. Pe haine, însă, rezistă mult mai mult. Cât despre deodorantul de corp, acesta funcționează de minune și pe post de antiperspirant, chiar protejează împotriva transpirației.

Închei prin a spune că această lansare cu siguranță va surprinde plăcut orice bărbat, precis vor fi impresionați de combinația olfactivă. Setul pe care vi l-am arătat în imagini poate reprezenta o bună idee de cadou în cazul în care sunteți în pană de idei. Părerea mea este că nu aveți cum să dați greș cu un set precum acesta. Eu îl recomand cu cel mai mare drag ca fiind o surpriză plăcută!

Ai voștri au încercat acest nou parfum? Le place? Sunt încântați de el?



10 thoughts on “STR8 Ahead – puternic bărbătesc”

  • ca o paranteza, in apararea mea, vreau sa iti zic ca in ultima vreme nu am cumparat ni-mic pentru mine! n-i-m-i-c! deci am fost mai cuminte decat prevede legea! in alta ordine de idei, imi place parfumul asta, al meu e si el incantat, miroase intr-un mare fel si persista o gramada!

  • Al meu iubit prefera alt gen de parfum, dar am cumparat de multe ori STR8 pentru zilele de nastere a cunoscutilor(barbati) carora stiam din surse sigure ca le este pe plac.

  • Sotul meu foloseste doar deodorant STR 8 negru. Nu stiu de ce, dar altul nu-i place. Se pare ca este foarte apreciat acest brand de catre barbati

  • STR8 Ahead miroase foarte bine, dar in nici intr-un caz nu se compara cu parfumurile marilor case de parfumuri! Nu persista 8-10 ore, la banii astia nici nu ai cum sa ai pretentia asta! Il am personal in colectia mea de parfumuri. Miroase foarte bine, dar are un miros usor comun, mie imi aduce aminte de deodorantele alea Intesa cu capac negru de pe vremuri. Alea ylang-ylang.
    Persistenta 2-3 ore, proiectie 30 min, totusi vorbim despre o apa de toaleta de tip comun, pe care o gasim in bazar, supermarket sau DM. Oricum la banii astia nu poti avea alta pretentie! Ambalajul este fantastic, la ala no comment! Negrul ala mat si pietros, are o anumita greutate sticla aceea, de parca ar apartine unor case de nisa. Capacul din plastic de foarte buna calitate!
    De exemplu STR8 Hero are un ambalaj obisnuit, lipsit de contraste, dar mirosul sau este puternic, o reusita clona de Dior Homme si Valention Uomo Intense! E cel mai puternic dintre toate, mirosul sau fiind de 1/1 din cele amintite mai sus! Persistenta este o bomba, cred ca din greseala au scapat producatorii mai multa esenta de parfum 😉
    Str8 Red Code este o copie si el, mirosul este de 85% inspirat din Paco Rabanne Invictus. Dar are acel iz de ultra-sintetic. Oricum, nici invictus nu e mai verde 🙂
    Asadar si prin urmare, fetelor, daca vreti sa impresionati barbatii, nu luati cadou STR8 apa de toaleta sau after-shave! Luati si voi Armaf, Rasasi sau Al Haramain, ca sunt ieftine si sunt muuult peste STR8!
    Sau daca va tine portofelul, luati Dior Eau Sauvage sau mai scump de atat, luati Nasomatto :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.