Produse recumpărate de la Elmiplant

Produse recumpărate de la Elmiplant

Cred că fiecare femeie din momentul în care ia contact cu cosmetologia începe să testeze produse aparținând diverselor brand-uri. Cumva este firesc să se întâmple astfel, deoarece suntem împinse de curiozitate să încercăm și altceva. Sau poate că ceea ce folosim la un moment dat nu ni se potrivește în totalitate și ne dorim altceva. Ori, de ce nu, suntem tentate să testăm ce mai apare nou pe piața de profil la un moment dat.

De-a lungul timpului am folosit produse de la nenumărate brand-uri, mai vechi sau mai noi. Însă în tot acest ciclu au fost și produse sau brand-uri la care m-am întors fără ca măcar să clipesc. Dacă mi-au câștigat încrederea de prima dată, mai apoi am mers la sigur cu ele.

Este și cazul brand-ului Elmiplant cu care am făcut cunoștință prin adolescență și căruia i-am rămas fidelă. Îmi doresc să încerc toate noutățile pe care le lansează, însă dintre produsele deja existente pe piață recumpăr trei. Este vorba despre crema de față Bioten, crema depilatoare Velvet Touch și crema anticelulitică Cellufight. De prima dată de când le-am încercat am simțit că mi se potrivesc și că n-ar trebui să-mi lipsească.

produse ElmiplantSunt trei produse care se găsesc în orice supermarket sau magazin de cosmetice și sunt accesibile oricui. Chiar dacă sunt considerate a fi produse de drugstore, calitatea acestora este surprinzătoare. În toți acești ani cele trei produse din imagine au aceleași proprietăți pe care le știam de când le-am încercat prima dată. dar haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte.

Produse recumpărate: crema de față Bioten

Crema de față Bioten cu miere și gălbenele este cea care m-a salvat prin adolescență pe când mă luptam cu o acnee severă. De fapt, nu doar ea, ci întreaga gamă despre care v-am povestit în trecut și aici.

produse ElmiplantAceastă cremă are o textură fină, lejeră, se absoarbe cu ușurință în piele și nu lasă peliculă grasă. Este concepută pentru a deservi tenul mixt, calmându-l și conferindu-i hidratarea optimă, însă fără să-l încarce.

Revin la acest produs ori de câte ori sunt în pană de idei în ceea ce privește crema de față. Îmi vine natural să întind mâna după ea, mai ales după ce m-a ajutat ani de zile în problemele cu tenul.

De altfel, dacă sunteți în căutarea unei creme foarte bune, dar la un preț accesibil, aceasta ar fi soluția. Costă până în 10 lei și o veți avea timp de o lună dacă o aplicați zilnic, dimineața și seara.

Produse recumpărate: crema depilatoare Velvet Touch

Despre crema depilatoare de la Elmiplant v-am mai povestit și cu altă ocazie, dar despre varianta clasică. Este deja al este al nu-mai-știu-cât-ălea recipient pe care îl cumpăr, de ani de zile.

produse ElmiplantO maaare bilă albă pe care i-o acord cremei depilatoare de la Elmiplant este pentru faptul că i-au îmbunătățit mirosul. Știți și voi prea bine cum miroseau cremele depilatoare odinioară, incluzând varianta clasică a acesteia. Degeaba erau eficiente dacă nu puteam sta de miros acele câteva minute. Deci, este de apreciat că Elmiplant a lansat câteva creme depilatoare având diverse mirosuri, mult mai ușor de suportat. Ba chiar aș spune că sunt de-a dreptul agreabile, preferata mea fiind aceasta cu orhidee.

Cât despre eficiența acesteia, jos pălăria! Cu aceasta mă împac cel mai bine la momentul actual. Cred că este singura care-mi face părul să cadă în mai puțin de 10 minute. Deci e o epilare scurtă, deloc dureroasă și foarte accesibilă, un astfel de recipient costă în jur de 10-12 lei.

Produse recumpărate: crema anticelulitică Cellufight

Prin natura noastră, noi femeile suntem înzestrate cu un număr mai mare de celule adipoase decât bărbații. Acest lucru înseamnă că suntem și mai predispuse la a dezvolta celulită dacă nu avem grijă în principal la alimentație. În ceea ce mă privește, am observat că fac celulită pe retenție de apă, aceasta fiind o formă mai ușoară. Scap rapid de ea cu ajutorul masajului anticelulitic și a mișcării fizice. În sensul acesta, recumpăr deja de mulți ani crema anticelulitică Cellufight de la Elmiplant. De fapt, am tot alternat-o cu gelul și cu uleiul pentru masaj anticelulitic Cellufight, toate trei fiind foarte bune.

produse ElmiplantLa fel ca celelalte două produse, crema pentru masaj anticelulitic de la Elmiplant conține guarana, alge marine și piper negru. Principiile active ale ingredientelor sale ajută la desprinderea bulelor de țesut adipos și mai apoi la drenarea acestora.

Consistența acestei creme este una foarte emolientă, fapt ce permite masarea cu ușurință a zonelor vizate. În timpul masajului se resimte o senzație de răcoare locală, iar mai apoi zona se încălzește ușor. În cazul meu, crema se absoarbe în piele și nu rămâne lipicioasă. Eu o las să acționeze peste noapte și o îndepărtez dimineața la duș.

Rezultatele sunt vizibile după 14-15 zile timp în care ați folosit produsul măcar de 3 ori pe săptămână. Vă recomand și vouă să o încercați, este un produs calitativ și accesibil.

Iată, deci, cum un brand care își respectă clientela vă poate ține aproape ani de zile. Eu deja am pierdut numărul produselor cumpărate și presimt că nu mă voi opri aici. Elmiplant chiar are produse de calitate, la prețuri mai mult decât accesibile și la îndemâna oricui.

Voi ați încercat vreo unul dintre produsele despre care v-am povestit mai sus?

 



11 thoughts on “Produse recumpărate de la Elmiplant”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.