Vapour Rub – decongestionant al căilor respiratorii

Vapour Rub – decongestionant al căilor respiratorii

De-a lungul timpului am observat că fiecare persoană se naște cu o predispoziție la una sau mai multe afecțiuni. Nu am cercetat problema, însă tind să cred că acest lucru se datorează în general sistemului imunitar, care poate avea mici deficiențe. Tot așa am observat că de când mă știu am avut probleme la nivel de faringe, laringe și căi respiratorii. Da, ați ghicit, răceam des și la pachet veneau și faringita și cu laringita. Și nu se întâmpla numai în anotimourile reci, ci până și vara dacă alegeam să consum băuturi de la frigider. Hai să zicem că toamna-iarna mai vezi rostul răcelii, dar primăvara-vara mi se pare destul de atipic. Unde vreau să ajung cu această povestioară? La remediul pe care l-am  descoperit relativ recent, și anume gelul Vapour Rub.

Ce este Vapour Rub?

Probabil că dacă mă urmăriți de ceva timp știți deja că deseori m-am plâns de rinita mea acută. Din cauza acesteia o mare parte din viață mi-a curs nasul în orice anotimp. Însă problemele se agravau când intra în scenă și o răceală, deoarece suflând nasul foarte des, acesta se înfunda. Cred că fiecare dintre noi a avut nasul înfundat măcar o dată în viață și știți cât poate fi de neplăcut. Senzația experimentată este efectiv una de semi-sufocare și nici creierul nu se mai oxigenează cum trebuie.

Tocmai pentru astfel de situații a fost creat unguientul Vapour Rub despre care vă povestesc astăzi. Vapour Rub nu este altceva decât un gel camforat pe bază de uleiuri aromatice de mentol și eucalipt. Acționează ca decongestionant, practic prin inhalarea vaporilor degajați de acesta căile respiratorii se eliberează și astfel puteți respira normal.

Vapour Rub

Cum m-a ajutat Vapour Rub?

Când am aflat de rinita mea acută am refuzat categoric tratamentul pe bază de cortizon deoarece în timp creează dependență. Mi-am spus că prefer să suflu nasul la nesfârșit decât să devin dependență de medicație. O perioadă am folosit ceva spray-uri nazale însă nu pot să spun că am fost înnebunită după ele. Ca drept dovadă că am și renunțat la ele destul de repede. În cazul meu mai funcționează și-un anumit ulei esențial, însă pe acela nu-l pot folosi decât în intimitatea casei.

Totuși, eram în căutarea unui produs care să mă ajute să respir cum trebuie atunci când simt nevoia. Și pe care să-l pot folosi oriunde, să-l iau efectiv după mine, spre a-l utiliza la nevoie. Așa am descoperit acest gel Vapour Rub pe care la început l-am tratat cu scepticism. Noroc că m-a atras mirosul mentolat al acestuia, în general sunt fana eucaliptului.

Cum m-a ajutat? Pur și simplu, masând o cantitate mică de produs pe coșul pieptului, am inhalat vaporii emanați de acesta. Ingredientele conținute de Vapour Rub mi-au decongestionat căile respiratorii și mi-au calmat sinusurile, respirația fiindu-mi astfel vizibil ușurată.

Acum ori de câte ori simt că, din diverse motive, nu pot respira  cum trebuie, apelez la Vapour Rub. Simt că îmi este de un real ajutor și îl port chiar și în geantă. De ce? Pentru că se întâmplă să mi se înfunde nasul și urechile după ce ies dintr-o incintă cu AC-ul în funcțiune.

Concluzii

Primiți un sfat de la o persoană care se confruntă cu rinită acută de ani de zile? Înainte de a recurge la tratament alopat, verificați dacă nu cumva problema dvs poate fi rezolvată mult mai simplu. E drept, nu aveți de unde ști dacă Vapour Rub funcționează și-n cazul vostru până nu-l încercați. Însă sfatul meu este să o faceți, pentru că precis vă va ajuta.

Este o metodă naturală de desfundare a nasului care pe mine m-a ajutat foarte mult și voi continua s-o folosesc. Consider că este unul dintre produsele care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Nici nu știți când puteți avea nevoie de el. Eu de multă vreme nu mai asociez genul acesta de produse cu anotimpurile reci. Și mai sus tocmai v-am dat și un exemplu din viața mea de zi cu zi, cazul cu AC-ul.

Deci studiați problema în amănunt și faceți-vă stoc de Vapour Rub! Îmi veți da dreptate despre acesta, vă garantez! Se găsește de cumpărat în farmaciile fizice, în cele online, pe eMag, pe Vegis.ro și în DM. În curând va putea fi comandat și de pe site-ul Bazarul de sănătate.

 

Și totuși, este cineva care deja a încercat acest produs? Ce părere aveți despre el?



9 thoughts on “Vapour Rub – decongestionant al căilor respiratorii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.