Trei produse nelipsite de pe noptieră

Trei produse nelipsite de pe noptieră

Mă îndoiesc că este cineva care folosește noptierele doar în scop decorativ, nu-i așa? Cred că cu toții avem anumite obiecte/produse pe care le ținem mereu cât mai aproape de pat. În cazul meu, țineam pe noptieră produse cosmetice pe care le folosesc înainte de culcare. Numai că de ceva timp pe aceasta și-au făcut loc încă trei produse: pentru buze, anti-țânțari și anti-sforăit. Propun să vă spun câte ceva despre fiecare în parte, ca să nu mai sune așa de bizar.

Cimmerin Lip Gel | nelipsit de pe noptieră

Cimmerin Lip Gel este, așa cum ați ghicit, produsul pentru îngrijirea buzelor, nelipsit de pe noptiera mea. Deși am la momentul actual vreo 5 produse pentru îngrijirea buzelor, după acesta întind mâna cel mai des.

Cimmerin de pe noptierăDat fiind faptul că fac abuz de rujuri mate, mă mai confrunt cu buzele crăpate care se cer tratate. Astfel că dacă îmi doresc să le păstrez aspectul îngrijit, trebuie să le hidratez ori de câte ori este posibil.

Dintre toate produsele pentru îngrijirea buzelor folosite de mine până în prezent, pare-se că acesta îmi place cel mai mult. Are un recipient asemănător luciurilor de buze și dispune de o teșitură care îl face foarte ușor de utilizat.

Cimmerin de pe noptierăDe ce prefer acest produs în defavoarea celorlalte? Răspunsul este neașteptat de simplu: datorită texturii sale. Cimmerin este un gel subțire care se absoarbe instantaneu în buze, nu este gras și nu lasă peliculă lipicioasă.

După aplicarea acestui produs, buzele sunt reparate instantaneu și rămân incredibil de fine la atingere. Se comportă foarte bine și din postura de primer pentru buze. Rujul se așterne foarte frumos peste Cimmerin ca bază.

Sincer, rezultatele pe care le-am văzut după folosirea acestui gel Cimmerin nu le-am mai experimentat cu niciun alt produs. Categoric este unic și îmi place la nebunie, mai ales pentru că eu nu suport produse grase pe buze.

Poate vi s-a întâmplat și vouă ca balsamurile de buze să vi se scurgă pe la colțurile gurii. Sau să vă migreze de pe buze. Ei bine, nu este cazul lui Cimmerin, pentru că de cum l-ați aplicat el s-a absorbit și asta e tot.

Mie îmi place atât de mult acest produs încât îmi voi face provizii, să am din belșug pentru la iarnă.

Brățara anti-țânțari | nelipsită de pe noptieră

Deoarece m-am născut cu o grupă de sânge tentantă pentru țânțari, mereu m-am văzut nevoită să mă apăr de ei. Mai exact, de înțepăturile acestora care lasă în urmă niște bubițe inestetice însoțite de mâncărime.

Și nu știu cum se face, însă mai mult noaptea își fac de cap, cred că atunci devin ei activi. Multe dimineți m-am trezit efectiv ciuruită de țânțari, deși înainte de culcare verificam să nu îi am prin preajmă. Pe-semne că stau bine ascunși și își fac treaba pe parcursul somnului meu.

Înainte obișnuiam, chiar dacă sună ciudat, să mă dau pe piele cu soluții anti-țânțari înainte de culcare. Acum am găsit o metodă mult mai simplă și mai comodă pentru mine – brățara anti-țânțari.

Brațara anti-țânțari de pe noptierăȘtiu, arată funny fiind de copii, dar pe mine mă scutește de o serie de neplăceri. Una ar fi aceea că nu mai stau să mă ung cu soluții în fiecare seara, și a doua că efectiv ține țânțarii la distanță de mine.

O astfel de brățară este foarte ușor de folosit, funcționează cu o pastilă și are incluse două. Fiecare dintre pastile are efect 15 zile, după care e necesar a fi schimbată. Deci o lună de zile n-am treabă, dorm liniștită și mă trezesc cu pielea curată, fără înțepături.

Brațara anti-țânțari de pe noptierăProbabil că v-ați fi gândit să folosiți această brățară numai afară, dar uite că v-am vândut un pont. O puteți folosi fără probleme și în casă pentru a vă feri de micii inamici care se strecoară prin plasă.

Brațara anti-țânțariDacă mă întrebați, aceasta mi se pare una dintre cele mai tari invenții ever în materie de protecția împotriva țânțarilor. Poate fi folosită de către orice membru al familiei, neavând contraindicații. Dacă nu ați folosit o astfel de brățară, vă recomand să o faceți, chiar funcțonează.

Benzi anti-sforăit | nelipsite de pe noptieră

Nu știu la voi în casă cum e, cine și care sforăie mai tare. Eu n-am avut noroc de un somn prea liniștit, aproape în fiecare noapte am senzația că pornește o motoretă lângă mine. Da, exact cam așa se sforăie și nu e tocmai plăcut. Practic, nu mă pot odihni cum trebuie dacă nu este liniște deplină. Noroc că s-au inventat benzile anti-sforăit, că m-au mai salvat puțin.

benzi anti-sforaitPrima dată când au apărut pe piață aceste benzi am fost destul de sceptică. Nu înțelegeam cum funcționează și cum ar putea reduce sforăitul. Dar mi-am zis că nu am ce pierde dacă le încerc pe consoartă.

La prima utilizare a unei astfel de benzi am dormit iepurește ca să văd dacă funcționează cu adevărat. Am fost surprinsă să constat că în prima parte a nopții sforăitul a fost redus cam cu 50%. Adică sforăia, dar mai încet decât de obicei. Apoi, până spre dimineață nu a mai sforăit deloc și-atunci mi-am spus că funcționează.

Pe parcursul utilizării benzilor, în cazul lui nu s-a mai îmbunătățit situația, însă este bine și așa decât ca înainte. Sunt mai mult decât mulțumită, pentru că dorm și eu ceva mai bine.

Cum funcționează benzile anti-sforăit? Din câte am văzut, au rolul de a deschide nările spre a decongestiona căile respiratorii și a îmbunătăți respirația. Astfel, sforăitul este redus sau înlăturat, după caz.

Mă gândesc să mai cumpăr câteva cutii și să-l pun să le folosească în continuare. Mi-e teamă să nu recidiveze după ce le va consuma pe acestea, așa că sper să-și facă un obicei din a le purta.

În loc de încheiere

Am simțit nevoia să vă aduc și vouă la cunoștință experiența mea privind produsele mai sus menționate. Asta pentru că au dat rezultate neașteptat de bune și pentru că simt nevoia să vi le recomand. Mi-au plăcut foarte mult, drept pentru care le voi trece în continuare pe lista de cumpărături. Vă mai spun doar că dacă vă tentează și pe voi să le încercați, le găsiți în farmacii, pe eMag, în DM și curând pe site-ul Bazarul de sănătate.

Ați încercat vreo unul dintre produsele despre care v-am povestit? V-a plăcut? L-ați mai recumpărat? Vouă ce nu vă lipsește de pe noptieră?



10 thoughts on “Trei produse nelipsite de pe noptieră”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.