Cercei aparte de la BIZAR Concept

Cercei aparte de la BIZAR Concept

Argintul este metalul meu prețios preferat dintotdeauna, mereu am avut o afinitate pentru el. Nu știu dacă se datorează faptului că prima mea pereche de cercei a fost din argint, tot ce știu este că-mi place. Argintul a fost și este o atracție fatală pentru mine, ceva pe care aș da banii chiar fără să clipesc.

Dintre toate bijuteriile cel mai mult îmi plac cerceii, îi port zilnic și nu ies din casă fără ei. Asta deoarece mă simt incompletă, dacă nu am cercei la purtător mă simt de parcă îmi lipsește ceva. De altfel, este singura bijuterie pe care o port indiferent de anotimp, de care nu pot să mă despart.

De-a lungul timpului am avut o generoasă colecție de cercei din argint. Însă de câțiva ani încoace îi prefer pe cei mai… bizari, mai aparte, mai altfel. Mă atrag modelele inedite, opulente și cât se poate de rare. În ceea ce privește bijuteriile, îmi place să am – pe cât posibil – modele unicat sau măcar lucrate în serie mică. Mi se pare banal să am bijuterii ”trase la xerox”, drept pentru care le prefer pe cele mai… diferite.

BIZAR Concept

În căutările mele am descoperit un site cu astfel de bijuterii: bizare, inedite, lucrate manual pentru cliente ca mine. BIZAR Concept este magazinul online care găzduiește bijuterii din argint de-a dreptul fabuloase pentru persoane pretențioase.

BIZAR Concept a luat naștere din dorința Simonei, artizana acestor bijuterii, de a da un sens muncii sale. Practic, povestea BIZAR Concept este născută din pasiune, fiind capabilă la rândul său de a stârni pasiuni. Bijuteriile BIZAR Concept resping tiparele, simetria și stereotipurile, fiecare dintre ele înbrăcând o formă unică.

Fiecare bijuterie este inspirată din formele organice și fluide ale naturii, fiind unică și perfectă în imperfecțiunea metalului și a pietrelor. Bijuteriile care ies din mâinile Simonei sunt eliberate de rigorile simetriei bijuteriilor de serie, dobândind astfel atitudine și originalitate.

Scopul bijuteriilor BIZAR Concept este atins atunci când completează identitatea celei care le poartă, când exprimă perfect propria individualitate.

La momentul accesării site-ului îmi doream o pereche de cercei smart-casual și o pereche ceva mai eleganți. Spre norocul meu, am găsit două modele exact pe gustul meu, contemporane dar cu acea tușă ușor bizară.

Cercei cu cercuri | BIZAR Concept

După îndelungi căutări am găsit cerceii casual perfecți pentru mine! Nu știu cum se face, însă de multă vreme îmi imaginam acest model, neștiind dacă se găsește pe undeva. Închipuiți-vă cam cât de surprinsă am fost să-i descopăr la BIZAR Concept! Senzația este identică cu aceea a unui vis împlinit!

BIZAR ConceptDeși este un model destul de minimalist creat din trei forme geometrice atent împletite între ele, acești cercei reușesc să atragă toate privirile. Aleg să-i port în zilele în care n-am dispoziție pentru bijuterii extravagante, dar îmi doresc totuși ceva inedit. Ori de câte ori port această pereche de cercei reușesc să fiu în centrul atenției.

Cercei agată dantelată | BIZAR Concept

Cred că de aproximativ un an de zile am o atracție pentru bijuteriile de inspirație orientală, îndeosebi pentru cercei. Mereu sunt în căutarea unor modele care să semene cât mai bine cu bijuteriile zeițelor Egiptului Antic. Îi prefer mărișori, opulenți, cu pietre și toate cele.

Iată că la BIZAR Concept am găsit o pereche de cercei foarte apropiată de modelul pe care mi-l doream. Ce îi face să fie deosebiți este lucrătura acestora numai din zale, fiind asemănătoare unei dantele. Este nevoie de ceva îndemânare pentru a face niște cercei din zale să stea precum cei din imagine.

BIZAR ConceptCând mă gândesc la cercei confecționați din zale mă gândesc că atârnă inestetic. Dar aceștia au proporțiile potrivite astfel încât să capete o prestanță unică. De asemeni, nuanța pietrelor de agată încorporate îi fac foarte versatili, ușor de integrat în tinuțe, conferindu-le o tușă elegantă.

Concluzii

Argintul din care sunt confecționate aceste perechi de cercei este de cea mai bună calitate. Cerceii pe care i-am adăugat colecției mele sunt lucrați deosebit de atent, nici n-ați zice că sunt realizați de mână. Am un deosebit respect pentru munca din spatele acestor cercei, în special a celor cu zale. Sunt conștientă cât de migăloasă poate fi asamblarea lor, de aceea am toată stima pentru dumneaei.

Oricine își dorește să poarte un model de bijuterie nemaiîntâlnit ar trebui să arunce o privire pe site. Vă vine să credeți sau nu, veți găsi chiar și porci zburători!

De asemeni, BIZAR Concept este prezent și la diversele târguri de articole handmade care se organizează în țară. Dacă vă nimeriți prin zonă veți putea admira, proba și achiziționa la fața locului creațiile Simonei. Vă las aici link-ul către pagina de Facebook a site-ului pentru a fi la curent cu noutățile BIZAR Concept.

Deci, cum vi se par perechile de cercei alese de mine? Vă vedeți purtând aceste două modele?

 



12 thoughts on “Cercei aparte de la BIZAR Concept”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.