Noi nuanțe de Matte Stain | Melkior

Noi nuanțe de Matte Stain | Melkior

Dacă aș fi nevoită să locuiesc pe o insulă pustie și să iau cu mine un singur produs de machiaj, acela ar fi rujul. Întorcându-mă în timp, constat că dintre toate produsele de machiaj, de mică m-a atras rujul. Chiar vă povesteam într-un articol trecut o ispravă de-a mea ce avea ca subiect rujul verde al mamei. Da, acela care devenea roz pe buze și pe care nu-l puteai îndepărta cu… mai nimic!

Deși mă atrăgeau produsele de machiaj, nu am avut acordul mamei de a mă machia decent decât la 14 ani. Deja devenisem o domnișorică și nu deranjam vizual pe nimeni dacă foloseam și eu un minim de make-up. Minimul însemna mascara, dermatograf și ruj sau luciu de buze. Însă dintre cele trei produse, rujul era cel care mă fascina cel mai tare. Începusem să-mi fac o micuță colecție de rujuri în diverse nuanțe și texturi.

Despre rujurile mate

Industria machiajului a evoluat, și eu odată cu ea, descoperind astfel rujurile cu finish mat. Deși reticentă la început, le-am încercat și nu mică mi-a fost mirarea să constat că mi se potrivesc foarte bine. De atunci 98% dintre rujurile mele au fost mate. Asta deoarece am deja buze destul de voluptoase, iar rujurile cu finish lucios le-ar face să pară și mai mari.

Brand-uri de rujuri mate sunt multe și am încercat o mare parte dintre ele, însă nu rezonez cu toate. Unul dintre brand-urile mele de suflet de la care niciun produs încercat nu m-a dezamăgit este Melkior Professional. Lansarea gamei lor de rujuri mate m-a bucurat tare mult și-am așteptat-o cu sufletul la gură. Ce e drept, din gama lor de Matte Stain-uri nu am avut decât o singură nuanță. Am consumat-o până la ultima picătură, atât de mult mi-a plăcut. Și pare-mi-se că la momentul respectiv era singura care mi se potrivea dintre toate nunțele.

Matte Stain | Melkior Professional

Ei bine, astăzi la ora 10 cei de la Melkior Professional au lansat noi nuanțe de Matte Stain-uri! Iar eu am avut ocazia de a o testa în avanpremieră pe una dintre ele, cea numită Desirable!

Matte Stain MelkiorMatte Stain-urile de la Melkior Professional au un ambalaj minimalist și un aplicator foarte ușor de folosit. Pur și simplu alunecă pe buze, este moale și ușor flexibil.

Rujul în sine are o consistență cremoasă și foarte pigmentată. Astfel că un singur strat de produs este suficient pentru uniformizarea acestuia.

Se matifiază instantaneu, nu usucă buzele și persistă ore în șir de la aplicare. Chiar dacă mâncați, beți sau pupați, rujul va rămâne pe buze până la demachiere.

Un aspect care m-a încântat foarte tare a fost acela că rujul nu crapă peste zi. Probabil că și vouă vi s-a mai întamplat ca unele rujuri mate să vă crape și să arate de-a dreptul inestetic. Ei bine, nu este cazul acestui Matte Stain de la Melkior Professional.

Nuanța pe care o folosesc în prezent, Desirable, mi se potrivește de minune! Se vrea a fi un burgundiu cu ceva tentă de cărămiziu în ea, potrivită pentru orice moment al zilei! În imaginea de mai jos port acest ruj și sunt tare încântată de cât de atrăgătoare par buzele mele. Chiar nu aveam nicio nuanță asemănătoare în colecția mea de rujuri, de aceea sunt de două ori mai bucuroasă!

Matte Stain MelkiorCe părere aveți? Așa-i că-mi vine bine această nuanță?

Concluzii

Dacă sunteți în căutarea rujului mat perfect și încă nu ați încercat Matte Stain-urile de la Melkior, ar trebui să o faceți. Știți că n-aș recomanda un produs decât dacă sunt în totalitate mulțumită de el. Așa că puteți merge pe mâna mea liniștite. Mai rămâne doar să vă găsiți nuanțele potrivite și puteți consulta paletarul aici. Eu deja am mai pus ochii pe câteva nuanțe. Le-am pus în wishlist și mă gândesc în ce ordine să le achiziționez.

Câte dintre voi au încercat Matte Stain-urile de la melkior Professional? Ce nuanțe? Ați fost mulțumite de calitatea acestora?

 



28 thoughts on “Noi nuanțe de Matte Stain | Melkior”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.