Trei produse de machiaj ieftine și bune | NOTE COSMETICS

Trei produse de machiaj ieftine și bune | NOTE COSMETICS

Deși nu sunt deloc o expertă în arta machiajului, îmi place să admir operele make-up-artiștilor. Tot la fel îmi place să am cât mai multe produse de machiaj, să fiu la curent cu noutățile. Marele meu minus a fost dintotdeauna acela al blenduirii nuanțelor fardurilor, drept pentru care de multe ori nu le folosesc. De cele mai multe ori mă rezum la aplicarea a patru produse: fond de ten, mascara, blush și ruj. Rareori, atunci când îmi permite timpul, îmi mai trasez și câte o codiță de tuș negru.

Așadar, îmi place să am din belșug produsele mai sus menționate, de la cât mai multe brand-uri posibile. În colecția mea am adăugat unele chiar surprinzătoare și nu pot ține asta doar pentru mine. Despre asta vom vorbi astăzi, despre un brand de produse calitative și foarte accesibile ca preț.

Deși admiram produsele NOTE COSMETICS în rețelele sociale, abia în iarnă mi-am făcut curaj să încerc câteva produse. Experiența de testare a acelora v-am povestit-o pe larg într-un articol dedicat peste care vă recomand să aruncați o privire.

Astăzi vreau să aduc în atenția voastră alte trei produse pe care le consider ieftine și bune.

NOTE COSMETICSEste vorba despre un fond de ten, un blush și un ruj. Dar mai multe despre fiecare în parte puteți citi mai jos.

Fond de ten hidratant SPF15 | NOTE COSMETICS

Având tenul mixt dar cu tendință de uscare pe a-locuri, mă văd nevoită să apelez la fonduri de ten hidratante. Dacă nu aș face-o, ar fi o problemă peste zi, fondul de ten ar deveni făinos, inestetic.  Astfel, din portofoliul celor de la NOTE COSMETICS cel mai tare mi-a atras atenția fondul de ten hidratant cu SPF15.

NOTE COSMETICSRecipientul este unul tare minimalist, singura bilă neagră a acestuia fiind aceea că nu are nicio zonă transparentă. Astfel, nu se poate vedea nuanța acestuia prin el, pentru a ne putea face o idee despre aceasta. Părerea mea este că se poate da greș cu ușurință atunci când este achiziționat de pe internet. Ideal ar fi să aveți posibilitatea de a le testa efectiv, pentru a vă identifica nuanța potrivită.

Textura acestui fond de ten este una foarte fină, are acoperire medie spre mare, finish-ul acestuia este unul natural, dewy. Mă bucură faptul că are SPF15, pentru că mă protejează cât de cât de razele UV nocive. Chiar dacă factorul de protecție este relativ mic, tot este mai bine decât deloc.

Eu am acest fond de ten în nuanța 03 – medium beige și trebuie să recunosc că n-am prea nimerit-o. Subtonul acestuia este mult prea bej pentru ce am eu nevoie, însă combinat cu un altul rezultă o nuanță ok. V-am făcut și un swatch pentru a vedea cam cât de deschis este.

NOTE COSMETICSPer total, îmi place cum se comportă acest fond de ten pe parcursul întregii zile, nu migrează deloc. Dacă vă tentează să îl încercați, îl puteți comanda de aici, de pe site.

Blush compact | NOTE COSMETICS

Dintotdeauna mi-a plăcut să-mi conturez pomeții, însă mi-a luat ceva timp până să mă hotărăsc asupra unei nuanțe. Parcă îmi plăceau și cele de roz, dar parcă mă atrăgeau și cele maro. Asta până când mi-am dat seama că de fapt conform subtonului pielii mele, pe mine mă avantajează piersiciul. Doar că nu găsisem piersiciul perfect, până să descopăr acest blush compact de la NOTE COSMETICS.

NOTE COSMETICSÎmi place mult recipientul acestui blush, nu numai că are încorporată o oglindă generoasă, dar dispune și de aplicator. Produsul are pigmentația puternică cu care ne-a obișnuit acest brand, fiind de o finețe neașteptată. Astfel, conferă pomeților o nuanță foarte naturală și aproape insesizabilă, de obrăjori naturali.

Aveți mai jos și un swatch al celui pe care eu îl numesc blush-ul meu preferat la momentul actual. Este în nuanța 05 – Desert Rose, dar eu nu-l percep ca fiind rozaliu, ci mai degrabă piersiciu.

NOTE COSMETICSÎmi place foarte mult pentru că nu este nici mat, dar nici sidefat, este exact așa cum trebuie pentru a arăta natural. Îl recomand tuturor cu toată încrederea, este un produs pe care este musai să ăl aveți în colecție. Cei de la NOTE au disponibile opt nuanțe superbe din care o puteți alege pe cea care vă avantajează, aici.

Ruj de buze Rich Color | NOTE COSMETICS

Este pentru prima dată când încerc un ruj NOTE de tip baton, până acum am folosit numai rujuri lichide/lipgloss-uri. Evident, eram foarte curioasă și despre acestea, îmi doream să văd cum se comportă pe buzele mele și cât rezistă.

NOTE COSMETICSRujul Rich Color are în compoziție ulei de argan, unt de cacao și vitamina E, toate menite să confere buzelor hidratare. Formula acestui ruj este una foarte reușită, cremoasă și foarte pigmentată, acoperă buzele perfect dintr-o singură aplicare. Finish-ul acestuia este cel al unui ruj normal, rezistența fiind una destul de decentă. Eu obișnuiesc să îl matifiez aplicând un servețel pe buze și pudrând ușor cu puțină pudră transparentă.

Am foarte multe rujuri roșii în colecție, însă acesta este de departe cel mai cald, cel mai frumos dintre toate. Nuanța mea se numește 19 – Ginger Flower și are o superbă tentă de roșu-trandafiriu.

Acest ruj vine într-o paletă de nuanțe foarte vastă. Sunt disponibile 24 de nuanțe de unde le puteți selecta pe cele care vi se potrivesc sau care vă încântă. Curioase? Accesați-le și comandați-le de aici.

Concluzii

Așadar, acestea sunt cele trei produse NOTE COSMETICS pe care eu le consider a fi ieftine și bune. Calitatea produselor acestui brand este excepțională, după părerea mea. Mi-a plăcut absolut tot ce am încercat de la ei și cu siguranță nu mă voi opri aici. Voi mai face și alte achiziții din portofoliul acestora, deja am un wishlist destul de impresionant.

Îmi pare că pot fi ușor confundate cu produsele high-end din punct de vedere al calității. Este o alternativă foarte bună pentru cele care nu doresc să investească foarte mult în produsele de make-up. Chiar vă recomand să aruncați o privire pe site-ul acestora, cu siguranță nu veți ieși cu mâna goală de acolo.

Voi ce produse NOTE COSMETICS ați folosit? Ce îmi mai puteți recomanda de la ei?

 9 thoughts on “Trei produse de machiaj ieftine și bune | NOTE COSMETICS”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.