Îngrijirea părului cu produse Wash&Go

Îngrijirea părului cu produse Wash&Go

În ultimele două săptămâni am folosit mai mult produse care mi-au indus o stare de melancolie. Nu știu cum am reușit acest lucru, dar s-a întâmplat și mă năpădesc o mulțime de amintiri din adolescență. De frumusețe și de înfrumsețare am fost atrasă încă de mică, însă pe atunci cosmetologia nu avansase într-atât. Îmi amintesc faptul că în ceea ce privește îngrijirea părului, prea multe opțiuni nu existau. Cumpăram mai mereu aceeași marcă de șampon, dintre cele două pe care le preferam în mod special. Despre una dintre ele v-am povestit pe blog mai demult, iar despre Wash&Go o voi face astăzi.

Amintirea Wash&Go

Wash&Go este, după părerea mea, una dintre cele mai longevive mărci de produse de haircare din țara noastră. Practic, pot spune că am crescut odată cu ea și i-am putut observa parcursul în timp. Mă bucur că nu au apelat la rebranduire și că până și recipientele au aceeași culoare și formă. Îmi pare că nimic nu s-a schimbat nici la nivel de ambalaj, nici la nivel de produs în sine. A rămas același șampon calitativ pe care îl știu și îl folosesc de acum 15-20 de ani în urmă.

De curând am început să folosesc două produse aparținând acestora, un șampon pentru volum și un balsam cu rodie.

Wash&GoȘtiu că poate părea surprinzător, însă sunt persoane care nu au încercat niciodată această marcă de produse pentru îngrijirea părului. De aceea mi-am propus să vă povestesc câte ceva despre aceste două produse, ca să vă puteți face o părere.

Șampon pentru volum Wash&Go

Deși nu pot spune că am un păr rar, mereu am fost preocupată de a-i oferi mai mult volum. În sensul acesta am apelat la diverse produse special concepute în acest scop, mai scumpe sau mai ieftine. Ei bine, acesta de la Wash&Go ar fi varianta mai accesibilă, pe care eu o recomand cu toată încrederea.

Wash&GoAstă iarnă mi-a căzut destul de mult păr, acesta fiind și motivul pentru care m-am tuns bob. Chiar dacă e-n plină regenerare, încă apelez la astfel de șampoane pentru volum, pentru a-l face să pară mai bogat.

Șamponul pentru volum Wash&Go cu extracte din fructe este absolut genial pentru prețul pe care-l are! Face foarte multă spumă, curăță bine scalpul, se clătește bine din păr și-i oferă un volum de invidiat. Chiar îmi simt firele ridicate de pe scalp, volumul nu numai că se vede dar se și simte. Ca atare, dacă sunteți în căutarea unui șampon pentru volum, dar parcă n-ați investi prea mulți bănuți, ați găsit soluția. Și ce credeți, deservește cu succes oricare tip de păr!

Balsam pentru păr vopsit Wash&Go

Deși au trecut mai bine de doi ani de zile de când nu-mi mai vopsesc părul, folosesc cu plăcere acest balsam. Principalul motiv ar fi acela că îmi place la nebunie mirosul de rodie pe care acesta îl are.

Wash&GoAcest balsam pentru păr m-a surprins cu consistența acestuia groasă și emolientă. Se distribuie cu ușurință prin păr și are o bună aderență, nu se scurge și se clătește cu ușurință. După utilizarea acesti balsam părul capătă o suplețe neașteptată și se piaptănă cu ușurință.

Folosite împreună cele două produse fac părul să arate surprinzător de bine, pentru prețurile acestora. Eu chiar vă sfătuiesc să nu mai fiți sceptici cu produsele foarte accesibile, deoarece vă pot surprinde. De foarte multe ori am fost impresionată de calitatea produselor de drugstore/supermarket. Este și cazul acestor două produse care sunt la fel de bune ca pe vremea adolescenței mele.

Vi le recomand și vouă cu toată încrederea, sunt convinsă că vă vor plăcea și vouă la fel de mult.

Ia să vedem, mânuța sus cine a folosit deja aceste produse? Ați fost mulțumite de ele?



8 thoughts on “Îngrijirea părului cu produse Wash&Go”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.