Cea mai bună mască pentru păr frizzy | TRESemme Liso Keratina

Cea mai bună mască pentru păr frizzy | TRESemme Liso Keratina

Așa cum vă povesteam și cu altă ocazie, cred că mai bine de jumătate din viață am avut părul foarte lung. Având în vedere acest fapt, era normal să mă preocupe îngrijirea părului, pentru că necesita o atenție aparte. Menținerea unui păr lung și cu aspect sănătos implică folosirea unor produse de calitate, poate chiar profesionale. Multă vreme am fost în căutarea măștii perfecte pentru păr. Știam exact ce îmi doream de la o mască pentru păr, însă nu găsisem niciuna care să mă mulțumească.

Dar de ce aveam eu nevoie, mai exact? Îmi doream o mască intensiv hidratantă, care să-mi lase părul moale și mătăsos, ușor de pieptănat. Și dacă se poate, să mi-l și îndrepte, pentru că da, sunt înnebunită după părul ”lins”. Mama natură m-a înzestrat cu un păr drept, însă cu ceva toane de moment. Are zile când efectiv se ondulează dintr-un motiv sau altul, ori mie îmi place să-mi stea drept oriunde și oricând.

Când eram mică mă stresau tare noile firicele de păr care îmi stăteau zburlite în vârful capului. Nu le găseam nicicum o rezolvare, orice produs de stiling aș fi folosit mi-ar fi îngrășat părul. Cu această problemă m-am confuntat până de curând, până să descopăr ceea ce avea să devină masca pentru păr preferată.

Masca pentru păr TRESemme Liso Keratina

Pe la începutul acestui an făceam cunoștință cu site-ul Triodeluxe Cosmetics. În acest loc aveam să descopăr cea mai bună mască pentru părul frizzy sau cu tendință de ondulare, masca TRESemme Liso Keratina.

mască TRESemme Liso KeratinaKeratina este o proteină specială, component major al pielii, unghiilor și părului. Din cauza coafării excesive sau a factorilor externi părul poate avea de suferit, se poate degrada, pierzându-și elasticitatea. Astfel, el devine dificil de aranjat, rezultând un aspect inestetic al acestuia.

Cercetătorii din domeniu au descoperit, însă, o soluție pentru această situație. Aceea ar fi keratina extrasă din alte surse naturale și introdusă în suplimente speciale ori în tratamente pentru păr. Aici se încadrează și masca despre care vă povestesc astăzi, TRESemme Liso Keratina.

Această mască pentru păr are o consistență foarte fină, plăcută, dând dovadă de o aderență foarte bună. Astfel, se distribuie uniform pe firele de păr, nu curge de pe acestea și se clătește cu ușurință. După utilizarea acestei măști nu numai că părul se simte intensiv hidratat, însă arată și foarte drept după uscare. Practic, aceasta reduce încrețirea părului și o neutralizează până la 3 zile (în cazul meu).

Folosirea acestei măști mi-a protejat foarte mult părul, deoarece n-am mai fost nevoită să insist la el cu placa. O mai folosesc foarte puțin pe firele scurte de la spate care prin natura lor au tendința de a se zburli. În rest, am un păr drept de invidiat, iar firicelele frizzy din creștet sunt doar o amintire.

Concluzii

Pentru mine, TRESemme Liso Keratina este masca pentru păr care nu vreau să lipsească din ritualul meu. Asta mai ales că m-am hotărât să rămân la tunsoarea mea bob care implică o aranjare minuțioasă.

Am încercat și celelalte două produse ale gamei TRESemme Liso Keratina, respectiv șamponul și spray-ul pentru protecție termică. Vi le recomand și pe acelea cu maximă încredere, ba chiar ar fi ideal să le folosiți pe toate trei împreună. Rezultatele sunt de excepție, iar prețurile acestor produse sunt mai mult decât accesibile. Părul frizzy sau cu tendință de ondulare poate deveni și pentru voi o amintire dacă îmi urmați sfatul.

Și totuși, de curiozitate, este cineva care deja a încercat produsele TRESemme Liso Keratina de la Triodeluxe Cosmetics?3 thoughts on “Cea mai bună mască pentru păr frizzy | TRESemme Liso Keratina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.