Îngrijire corporală cu produse Andalou Naturals

Îngrijire corporală cu produse Andalou Naturals

Îngrijirea corporală a început să mă preocupe prin preadolescență când am observat luciul pielii vedetelor ce apăreau la TV. Deși nu cunoșteam prea multe detalii cosmetologice, mi-am închipuit că hidratarea este calea spre o piele frumoasă. Astfel m-am pomenit folosind loțiune de corp zilnic, cu speranța de a obține o piele cu o textură asemănătoare lor. Rezultatele nu au întârziat să apară și mi-am menținut acest obicei de-a lungul anilor. Produse de skincare am încercat o mulțime, însă brand-ul despre care vă povestesc astăzi este o noutate pentru mine. Deși auzisem de el de foarte mult timp, n-am folosit nimic de la acesta până de curând. Este vorba despre Andalou Naturals, brand născut în California în anul 2010.

Despre Andalou Naturals

Andalou Naturals este primul brand de cosmetice cu ingrediente naturale nemodificate genetic, născut din dorința de a oferi o nouă abordare asupra frumuseții. Brand-ul se distinge de celelalte prin formulele cu ingrediente naturale deosebite și de calitate superioară. Acesta oferă o perspectivă unică în întarzierea procesului natural de îmbătrânire a pielii. Include în formule știința celulelor stem din plante și fructe, o sursa deosebita de nutrienti și antioxidanți pentru piele. Celulele stem din plante și fructe oferă protecție împotriva razelor soarelui sau susțin pielea sensibilă.

În prezent mă bucur de beneficiile pe care le aduc pielii mele produsele din imaginea de mai jos.

Andalou NaturalsEste vorba despre câteva mostre de cremă de față (zi și noapte), un ser de față și un gel de duș.

DIY Serum Booster SPF 30 Facial Serum

Dintre toate produsele de acesta eram cea mai curioasă, pentru că am dezvoltat un crush pentru seruri. Ambalajul este interesant, seamănă cu cel al unei creme de mâini, dar are pompiță. Pompița este esențială pentru mine. Astfel mă pot bucura de produs mai mult timp, fără ca produsul din interior să oxideze.

Andalou NaturalsProdusul se vrea a fi unul anti-rid, conține Resveratrol și coenzima Q10, principalii inamici ai ridurilor. Sunt două ingrediente pe care eu urmăresc să le conțină produsele mele pentru îngrijirea feței.

Apreciez faptul că produsul nu are niciun miros, asta îmi indică două aspecte: că produsul nu conține alcool și parfum. De ceva timp am început să evit să-mi aplic produse parfumate pe față, deoarece în timp se văd efectele nocive. De cele mai multe ori mă usturau și-mi lăcrimau ochii chiar și de la cea mai infimă cantitate de alcool/parfum.

Experiența de testare

Am ales să-mi aplic acest ser pe toată fața, inclusiv pe zona din jurul ochilor. Pielea mea s-a comportat foarte bine. Produsul se absoarbe imediat în piele și nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă. Este o reală plăcere să îl folosesc. Din punctul meu de vedere, FPS30 îl face să fie produsul ideal pentru vară! Are cam tot ce mi-aș putea dori de la un produs pentru îngrijirea feței, inclusiv protecția solară ridicată.

Îl folosesc atât dimineața cât și seara, dar rezultate vizibile se pot observa dimineața. Tenul este mai luminos, mai plin, mai hidratat, arată și se simte mai sănătos! Mai sunt și zile în care sar peste el dar asta deoarece pielea se simte foarte hidratată. Ne împăcăm tare bine, iar tenul meu îmi mulțumește ori de câte ori îl folosesc! Rămâne să observ efectele folosirii acestui ser și pe termen lung, dar vă țin la curent.

Sună tentant, așa-i? Atunci achiziționați-l de aici și bucurați-vă de beneficiile sale!

Gel de duș Citrus Sunflower | Andalou Naturals

Recunosc faptul că ambalajul acestui gel de duș m-a indus puțin în eroare. Inițial am avut impresia că este vorba despre o loțiune de corp. Nu cred că am mai avut până acum un gel de duș într-un astfel de ambalaj. Oricum, este foarte ușor de folosit, exercit presiune pe partea de sus a recipientului și se eliberează produsul.

Andalou NaturalsVă spun din start că nu mi-a plăcut deloc cum miroase, nu e tocmai mirosul preferat, nu-l consider cel mai reușit. Cu toate acestea, produsul în sine este foarte ok, cât privește textura pare mai curând o cremă pentru duș.

Gelul de duș este foarte fin, face foarte multă spumă, curăță bine pielea și se clătește cu ușurință. După fiecare utilizare a acestui produs pielea rămâne catifelată, hidratată și efectiv scârțâie de curățenie. Uneori am și uitat să folosesc loțiunea de corp după baie, tocmai pentru că n-am simțit nevoia aplicării acesteia.

Deci, exceptând mirosul care nu este pe placul meu, gelul de duș din imagine este fabulos de bun! Chiar nu m-am așteptat să fiu așa de încântată de el, de aceea îl recomand cu toată încrederea!

Sună bine tot ce v-am povestit? Achiziționați-l și voi de aici spre a vă lasa pielea învăluită de acest gel de duș fin ca mătasea.

Creme de față de zi și de noapte | Andalou Naturals

Cu ocazia aceasta, am testat și mostrele celor patru tipuri de creme de față, din două game diferite.

Cele cu mov sunt crema de zi cu extract de fructe goji + peptide și crema de noapte cu resveratrol + Q10.

Andalou NaturalsCele cu turcoaz sunt crema de zi cu fructe de Acai + Kombucha și de noapte cu celule stem din Argan.

Andalou NaturalsDin câte o mostră din fiecare nu mi-am putut forma o părere despre eficacitatea acestor patru creme pentru față. Însă ce vă pot spune este că toate au texturi excepționale, sunf fine, luxuriante și se absorb instantaneu. Nu se simt grase sau lipicioase și arată bine chiar și pe sub machiaj. Pentru că da, am fost curioasă cum se comportă și pe post de bază de machiaj, fără nimic altceva. Mi-ar plăcea să le încerc și în variantă full size, ca să mă pot bucura mai mult de proprietățile acestora.

Concluzionez prin a vă spune că regret că n-am încercat produsele Andalou Naturals mai devreme! Mi-a plăcut foarte mult tot ce am folosit de la ei și-mi doresc să mai încerc și alte produse. La rândul meu, le recomand pe cele testate de mine, dar cu ocazia aceasta vă mai cer câteva sugestii.

Deci, dacă ați folosit produse Andalou Naturals, ce-mi mai puteți recomanda din portofoliul lor?

 



12 thoughts on “Îngrijire corporală cu produse Andalou Naturals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.