Esențialele unei veri parfumate | Fragonard

Esențialele unei veri parfumate | Fragonard

Se mira mama recent de cât de pasionată sunt de domeniul acesta de beauty, în general. Iar apoi și-a amintit că la tăiatul moțului am ales de pe tăviță parfumul și rujul și s-a liniștit. Era de așteptat să fiu preocupată de frumos, dacă de la vârsta aceea atât de fragedă m-au atras vizual cele două lucruri.

Bineînțeles că, aproape ca orice fetiță, am atentat la integritatea produselor de îngrijire ale mamei. Iar mai apoi, în preadolescență am început să-mi cumpăr propriile mele produse de beauty, pe gustul meu. Parfumurile au reprezentat slăbiciunea mea dintotdeauna. Încă de mică am observat că nu mă atrag cele dulci sau prea florale, ci mai degrabă cele lemnoase. Personalitatea mea a ieșit la suprafață încă de la o vârstă fragedă, spre disperarea părinților mei.

Mulți ani am folosit parfumuri pe care le achiziționam de la firme ce vindeau în regim MLM. Însă pe măsură ce a trecut timpul și am început să-mi câștig existența singură, am schimbat macazul spre produse de lux. Am trecut, așadar, pe parfumuri mult mai fine, ale marilor case, originale. Cumva cred că am devenit, fără să-mi dau seama, o mică snoabă a ambalajelor/recipientelor.

Experiența Fragonard

Cumva recunosc parfumurile de brand după miros, după intensitate, după combinația olfactivă reușită a acestora. Surpriza mea cea mai mare a constat, însă în parfumurile Fragonard. Cu brand-ul acesta am luat contact prima dată în iarnă și am rămas foarte plăcut impresionată! Parfumurile acestora miros genial, sunt foarte luxuriante și aparte, însă după părerea mea sunt foarte accesibile.

Prima dată am încercat de la aceștia parfumurile solide despre care v-am povestit aici. Mi s-a părut de-a dreptul inedit conceptul de parfum solid, foarte persistent și foarte ușor de folosit. Dar mai multe detalii despre acelea puteți afla din articolul dedicat lor.

Apoi, prin primăvară, am avut ocazia de a testa un parfum lichid și un săpun în formă de ou. Despre acele două produse puteți citi aici. Foarte interesante și acelea! Belle Cherie cred că este singura apă de toaletă fructată care mi-a plăcut vreodată în viața asta! Chiar m-am mirat că m-am simțit atrasă olfactiv de aceasta!

De data aceasta mă delectez cu o altă apă toaletă, una numită Emilie și cu un alt tip de săpun. Sunt geniale amândouă, dar mai multe despre fiecare în parte vă voi povesti mai jos.

Emilie FragonardAmbalajele produselor Fragonard sunt foarte atrăgătoare și feminine, mă atrag ca un magnet! Exact ce spuneam mai sus legat de ambalaje – acestea mă determină sau nu să achiziționez un produs.

Apă de toaletă Emilie | Fragonard

Apa de toaletă Emille face parte dintr-un set de 10 mini-ape de toaletă, numai bune de purtat în posetă. Recipientul are vaporizator încorporat, are 4 ml și ajunge pentru destul de multe pulverizări.

Emilie FragonardEmilie este o apă de toaletă complet aparte, nu am mai mirosit nimic asemănător până acum. Miroase floral și din principiu nu mi-ar plăcea, însă are un adaos interesant, nedefinit, care îi dă o eleganță aparte. Îl percep ca fiind un parfum care trebuie purtat atunci când ne accesorizăm ținuta cu perle, de exemplu. Oricum, nu știu de ce, dar nu-l văd ca fiind un parfum pentru tineret, ci mai degrabă pentru 30+.

Persistă foarte bine pe pielea mea, chiar am fost surprinsă să-l mai percep chiar și a doua zi, aplicat seara. Dacă v-am făcut curioase și vreți să vedeți cum miroase Emilie, luați-vă acest set. Sau dacă o doriți doar pe ea, de aici vă puteți alege varianta de cantitate potrivită vouă.

Săpun Verbena | Fragonard

Săpunul gen ou pe care l-am încercat m-a surprins tare prin faptul că mirosea foarte intens chiar și ambalat fiind. Nu m-am înșelat când mi-am imaginat că toate săpunurile fragonard au această caracteristică. Este li cazul celui de mai jos.

Emilie FragonardSăpunul din imagine se numește Verbena și miroase, așa cum ați ghicit, a planta cu același nume. Mie îmi pare că miroase a iarbă proaspăt tăiată, a primăvară-vară. Vine sigilat în folie transparentă și dispune de acest ambalaj cartonat, deosebit de atractiv.

Bineînțeles că nu m-a lăsat inima să-l folosesc de cum am intrat în posesia lui. Influențele bunicilor încă mai mai bântuie, prima dată l-am pus în sifonier, să-mi parfumeze nițel rafturile. Mai apoi am vrut să văd dacă face la fel de multă spumă ca celălalt, și da, este mulțumitor. Curăță bine pielea mâinilor și nu o usucă deloc.

O altă întrebuințare pe care i-am găsit-o acestui săpun a fost aceea de a-mi curăța burețelul de machiaj cu el. Deci, curăță săpunul acesta fondul de ten de pe burețel așa cum nu m-aș fi așteptat niciodată! Vă recomand și vouă să încercați, în cazul în care n-ați găsit nimic care să vă ajute în acest sens. De aici îl puteți procura, pentru a vă bucura de el.

În încheiere

Fragonard este, de departe, unul dintre brand-urile mele preferate când vine vorba despre produse frumos mirositore – parfumuri și săpunuri. Mi-au atras atenția și alte produse, precum geluri de duș și tare mi-ar plăcea să le încerc și pe acelea. Am deja un wishlist destul de lunguț și-am să le achiziționez treptat.

Vă recomand și vouă să aruncați o privire pe site! Precis veți fi cucerite de universul Fragonard!

Este cineva care a încercat deja produse de la Fragonard? Ce-mi mai puteți recomanda să încerc de la ei?



17 thoughts on “Esențialele unei veri parfumate | Fragonard”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.