Ser Anti-age Melissa Youth | Mayie

Ser Anti-age Melissa Youth | Mayie

Deși sunt preocupată de cosmetologie, recunosc faptul că o bună perioadă de timp am cam comis-o! Nu am acordat o prea mare importanță listei de ingrediente a produselor, ba mai mult, m-am lăsat ”furată” de reclame. Evident că produsul care nu spune o poveste, nu se vinde. Însă de pe la începutul anului n-am mai ținut cont doar de asta, dimpotrivă am schimbat de tot macazul. Am identificat ingredientele nocive tenului meu și le-am evitat pe cât posibil. Ba mai mult, m-am reorientat către produse cu cât mai puține ingrediente, cât mai naturale. Evident că aceasta poate însemna cheltuieli extra, însă orice și oricât pentru tenul meu! De câteva luni am un crush pentru seruri pentru ten, mi se par cele mai potrivite pentru mine. Cel mai recent intrat în rutina de îngriire a tenului meu este serul Anti-age Melissa Youth de la Mayie.

Cu brand-ul Mayie am luat contact prima dată pe la începutul anului, când am folosit apa florală de mentă. Despre experiența de testare a acelui produs v-am povestit în acest articol și vă recomand să îl accesați. Asta pentru că pe lângă întrebuințarea primară a acelei ape florale veți găsi încă una – foarte interersantă – inventată de mine.

Ser Anti-age Melissa Youth | Mayie

Am avut ocazia de a testa în avanpremieră acest ser Anti-age Melissa Youth de la Mayie. M-am răsfățat cu el înainte de a fi lansat pe piață, fapt care mă face să mă simt privilegiată. Serul Anti-age Melisa Youth este un produs 100% vegetal, 100% natural. Acesta a rezultat după o perioadă lungă de cercetare și testare a efectelor extractelor naturale Mayie din măceșe și melissa.

Ser anti-age Melissa Youth MayieAmbalajul acestui produs este foarte luxuriant, atent gândit, o combinație de sticlă cu plastic auriu, calitativ. Se vede că s-a dorit a fi un produs de lux, creat cu atenție la detalii. Serul are încorporată pompiță din sticlă care se umple acționând prin apăsare pe partea superioară a capacului.

Serul este o combinație de acizi grași esențiali, vitamine și fitosteroli. Practic, combinației de acizi omega 3, 6, 7 și 9, Vitaminelor E și D și Betacarotenului li s-au adăugat principiile active ale miraculoasei Melissa.

Printre proprietățile acestui produs se numără următoarele:

  • puternic antioxidant;
  • hidratant uscat;
  • astringent;
  • regenerant;
  • antirid.

Serul Melissa Youth are capacitatea de a regla secreția de sebum a tenului și de a stimula producția de colagen. Astfel, susține bariera naturală de protecție a pielii și ajută la reducerea liniilor fine.

Experiența de testare

Produsul are o nuanță aurie plăcută, se absoarbe instantaneu în piele și nu lasă peliculă grasă la suprafața acesteia. Hidratează tenul în profunzime și îi conferă luminozitate, eliminând micile imperfecțiuni ale acestuia, precum și pigmentarea.

Ser anti-age Melissa Youth MayieDupă utilizarea acestui ser tenul se simte vitaminizat, arată mai luminos, mai curat, mai nivelat și este aproape perfect texturat. 2-3 picături dimineața și 3-5 picături seara, folosind pipeta de sticlă inclusă sunt suficiente pentru a obține aceste rezultate.

Serul Melissa Youth a fost conceput spre a deservi oricare tip de ten și nu creează dependență sau sensibilizare. Astfel, este un produs recomandat pentru îngrijirea zilnică a tenului și a conturului ochilor.

Mi se pare unul dintre cele mai eficiente seruri anti-age folosite de mine până în prezent, așa că îl recomand! Folosiți-l cu încredere, pentru că va aduce numai beneficii tenului dvs. După părerea mea, își merită fiecare bănuț! Cu siguranță îl voi recumpăra după ce îl consum pe cel pe care îl am în uz. Posibil să mă fi îndrăgostit iremediabil de el!

În cazul în care simțiți că aveți nevoie de un astfel de produs, de aici îl puteți achiziționa.

Voi ați încercat Serul Anti-age Melissa Youth? Ce altceva v-ar plăcea să folosiți de la Mayie?

 

 



9 thoughts on “Ser Anti-age Melissa Youth | Mayie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.