Skin Perfecting 8% AHA Gel | Paula’s Choice

Skin Perfecting 8% AHA Gel | Paula’s Choice

Îngrijirea tenului m-a preocupat dintotdeauna, poate și din cauza faptului că am avut un ten destul de capricios. În pre-adolescență și adolescență problemele tenului cu care mă confruntam erau cumva explicabile. Însă acneea mi-a dat mai tare bătăi de cap după vârsta de 20 de ani. Un lucru foarte important pe care l-am reținut de la orele de anatomie este că pielea este în continuă regenerare. Astfel, celulele moarte de la suprafața pielii se cer a fi îndepărtate, pentru a o lăsa să respire cum trebuie. Ca atare, mi-am setat în rutina de îngrijire a tenului meu cel puțin o ”repriză” de exfoliere pe săptămână. Acum 10-15 ani în urmă obișnuiam să-mi exfoliez pielea fie cu mălai, fie cu zaț de cafea. În timp am realizat faptul că particulele destul de abrazive ale acestora pot agresa și sensibiliza tenul pe termen lung. Dar slavă Domnului că în zilele noastre, pe lângă scrub-uri speciale se găsesc și exfolianți Paula’s Choice AHA și BHA.

Am făcut cunoștință cu exfolianții Paula’s Choice prin iarnă și tot atunci l-am și încercat pe unul dintre ei. După ce le-am studiat proprietățile, l-am identificat pe cel potrivit tenului meu mixt cu tendință acneică, mai exact BHA. Despre experiența de testare a exfoliantului acid BHA de la Paula’s Choice v-am povestit în acest articol. Dar haideți să vedem care-i treaba și cu celălalt exfoliant, cel AHA.

AHA Paula's Choice

Skin Perfecting 8% AHA Gel | Paula’s Choice

Prescurtarea exfoliantului acid AHA de la Paula’s Choice vine de la Alpha Hydroxy Acid. Acesta are în compoziție 8% acid glycolic, având o consistență de gel. Skin Perfecting 8% AHA Gel se adresează oricărui tip de ten, fiind benefic în special celui normal și uscat.

AHA Paula's ChoiceProdusul nu este ideal numai pentru pentru exfolierea celulelor moarte de la suprafața tenului. Acesta ajută, de asemeni, și la descongestionarea porilor blocați, la netezirea liniilor fine și la depigmentarea petelor post acneice.

Cu toate că are o textură de gel, exfoliantul se absoarbe instantaneu în piele. Nu lasă peliculă lipicioasă la suprafața acesteia, putând fi folosit de oricine. Totodată, menține nivelul optim de hidratare al pielii, uniformizează culoarea pielii și îi conferă luminozitate. Zi de zi tenul se simte mai catifelat și are din ce în ce mai puține imperfecțiuni.

Ingredientele exfoliantului AHA de la Paula’s Choice stimulează producerea de colagen, îmbunătățind textura și fermitatea pielii, conferindu-i un aspect tânăr.

Sfaturi în folosirea exfoliantului AHA de la Paula’s Choice

Skin Perfecting 8% AHA de la Paula’s Choice se aplică după curățarea tenului și aplicarea tonerului. Este suficientă distribuirea unei cantități mici de produs, masând-o cu mișcări circulare. Exfoliantul nu se clătește de pe față și se recomandă aplicarea unui produs hidratant după absorbția completă a acestuia.

De asemeni, este recomandată folosirea treptată a acestui produs: pentru început, o dată pe săptămână, apoi de două ori, ș.a.m.d.

Conținutul de acid glycolic al produsului poate mări sensibilitatea la razele UV, astfel că este recomandată folosirea unei creme cu SPF. Aplicarea în strat generos a unui produs cu minim SPF30 este obligatorie atunci când folosiți acest exfoliant Paula’s Choice.

Indiferent de momentul folosirii exfoliantului (dimineața sau seara) este imperios necesară folosirea produsului cu SPF în fiecare dimineață. Astfel veți evita efectele adverse provocate de radiațiile UV, respectiv petele sau arsurile solare.

Dacă tot ce ați citit până aici vă tentează și doriți să achiziționați produsul, aici puteți plasa comanda.

Gentle Cleansing Cloths | Paula’s Choice

Un alt produs despre care vreau să vă povestesc în câteva cuvinte sunt șervețelele demachiante de la Paula’s Choice. Acestea sunt impregnate cu ingrediente naturale, calmante și reparatoare. Panthenol (provitamina B5), extractul de mușețel și extractul de ovăz calmează și protejează pielea.

AHA Paula's ChoiceȘervețelele au o textură foarte moale, sunt biodegradabile și îndepărtează cu ușurință chiar și machiajul rezistent la apă. Șterg cu succes sebumul și impuritățile de pe ten, fără să lase urme de reziduuri pe piele.

După utilizarea acestor șervețele umede tenul se simte curat, reîmprospătat și catifelat. Nu este necesară clătirea cu apă și nici nu veți simți nevoia să o faceți.

Șervețelele Gentle Cleansing sunt foarte versatile, fiind potrivite pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru pielea sensibilă. De asemeni, aceste șervețele pot fi folosite în multiple alte scopuri, fiind atât de delicate cu pielea.

Vă recomand din inimă să le aveți mereu la îndemână, de aici le puteți achiziționa.

Cam atât am testat eu din portofoliul Paula’s Choice în ultima perioadă și mă declar încă o dată mulțumită. Toate produsele încercate de mine până în prezent au fost într-un mare fel, se vede că sunt concepute cu o deosebită atenție. Recomand tuturor să arunce o privire pe site si să studieze gamele de produse. Cu siguranță veți găsi ceva potrivit vouă printre multitudinea de produse de skincare disponibile.

Totuși, este cineva care a încercat produse Paula’s Choice? Ați fost mulțumite de ele? Le-ați recumpăra? Ce mi-ați mai putea recomanda pentru tenul meu mixt cu tendințe acneice?12 thoughts on “Skin Perfecting 8% AHA Gel | Paula’s Choice”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.