Bioderma Photoderm Bronz SPF30

Bioderma Photoderm Bronz SPF30

Întotdeauna mi-a plăcut vara din două motive: acela că mă pot bucura de soare și acela că mă pot bronza. Sunt dependentă de lumina naturală și îndeosebi de cea a soarelui, mă încarcă de energie și-mi dă spor în toate. Pot afirma că eu funcționez cu lumină solară, că am un mai bun randament atunci când acesta își face apariția. Și pentru că duc dorul soarelui în anotimpurile reci, vara încerc să profit cât mai mult de el. Asta atât pentru a-mi eficientiza activitățile cât și pentru a mă bronza. Ador să am pielea bronzată, ador să mă las mângâiată de razele soarelui. Numai că subțierea stratului de ozon a adus cu sine și radiații UV nocive de care trebuie să ne protejăm. În sensul acesta am o sugestie pentru voi, uleiul Bioderma Photoderm Bronz cu SPF30.

Bioderma Photoderm Bronz SPF30Am făcut cunoștință cu uleiul Bioderma Photoderm Bronz la începutul acestei veri și abia așteptam să-l pun la treabă. Cu ocazia unei escapade de weekend la mare am și avut, în sfârșit, ocazia de a mă bucura de beneficiile sale.

Bioderma Photoderm Bronz SPF30

Iubind pielea bronzată, o lungă perioadă de timp am evitat să folosesc protecție solară sau alegeam una foarte mică. Îmi amintesc faptul că în adolescență oscilam între SPF6 și SPF15. Acelea îmi accelerau bronzul, însă nu prea mă protejau împotriva radiațiilor. Abia când mi-au apărut primele linii fine am coștientizat importanța protecției solare. Și tot atunci m-am reorientat către produse cu protecție solară mai ridicată, cu minim SPF30.

Cu produsele Bioderma am luat contact relativ recent, însă am rezonat foarte bine cu ele. Atât de bine încât mi-am dorit să mai încerc și altceva din portofoliul lor. Astfel am făcut cunoștință cu ceea ce avea să devină uleiul meu de plajă preferat – Bioderma Photoderm Bronz SPF30. Atunci când s-a pus problema unei escapade de weekend la mare, acesta a fost singurul produs pentru protecție solară din bagaj. M-am bazat pe el atât în ceea ce privește tenul, cât și în ceea ce privește pielea corpului.

Bioderma Photoderm Bronz SPF30Recipientul este foarte ușor de manevrat și dispune de un pulverizator care eliberează produsul cumva circular. Acest lucru facilitează și scurtează mult timpul de aplicare al uleiului pentru plajă.

La primul contact cu acest produs am putut remarca două aspecte foarte importante pentru mine:

  • faptul că miroase a citrice și nu a clasicul betacaroten;
  • faptul că se absoarbe instantaneu în piele și nu se scurge pe la încheieturi.

Experiența de testare

Am fost plăcut surprinsă să văd că peste zi nu mi s-a scurs uleiul pe la încheieturi. Cu alte produse de genul mi s-a întâmplat destul de des acest lucru și devine destul de neplăcut. În loc să mă bucur de soare, stăteam să curăț de pe piele excesul de ulei pentru plajă. Dar cu produsul despre care vă povestesc în aceste momente nu mai este cazul.

Acesta se absoarbe în piele aproape instantaneu și nu lasă film gras la suprafața pielii precum alte produse. Astfel nici nisipul nu s-a mai lipit de mine ca un magnet, ceea ce nu poate decât să mă bucure.

Uleiul Photoderm Bronz SPF30 dispune pe lângă filtre UVA și UVB și de o tehnologie brevetată de către specialiștii Bioderma. Produsul oferă protecție biologică internă prin intermediul complexului Cellular Biopotection care presupune:

  • protejarea și stimularea mecanismului de autoapărare al pielii (imunitatea) în timpul expunerii la soare;
  • oferirea protecției biologice a genomului, celulelor şi integrităţii țesuturilor pielii.

Concluzii

Bioderma Photoderm Bronz SPF30 se adresează persoanelor cu pielea deschisă la culoare și sensibilă. Acesta activează bariera naturală de autoapărare a pielii, oferă protecţie optimă pentru celulele pielii şi combate îmbătrânirea cutanată prematură.

Pe mine acest produs m-a ajutat să obțin un bronz discret, auriu, uniform pe toată suprafața corpului. Pentru numai o zi de stat la plajă pielea mea arată destul de decent și – cel mai important – este lipsită de arsuri.

 

Ce m-a mai uimit la acest produs este faptul că se consumă destul de greu. Preconizez că-mi va ajunge cu brio și pentru vara viitoare! În sensul acesta, vă spun că uleiul pentru plajă Bioderma Photoderm Bronz SPF30 reprezintă o investiție foarte bună! Mie îmi place enorm și cu siguranță voi continua să îl folosesc și pe viitor.

Voi ați încercat acest produs? Vă place? Sunteți mulțumite de el?

 



10 thoughts on “Bioderma Photoderm Bronz SPF30”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.