TRESemme Liso Keratina

TRESemme Liso Keratina

TRESemme Liso Keratina este o gamă pentru îngrijirea părului aparținând celor de la Triodeluxe Cosmetics. Cu brand-ul Triodeluxe Cosmetics am făcut cunoștință prin primăvară și de atunci am un crush pentru acesta. Vă povestisem într-un alt articol de pe blog despre experiența de testare a două produse aparținând acestei game. Atunci avusesem ocazia de a testa masca pentru păr și spray-ul pentru protecție termică, deoarece șamponul lipsea din stoc.

Ca o haircare addict ce sunt, evident că mi-a rămas gândul și la șamponul gamei Liso Keratina. Eram curioasă ce va face părului meu, așa că iată-mă povestindu-vă despre el.

Acum o lună de zile intrau în rutina de îngrijire a părului meu șamponul și masca TRESemme Liso Keratina. Pe lângă acestea, am mai testat și tratamentul TRESemme Platinum Strenght 60 seconds.

TRESemme Liso KeratinaPentru că știam deja ce poate face masca, mi-am focusat toată atenția pe șampon și pe tratament. Dar haideți să le luăm pe rând, pe fiecare în parte.

Șampon TRESemme Liso Keratina

Șamponul TRESemme Liso Keratina are ambalajul identic cu cel al măștii pentru păr, având o cantitate de 675 ml. Deși sistemul de dozare nu este tocmai cel pe care-l prefer eu de obicei, cu acesta mă descurc de minune.

TRESemme Liso KeratinaAre o consistență foarte groasă, o culoare perlată, face incredibil de multă spumă, dar se clătește ușor din păr. Scalpul se simte curat și revigorat, iar mirosul acestui șampon este luxuriant și rezistă în păr zile întregi.

Îmi place senzația de după folosire, mai-mai că n-aș simți nevoia aplicării unei măști, dar o fac din obișnuință. Folosindu-l în combinație cu masca pentru păr și cu spray-ul pentru protecție termică am avut rezultate geniale! Părul meu chiar se menține drept până la următoarea spălare pe cap.

Îl recomand tuturor celor care au părul cu tendință frizzy sau care-și doresc o ușoară disciplinare a buclelor. Efectul keratinei din compoziție se vede încă de la prima utilizare. Dacă vă tentează și pe voi acest șampon îl puteți comanda de aici.

Mască pentru păr TRESemme Liso Keratina

Despre masca pentru păr TRESemme Liso Keratina v-am mai povestit și data trecută. Este al doilea recipient pe care îl consum și sunt tare încântată de produs. Presimt că nu mă voi opri aici, cu siguranță voi recumpăra această mască.

TRESemme Liso Keratina

Așa cum vă povesteam anterior, masca pentru păr TRESemme Liso Keratina are o consistență densă, nu curge de pe păr. Se îndepărtează cu ușurință, lasă părul incredibil de mătăsos și în același timp îl și netezește.

Este mirifică în combinație cu șamponul și cu spray-ul pentru protecție termică, dau rezultate foarte bune. De asemeni, efectul de netezire ține cu brio până la următoarea spălare.

Știu că v-am făcut curioase, așa că o puteți încerca dacă o cumpărați de aici.

Tratament TRESemme Platinum Strenght 60 seconds

O mare curiozitate de-a mea o reprezenta acest tratament, TRESemme Platinum Strenght 60 seconds. Îmi doream să văd rezultatele obținute într-un minut, pentru că timpul de acțiune al măștilor e de 5 minute.

TRESemme Liso KeratinaTRESemme Platinum Strenght 60 seconds este un tratament concentrat cu pulbere de diamante care conferă rezistență părului. Recipientul de 15 ml ajunge pentru o singură utilizare și se distribuie uniform pe păr evitând rădăcinile.

Acest tratament se folosește atunci când simțiți nevoia să-i dați părului un refresh, un boost de hidratare și de rezistență. După folosirea acestuia veți experimenta senzația de după aplicarea unui tratament la salon. Părul rămâne incredibil de hidratat, are un luciu deosebit și se simte mai puternic! Este minunat și mă bucur că am avut ocazia să-l încerc! Intenționez să-mi fac provizii și să mă bucur de acest tratament măcar o dată pe săptămână!

Dacă și voi vă doriți să obțineți rezultate ca la salon în intimitatea căminului vostru, luați-l de aici.

Concluzii

Încă o dată m-am convins că pur și simplu IUBESC produsele TRESemme Liso Keratina! Sunt extrem de compatibile cu părul meu, îi fac foarte bine, așa că nu văd motiv să nu le recumpăr! Am ajuns chiar să spun că nu pot trăi fără produsele lor cu keratină! Dacă și voi aveți o tunsoare bob, probabil că sunteți în asentimentul meu…

Vi le recomand cu toată încrederea dacă vă doriți un păr drept, care să reziste mai mult de o zi! Încercați-le șă vă garantez că vă veți îndrăgosti de ele! Atenție: creează dependență! 😀

Spuneți-mi, câte dintre voi au încercat deja produse TRESemme? Ce alt produs genial îmi mai puteți recomanda din portofoliul lor?



11 thoughts on “TRESemme Liso Keratina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.