Sănătatea, mână în mână cu curățenia | SANO

Sănătatea, mână în mână cu curățenia | SANO

Încă de mică am fost preocupată de ordinea și de curățenia din casă, lucru care o bucura nespus pe mama. Înțelesesem faptul că dacă nu țin curățenia din casă ”din scurt”, mai apoi voi munci mult mai mult. Și că astfel nu voi mai avea suficient timp pentru alte activități specifice vârstei. Poate părea de necrezut, însă când ambii părinți lucrează zi-lumină, ești nevoit să te implici în treburile din gospodărie. A fost și cazul meu, însă nu regret, deoarece așa am devenit adultul responsabil de astăzi. Deschisă la minte fiind, am înteles că sănătatea este mână în mână cu curățenia, că mizeria poate dezvolta diverse bacterii. Și evident că nu-mi doream să mă îmbolnăvesc, așa că preferam să evit astfel de situații.

Pentru anihilarea microbilor care se află la orice pas este necesară o acțiune numită dezinfecție. Pe vremea părinților mei nu existau atât de multe produse de curățenie, cu unul singur curățau întreaga casă. Însă în zilele noastre se găsesc pe piață produse pentru orice tip de suprafață. Preferatele mele sunt cele de la SANO, pentru că sunt foarte eficiente și la prețuri fără concurență.

Sănătatea, mână în mână cu curățenia | SANO

În ceea ce mă privește, fac curățenie generală o dată pe săptămână, iar în cursul acesteia printre picături. Vineri seara îmi scot tot arsenalul de produse de curățenie și încep să curăț câte o cameră, pe rând. În câteva ore termin întreaga casă, iar în weekend mă relaxez.

Cu siguranță n-aș termina totul așa de repede fără produsele SANO pe care nu le-aș înlocui cu nimic! Rareori mi-a fost dat să vă atâta eficiență în niște produse aparent obișnuite. Acestea sunt produsele SANO de care mă folosesc la momentul actual și pe care le reachiziționez când se consumă.

Sănătatea, mână în mână cu curățenia | SANOLa SANO n-am găsit numai produse pentru dezinfectarea suprafețelor, ci și detergenți de vase sau de rufe. Preferatele mele din portofoliul SANO sunt următoarele produse:

  • pentru îndepărtarea grăsimilor de orice fel de pe aragaz, oale sau suprafețe ceramice – SANO FORTE PLUS;
  • pentru spălarea veselei – SANO SPARK;
  • pentru îndepărtarea calcarului și ruginei de pe obiectele sanitare (baie+bucătărie) – SANO ANTI KALK;
  • pentru curățarea pardoselilor de orice tip (gresie/parchet) – SANO FLOOR FRESH;
  • pentru împrospătarea hainelor – SANO MAXIMA;
  • pentru igienizarea vasului de toaletă – SANO SANOBON;
  • pentru curățarea întregii locuințe – SANO UNIVERSAL PADS.

Acestea sunt produsele esențiale pentru mine atunci când vine vorba de curățenie. Sunt foarte mulțumită de eficacitatea acestora și de faptul că se consumă foarte greu. Consider că este una dintre cele mai bune afaceri, produsele au cantități mari și costă foarte puțin.

Concluzii

Trebuie să recunosc faptul că produsele din imagine mi-au întrecut așteptările, nu-mi imaginam să fie atât de bune. Acum, dacă m-ar întreba cineva ce brand de produse de curățenie îi recomand, categoric SANO ar fi răspunsul! Deviza SANO ”E vreo problemă? O rezolvă SANO!” chiar este ”pe bune”, produsele lor chiar funcționează!

Rețineți că sănătatea ne este esențială pentru a ne trăi viața frumos, așa că mențineți curățenia. Produsele SANO vă ajută în acest demers scurtându-vă mult timpul dedicat curățirii casei. Astfel, veți avea mai mult timp pentru voi și pentru familia voastră.

Produsele SANO pot fi găsite și comandate de pe site-ul sanoromania.ro. Este disponibilă o gamă variată de produse, ce v-am arătat eu este doar o mică parte.

Voi ați încercat produse de curățenie SANO? Ce îmi mai puteți recomanda de la ei?

 



2 thoughts on “Sănătatea, mână în mână cu curățenia | SANO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.