O altă întrebuințare a produselor Barza

O altă întrebuințare a produselor Barza

Cred că orice femeie care vede un ambalaj pe care scrie Barza are aceeași tendință inițială. Aceea de a îl asocia fie cu celebrele teste de sarcină, fie cu cele de fertilitate. Însă Barza nu mai este de multă vreme doar atât, ci de-a lungul timpului s-a tot reinventat. A venit în ajutorul nostru cu multe alte produse pe care le puteți vedea aici.

Recent, din grijă pentru femei, Barza a creat plasturii împotriva durerilor menstruale și șervețelele intime cu bicarbonat de sodiu. Despre aceste două produse v-am mai scris și cu altă ocazie, în acest articol. Vă povesteam acolo că eu nu experimentez dureri menstruale decât foarte rar, însă că atunci când le-am avut, m-au ajutat.

întrebuințare BarzaAstăzi vreau să vă povestesc despre o altă întrebuințare pe care le-am găsit-o acestor plasturi. Anul acesta nu a început prea bine pentru mine în sensul în care am experimentat ceva probleme de sănătate. Nimic foarte grav, doar că m-am confruntat cu vreo două colici renale. Deși am adoptat un stil de viață sănătos, pare-se că tot am acumulat ceva nisip la rinichi. Dacă ați avut măcar o colică renală până acum, probabil cunoașteți disconfortul care vine la pachet cu aceasta. Durerile de rinichi sunt ciudate și dau impresia că rup corpul în două de la mijloc. Nu mai vorbesc de cele pelvine… Dar să vedem totuși cum am reglat această situație.

O altă întrebuințare a plasturilor Barza

La ultima colică renală suferită, având în casă o cutie de plasturi Barza mi-a venit în minte un alt mod de a îi utiliza. Se știe că o sursă constantă de căldură ameliorează durerea. Dată fiind forma anatomică a plasturilor și faptul că generează căldură pentru aprox. 12 h, i-am folosit pe zona lombară.

întrebuințare BarzaAstfel, în loc să aplic plasturele pe chilot în partea din față, l-am aplicat în partea din spate, în zona rinichilor. Trebuie să spun că m-a ajutat foarte mult, mi-a ameliorat disconfortul neașteptat de repede. Practic, m-a ajutat să trec mult mai ușor peste neplăcerile din acea perioadă.

Așadar, iată două motive pentru care ar trebui să aveți în casă plasturii împotriva durerilor menstruale barza. Dacă încă nu i-ați încercat, de aici îi puteți achiziționa.

O altă întrebuințare a servețelelor intime Barza

Desigur, scopul primar al șervețelelor intime demachiante Barza este acela de a da refresh zonei cu pricina. Însă eu le-am găsit și acestora o altă întrebuințare: le folosesc pe post de șervețele demachiante.

întrebuințare BarzaȘtiu, pH-ul lacrimal este 5.5, iar cel al zonei intime 4, însă evit zona ochilor și totul este în regulă. De-a lungul timpului eu am tot folosit bicarbonatul pe post de scrub de față și-am observat că face bine tenului meu. Nu numai că mi-l lăsa foarte fin, ca de bebeluș, dar îmi și cicatriza acneea. Având o influență atât de bună asupra tenului meu, n-am stat pe gânduri în a le folosi și pe față.

Nu le folosesc zilnic, ci doar atunci când mă demachiez cu un balsam demachiant care necesită îndepărtare cu șervețel. Funcționează la fel de bine ca orice alt șervețel umed, ca atare le puteți folosi și voi în acest scop. Dacă aceste servețele sunt ideale pentru zona intimă, de ce nu ar fi și pentru față?

Mie îmi place să le am mereu în geantă pentru că mă împac foarte bine cu ele, au devenit indispensabile. Dacă v-am făcut curioase, de aici le puteți achiziționa.

Așadar, vă îndemn și pe voi să priviți produsele dincolo de scopul lor inițial. S-ar putea să fiți surprinse de întrebuințarea pe care le-o puteți găsi, pe lângă cea de bază.

Acum spuneți-mi, voi ați încercat aceste două produse Barza? Cum vi se par? Ați fost mulțumite de ele?6 thoughts on “O altă întrebuințare a produselor Barza”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.