Make-up cu produse Bionike

Make-up cu produse Bionike

Bionike este un brand italienesc cu care am făcut cunoștință în iarnă prin intermediul celor de la Magazin Medical. Brand-ul se ocupă cu realizarea și comercializarea de produse dermato-cosmetice. În portofoliul acestora se regăsesc produse de make-up și de îngrijire corporală foarte curate din punct de vedere al ingredientelor. Astfel, produsele acestora pot fi folosite fără griji și de către persoanele cu piele sensibilă ori cu diverse intoleranțe.

Din iarnă și până în prezent am testat câteva produse de la ei, de make-up și de îngrijire corporală. Experiențele de testare ale produselor încercate de mine până acum pot fi accesate aici și aici. Vă recomand să aruncați o privire peste articolele respective, deoarece sunt de-a dreptul utile și interesante. Și cu siguranță vă vor servi drept inspirație.

Motivul pentru care am rămas fascinată de produsele acestui brand este acela că nu conțin conservanți, parfum, gluten sau nichel. Astfel, pot achiziționa orbește produsele acestora, pentru că sunt convinsă că-mi vor aduce numai beneficii. Tot ce am folosit până acum de la ei a rezonat foarte bine și cu tenul, și cu pielea corpului.

Recent am intrat în posesia a două noi produse Bionike, special concepute pentru a fi folosite vara. Este vorba despre un fond de ten din gama Defence Color Lifting și o pudră din gama Acteen.

make-up BionikeAmbalajele acestor două produse sunt minimaliste, atent finisate și ușor de manevrat. Forma lor destul de compactă le face să fie ușor de strecurat în portfard. Dar haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte.

Make-up cu fond de ten Defence Color Lifting | Bionike

Fondul de ten Defence Color Lifting este special creat pentru tenul matur, având rolul de a netezi suprafața pielii. Practic, netezește trăsăturile faciale și atenuează vizibil liniile fine și semnele de oboseală.

Make-up BionikeAcesta are o textură cremoasă, se întinde cu ușurință pe ten și îi conferă un finish satinat pe parcursul zilei. Pe lângă faptul că arată foarte natural pe ten are și factor de protecție solară SPF515. Deci protejează tenul de radiațiile UV nocive, pe lângă toate celelalte beneficii pe care le aduce cu sine.

Fondul de ten Defence Color Lifting dispune de tehnologia ”Glow Factor” care reprezintă un amestec de ingrediente antioxidante și antistress. Printre aceste ingrediente se numără:

  • LIPO-EXTRACT DE CACAO: bio-lipide speciale care netezesc suprafața tenului;
  • ULEI DE MORINGA OLEIFERA: conținut ridicat de acizi grași nesaturați, emolient prețios care întărește pielea și protejează împotriva poluării;
  • VITAMINA E: protejează împotriva radicalilor liberi și combate stresul oxidativ.

Eu îl am în nuanța 205 – Cognac, cea mai închisă din paletar, mult prea închisă pentru mine. Dar perfectă pentru creole, mai ales că ele își găsesc mai greu fonduri de ten care să li se potrivească.

Pe piață am observat că sunt destul de puține brand-uri care au și nuanțe foarte închise. V-am făcut și un swatch ca să vă puteți face o idee despre aceasta.

Make-up BionikeDacă v-am stârnit curiozitatea cu acest fond de ten, de aici îl puteți comanda pentru a vă bucura de el. Mie îmi place tare cum se prezintă, însă cred că data viitoare voi opta pentru o nuanță mult mai deschisă.

Make-up cu pudră Acteen | Bionike

Știți că vă povesteam că am evitat pudra mulți ani de zile și că o asociam mai degrabă femeilor mature. Apoi mi-am spus că n-aș avea de ce să o includ în rutina mea, pentru că mi-ar încărca tenul. Destul de târziu m-am luminat de principalul ei rol în machiaj, acela de a fixa produsele cremoase.

Make-up BionikeAceastă pudră a fost gândită special pentru tenul ”cu probleme”, predispus la acnee. Astfel, principalul ei rol este acela de a regla excesul de sebum.

Textura pudrei Acteen este una extrem de fină, mătăsoasă, insesizabilă pe ten, cu finish transparent. Particulele micronizate absorb cu succes sebumul și crează un voal incolor, transparent, cu finisaj mat. Pe lângă faptul că împiedică strălucirea inestetică a tenului, aceasta asigură și o mai bună fixare a machiajului. Astfel, este disponibil într-o singură nuanță care se pliază pe oricare tip de ten.

Pudra dispune de complexul AZETRAP SYSTEM ™ ce are la bază:

  • ACID AZELAIC – într-o structură complexă care asigură un efect de purificare a pielii;
  • ACID LACTIC: reglează producția de sebum;
  • PULBERE MICRONIZATE CU ABSORBȚIE: absorb excesul de sebum, împiedicând astfel strălucirea.

Per total, îmi place foarte mult acest produs, deși să fiu sinceră, nu mă așteptam. În ultima vreme am întins mâna după el foarte des, tocmai datorită acelui finish transparent, insesizabil. Cu siguranță îl voi recumpăra și îl recomand tuturor cu încredere. M-am convins încă o dată de calitatea produselor Bionike și cu siguranță voi mai încerca și alte produse ale acestora.

Așa-i că vă tentează și pe voi? De aici puteți comanda această pudră din gama Acteen.

Voi ați auzit de acest brand? Ați folosit vreun produs de la ei? Ce v-ar tenta în mod deosebit?

 

 



13 thoughts on “Make-up cu produse Bionike”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.