Demachierea cu produse Elemis

Demachierea cu produse Elemis

În urmă cu 15 ani când am început să mă machiez am înțeles că următorul pas esențial este demachierea. Mai apoi mi-am dat seama că mi-ar fi necesară demachierea chiar și când nu mă machiez. De ce? Pentru că tot praful din atmosferă se așterne pe ten în timpul zilei, fie că mă machiez sau nu.

De-a lungul timpului am încercat numeroase produse special concepute pentru demachierea tenului. Pe vremea adolescenței mele nu existau așa multe opțiuni, însă mai apoi cosmetologia a luat o impresionantă amploare. Am învățat să-mi identific tipul de ten și implicit produsele care se potrivesc acestuia. Apoi am continuat să-i ofer tenului meu ceea ce el are nevoie.

Două produse apărute de câțiva ani care pe mine m-au impresionat au fost balsamul demachiant și loțiunea micelară. Pe ambele le apreciez în egală măsură și nu mă pot pronunța care-mi place mai mult.

Pe la începutul acestui an am făcut cunoștință cu Elemis, un brand de produse de skincare de lux. Și chiar v-am povestit pe blog despre experiențele de testare a câtorva produse. Cu toate că n-am încercat decât produse în format travel size, mi-am putut forma o părere pertinentă despre acestea. Și iată că tot despre două produse de skincare Elemis vă povestesc și astăzi: balsamul demachiant și apa micelară.

Demachierea ElemisAșa cum ne-au obișnuit, ambalajele Elemis sunt minimaliste și luxuriante. Atrag privirile și ne fac să ne dorim să le avem în portfard. Eu personal mă declar ușor impresionabilă de ambalaje, posibil să fi devenit o snoabă a lor fără să realizez. Dar să nu vă mai țin pe jar și să vă povestesc câte ceva din experiența de testare a acestora.

Demachierea cu balsam demachiant Elemis

Așa cum menționam anterior, tare impresionată sunt de evoluția cosmetologiei! Balsamul demachiant mi se pare una dintre cele mai tari invenții ever din această industrie.

Demachierea ElemisPoate că vă întrebați ce are așa de interesant, însă modalitatea de acționare a produsului e genială! Textura acestuia este una cremoasă și emolientă, trebuie întins în strat uniform pe ten și lăsat să acționeze 1 minut. Apoi se îndepărtează fie cu șervețel demachiant, fie cu mănuși cosmetice.

De menționat faptul că e indicat să ferim zona ochilor. Deci pentru îndepărtarea machiajul ochilor trebuie să apelați la un alt produs.

Ce reușește să facă balsamul demachiant Elemis? Pur și simplu, dintr-o singură mișcare îndepărtează absolut tot de pe față! În imaginea de mai jos puteți vedea cam cum arată șervețelul demachiant după îndepărtarea produsului de pe un obraz.

Demachierea ElemisDupă îndepărtarea balsamului demachiant de pe ten am mai folosit încă un servețel demachiant, însă a rezultat curat. Deși nu am simțit niciodată nevoia să o fac, totuși mi-am clătit fața și cu apă rece după. After all, tenul meu era luminos, radiant și perfect echilibrat din punct de vedere al hidratării. Deci nu a mai fost nevoie să-mi aplic și o cremă după demachierea cu acest produs.

Aceasta mi se pare una dintre cele mai rapide și econome modalități de demachiere! În ceea ce mă privește, produsele de skincare Elemis sunt extraordinare! Rezonează foarte bine cu tenul meu și nu mi-au provocat nicio neplăcere.

Îmi place nespus de mult balsamul demachiant de la Elemis! Sper să-l pot avea și în format full size ca să mă pot bucura din plin de beneficiile sale! Dacă v-am stârnit curiozitatea cu acesta, de aici îl puteți achiziționa în format full size (200 ml).

Demachierea cu apă micelară Elemis

Pentru momentele în care sunt suficient de obosită pentru a apela la balsamul demachiant, întind mâna după apa micelară. Poate că vă întrebați cu ce poate fi specială o apă micelară, nu-i așa? Însă vă spun că este diferită de tot ce am mai folosit până acum.

Demachierea ElemisDesigur, această apă micelară are consistența oricărei ape micelare, însă este totuși diferită la nivel de proprietăți. Efectiv dizolvă machiajul și îl fixează în cotonete, lăsând tenului o senzație de prospețime și de hidratare nemai-întâlnită.

După demachierea cu acest produs nu mă simt de parcă aș fi folosit doar o apă micelară! Este ca și cum aș fi urmat un întreg ritual demachiere care s-ar fi finalizat cu o hidratare intensă. Este printre puținele ape micelare după care nu am simțit nevoia să mă spăl pe față. Senzația experimentată după utilizarea acesteia este demnă de un ”Uau!”.

Evident, îmi place atât de mult încât râvnesc la formatul full size! Este prea faină ca să nu o am în rutina mea de îngrijire a tenului! Dacă aveți posibilitatea, vă recomand și vouă să o încercați, aici se găsește în format full size (200 ml).

Concluzii

Încă o dată m-am convins de faptul că produsele Elemis își merită titulatura de produse de lux! Sunt atât de atent concepute și aduc atâtea beneficii încât orice femeie ar trebui să le aivă!

Cel puțin eu, care am un ten foarte capricios, mă declar impresionată! De ce? Pentru că, în sfârșit, am găsit un brand cu care mă identific și ale cărui produse mi se potrivesc mănușă! Mi-e clar că-mi doresc să încerc toate produsele din portofoliul Elemis! M-am convins deja de calitatea acestora, îmi doresc doar să mă răsfăț la superlativ folosindu-le! Și același lucru îl recomand tuturor reprezentantelor sexului frumos!

Este cineva care a folosit produse Elemis? Care sunt preferatele voastre? Ce altceva îmi mai puteți recomanda?



11 thoughts on “Demachierea cu produse Elemis”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.