Pudră compactă | Lambre Classic

Pudră compactă | Lambre Classic

Lambre este un brand de produse de make-up despre care nu demult vă povesteam pe blog. Testasem mascara, un iluminator, toată gama de rujuri, serul pentru stimularea creșterii genelor și câteva mostre de fond de ten. Și pentru că fiecare dintre ele mi-au plăcut și m-au mulțumit pe deplin, nu m-am putut opri doar la ele. Îmi făceau cu ochiul mai multe produse din categoriile de pe site, printre care și o pudră compactă. Curiozitatea m-a împins să să încerc și altceva din portofoliul acestora, astfel că s-a întâmplat asta:

Mascara este aceeași despre care v-am povestit deja, deoarece o consumasem pe cealaltă și era musai s-o am din nou. Noutățile sunt primerul de față, pudra compactă și eyelinerul lichid.

Pudră compactă LambreÎnsă astăzi îmi voi focusa atenția numai asupra pudrei compacte, despre ea vreau să vă povestesc mai detaliat.

Rolul pudrei compacte

Deși există însă de dinainte de a mă naște, pudra nu m-a atras niciodată. Și deși mă machiez de pe la 14 ani, am introdus pudra destul de târziu în ritualul meu de machiaj. Trăiam cu impresia că nu prea are ce să caute, că încă nu este momentul să o folosesc. Nu știu de ce obișnuiam să asociez pudra femeilor mature… Poate pentru că aceasta era folosită în mare parte de către femei de vârsta mamei mele, să zicem.

Pe măsură ce am aprofundat tainele machiajului am înțeles rostul acesteia și de ce ar fi bine să o folosesc. În urma unui seminar de machiaj la care am participat am reținut un aspect foarte important. Anume, că produsele cremoase aplicate de față trebuie fixate cu pudră pentru o mai bună rezistență. De regulă, sunt cam ca Toma necredinciosul, nu cred până nu văd. Dar mi-am fixat corectorul și fondul de ten cu pudră și-am putut observa rezultatele. Este adevărat, rezistă cu brio întreaga zi și nici nu se mai transferă pe haine sau pe telefon.

Dar să revenim asupra produsului despre care mi-am propus să vă povestesc astăzi, o pudră compactă Lambre.

Pudră compactă | Lambre Classic

Această pudră compactă atrage atenția în primul rând prin aspectul său, ca mai toate produsele Lambre, de altfel. Nici aceasta nu face excepție, ca și iluminatorul despre care v-am vorbit anterior, dispune de cutie aurie și recipient luxuriant. Cu siguranță dacă n-ați ști de la ce brand este, ați putea jura că este un produs highend, de lux. Nu sunt neapărat o snoabă a ambalajelor, însă cele de genul acesta mă fac să mă simt mai bine. Apreciez brand-urile care acordă o deosebită atenție detaliilor ambalajelor produselor, în acestea reflectându-se respectul față de clienți.

Pudră compactă LambreRecipientul are încorporată o oglindă generoasă și dispune de un aplicator foarte calitativ. După consumarea produsului din interior, acesta poate fi folosit cu brio și pe post de oglindă de poșetă. Asta evident pentru că arată într-un mare fel.

Un alt aspect pe care îl apreciez la această pudră compactă este design-ul din interior. Adică poate v-ați fi așteptat ca pudra în sine să fie dispusă ”la drept”, nu-i așa? Însă aceasta este presată în formă de floare, pare a fi un bujor, cu tot cu frunză. Spuneți voi, cum să nu vă cucerească detaliile de genul acesta? Pentru mine este clar că a fost realizată cu o deosebită atenție.

Testare pudră compactă | Lambre Classic

Am această pudră într-o nuanță destul de închisă, 04 Warm Beige, dar am preferat-o așa pentru când mă voi bronza. Pielea mea se bronzează cu ușurință, așadar aveam nevoie de o pudră mai închisă care să se potrivească cu bronzul.

Numai că, având o vară destul de aglomerată din toate punctele de vedere, nu am mai ajuns la plajă. Ba chiar, mi-am dat seama că în prag de Galați Beauty Swap#3 eu am pielea albă ca laptele. Așa că am apelat la autobronzant cu câteva zile înainte, pentru a soluționa problema. Ce n-am luat în calcul a fost faptul că nuanța fondului meu de ten era mult mai deschisă decât pielea. Atunci mi-am amintit că am această pudră compactă de la Lambre pe care o pot folosi și ca bronzer. Și ce credeți? A fost de un real succes și am avut mare noroc cu faptul că produsul este mat. Astfel nimeni n-a sesizat diferența și nu și-a dat seama că fața mea era bronzată artificial, să zicem.

Mi-a plăcut foarte mult faptul că nu s-a transferat deloc pe haine, deși la eveniment purtam o rochie albă. Când m-am dezbrăcat de ea arăta ca proaspăt spălată, cu nicio urmă de machiaj pe aceasta.

Acest lucru îmi indică mie că pudra compactă Lambre este de calitate superioară. Nu numai că mi-a fixat fondul de ten, însă nici ea nu s-a mișcat de pe față până la demachiere.

Ca textură această pudră compactă Lambre este foarte fină, îndrăznesc să spun insesizabilă pe ten. Este una dintre puținele pudre care conferă un aspect natural tenului. Multe dintre cele existente pe piața de profil vin ”la pachet” cu un aspect de mască, destul de neplăcut vizual.

Concluzii

Iată încă un produs Lambre care reușește să intre în topul preferințelor mele, încă un produs care mi-a întrecut așteptările. Ca și în cazul celorlalte produse testate, pot afirma că mă simt de parcă aș folosi produse highend. Calitatea produselor Lambre este de necontestat, prețurile acestora fiind accesibile oricui.

Dacă și vouă vă face cu ochiul această pudră compactă, de pe site-ul acestora o puteți comanda. Aveți TRANSPORT GRATUIT pentru orice comandă de minim 59 lei, prag care mie mi se pare de bun simț.

Dar acum, spuneți-mi, voi ați folosit vreun produs din portofoliul Lambre? Ce mi-ați mai putea recomanda să încerc?



6 thoughts on “Pudră compactă | Lambre Classic”

  • Pare foarte buna aceasta pudra. Nu am folosit-o, dar am trecut-o pe lista de dorinte. Apreciez foarte mult firmele care ofera atentie detaliilor atunci cand isi creaza produsele. Parca te simti altfel cand deschizi un ambașaj auriu si sub capac gasesti si un model dragut.

  • Foarte faina pudra lor, dar la mine produsul suprem este primerul! Pur si simplu il ador! Abia astept sa se mai lase caldura ca sa ma pot machia mai mult 😁

  • ce dragut arata pudra aceea, chiar ma gandeam ca pudra este singurul produs de frumusete pe care nu l-am incercat niciodata, nu am folosit inca 🙂

  • Pudra compacta pe tenul meu mixt este absolut perfecta. Din pacate nu folosesc zilnic. Aplic ocazional pudra pentru a nu-mi incarca foarte tare tenul. Imi place mult cum arata pudra asta de la lambre

  • Cred ca am remarcat aceste produse se pe Instagram-ul tau, corect? Nu am mai auzit de acest brand, insa arata foarte luxurios produsele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.