Nail Express Hardener | Melkior Professional

Nail Express Hardener | Melkior Professional

De mică tânjeam după unghii lungi, frumoase și pictate în culori tari, însă se pare că moștenirea mea genetică a fost de o cu totul altă părere… Cred că și-a spus: ”Hai să o facem pe această domnișoară să își bage unghiile în gât de ciudă! Dar stai… Care unghii? :))”… Da, exact așa au stat lucrurile în cazul meu pentru muuuuulți ani de zile. Unghiile mele se rupeau imediat ce apucau să treacă și ele 2-3 mm de buricele degetelor. Însă într-o bună zi am găsit soluția salvatoare într-un produs Melkior Professional, numit Nail Express Hardener.

Pentru mine faptul că între timp s-a inventat manichiura cu gel a fost ca o binecuvântare. Numai că la un moment dat a devenit destul de stresant să merg la întreținere, nu mai vorbesc de costuri.

Dar iată că lucrurile au evoluat în și mai bine pentru mine. Totul s-a schimbat radical în momentul în care am descoperit întăritorul de unghii Express de la Melkior.

Nail Express Hardener | Melkior Professional

Nail Express Hardener de la Melkior are o nuanță plăcută de alb-lăptos. Este foarte asemănătoare cu oja care se folosește ca finish la manichiura franțuzească. Eu sunt înnebunită după culoarea asta semi-transparentă! Se usucă foarte repede, are un finish lucios ca de gel. Întărește unghiile instantaneu, plus că rezistă foarte mult pe unghii, nu se ciobește/cojește.

Nail Express Hardener Melkior

Se spune că acest întăritor este indicat mai ales persoanelor care au unghiile foarte fragile, deteriorate și casante. Este util mai ales după îndepărtarea manichiurii cu gel, însă la mine nu a fost cazul. Eu l-am achiziționat strict pentru a le oferi unghiilor mele o mai bună rezistență și iată că a funcționat!

Nuanța acestui întăritor de unghii express după aplicarea a două straturi este așa:

Nail Express Hardener Melkior

Modalitate de aplicare Nail Express Hardener

Vă las mai jos și modul acestuia de folosire pentru rezultate optime:

  • Se aplică un strat în prima zi, a doua zi se mai aplică un strat;
  • A treia zi se șterge și se repetă aplicarea în același mod timp de 2-3 săptămâni;
  • Se poate aplica săptămânal ca o bază tratament înainte de aplicarea lacului de unghii.

Și iată că, după ani de zile în care-am suspinat după unghii mai lungi, naturale, am reușit să le ”cresc”. Și totodată să le dau și o formă de migdală, așa cum îmi doream de multă vreme.

He-he… Sunt foarte mulțumită de rezultat! E destul de bine, zic eu, după ani de zile în care unghiile mi se rupeau din carne, efectiv! Pentru mine întăritorul de unghii Express de la Melkior a devenit absolut indispensabil! Sunt foarte fericită că l-am descoperit și continui să-l folosesc!

În cazul în care vă tentează acest produs, îl puteți achiziționa de pe site. Transportul prin curier este gratuit la o comandă de minim 59 lei. Urmăriți-le pagina de Facebook și veți putea afla despre zilele în care se livrează gratuit indiferent de valoarea comenzii. Vă asigur că rezultatele utilizării produsului Nail Express Hardener se văd imediat! Îl recomand tuturor cu toata încrederea!

Alte review-uri ale unor produse Melkior testate de mine puteți citi aici, să știți! 🙂

De curiozitate, l-a mai folosit cineva?



1 thought on “Nail Express Hardener | Melkior Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.