Fluo – lac de unghii fluorescent | Melkior Professional

Fluo – lac de unghii fluorescent | Melkior Professional

De-a lungul timpului am scris pe blog nenumărate articole despre îngrijirea mâinilor și a unghiilor. De fiecare dată vă spuneam că eu consider că mâinile reprezintă cartea de vizită a unei femei. Ei bine, îmi susțin în continuare afirmația și nu cred că îmi voi schimba părerea vreodată. Ce nu v-am spus niciodată este că eu ani de zile am fost complexată de forma unghiilor mele. Evitam să folosesc oje și sub nicio formă nu apelam la nuanțe îndrăznețe pentru a nu atrage atenția asupra lor. Patul unghial îmi părea a fi destul de lat și cu o tendință ușor masculină. Plus că nici nu reușeam să mi le las să crească pentru că mi se rupeau din carne, efectiv. Asta până într-o zi când am descoperit la Melkior Professional acest produs revoluționar. Cu ajutorul lui mi-am crescut și întreținut lungimea unghiilor, ba chiar le-am dat formă de migdală. Iată că astăzi vă vorbesc tot despre un produs Melkior, lacul e unghii fluorescent din gama Fluo.

Fluo – lac de unghii fluorescent | Melkior Professional

Până acum pot spune că am folosit toate ojele din portofoliul Melkior și de toate am fost încântată! Despre celelalte game ale acestora v-am povestit aiciaiciaici și aici. Dar Melkior nu s-a oprit numai la acestea. Recent a creat o nouă gamă de lacuri de unghii numită Fluo, în cinci nuanțe fluorescente, de vară!

Fluo - lac de unghii Melkior

Este vorba despre cinci nuanțe nou-nouțe, una mai “bombonicioasă” decât alta. Toate sunt disponibile în sticluțe de 4,5 ml și 15 ml:

  • Fluo Yellow (ref 21186, 21791);
  • Fluo Green (ref 21187, 21792);
  • Fluo Orange (ref 21188, 21793);
  • Fluo Coral (ref 21189, 21794);
  • Fluo Pink (ref 21190, 21795).

Gama despre care vă povestesc s-a lansat astăzi, 7 august, la ora 10. Eu am avut ocazia de a testa în avanpremieră una dintre cele cinci nuanțe, mai exact cea numită Fluo Corai.

Fluo - lac de unghii Melkior

Când am intrat în posesia acestei oje și i-am văzut nuanța imediat am asociat-o cu un ruj Melkior de-al meu. Cred că vor arăta foarte bine împreună deoarece și el e tot într-o nuanță de corai.

Fluo - lac de unghii Melkior

Testarea lacului de unghii Fluo | Melkior Professional

Până la lansarea de astăzi am avut suficient timp să-l testez pentru a-mi forma o părere pertinentă pentru aceasta. Ce e drept, nu m-a nimerit cu unghiuțe lungi, dar chiar și așa am fost curioasă să o încerc.

Nuanța acestui lac de unghii este una, într-adevăr, vibrantă, potrivită anotimpurilor calde. Învăluirea unghiilor într-o astfel de nuanță fluorescentă va atrage toate privirile ca un magnet. Această gamă de oje în nuanțe senzaționale descriu perfect vibe-ul sezonului estival, care este despre fun.

Fluo - lac de unghii Melkior

Oja are un luciu senzațional precum al gelului, este foarte pigmentată și se uniformizează din două straturi. Uscarea acesteia este foarte rapidă, aproape instantanee, iar rezistența este peste medie! Îmi place faptul că nu se cojește, nu ”sare” ci se ”duce” puțin câte puțin de la vârfuri. Arată decent chiar și atunci când parcă s-ar cere înlocuită cu două noi straturi.

Concluzii

În general, lacurile de la Melkior Professional rezistă cu brio cel puțin o săptămână pe unghiile de la mâini. Asta în condițiile în care mai faceți și treburi în gospodărie. Pe unghiile de la picioare nu mai spun… Dacă n-ar crește unghiile ca să se vadă inestetic, cred c-aș avea-o și o lună de zile!

De când am descoperit lacurile de unghii Melkior Professional sunt foarte încântată de ele și le-am rămas fidelă! Pentru că știu că sunt de calitate ”pe testate”, le recomand cu mare încredere tuturor! Găsiți pe site o mulțime de nuanțe deosebite, e imposibil să nu ”puneți ochii” pe vreo una, cel puțin! Iar dacă vă face cu ochiul aceasta, o puteți achiziționa de aici.

Voi ați încercat lacuri de unghii fluorescente? Ce nuanțe vă încântă privirile? Din paleta coloristică a gamei Fluo care vă place cel mai mult?



12 thoughts on “Fluo – lac de unghii fluorescent | Melkior Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.