Produse cu farmec de la Farmec

Produse cu farmec de la Farmec

Femeile au fost preocupate de îngrijirea pielii și de menținerea tinereții acesteia încă din cele mai vechi timpuri. Dacă am călători înapoi în timp, am vedea că ritualurile de înfrumusețare există de acum mii de ani în urmă. Pare-se că încă de la origini reprezentantele sexului frumos au găsit diverse modalități de a-și menține pielea hidratată și catifelată. Ce e drept, pe atunci erau mai dificil de găsit produsele potrivite tipurilor de piele. Însă în mileniul trei a devenit cumva floare la ureche. Asta deoarece industria cosmetică a luat o tot mai mare amploare pe măsură ce societatea a devenit una de consumerism.

În zilele noastre tehnologia avansează și se schimbă cu o viteză uimitoare. Uneori devine greu de ținut pasul cu ea. Nici bine nu luăm contact cu un produs, că imediat apare altul și mai interesant, poate chiar reinventat. Însă în secolul vitezei, când totul de schimbă cu viteza luminii, există un produs care a rămas neschimbat. Binecunoscutul lapte nutritiv vitaminizant Doina Clasic de la Farmec a rămas neschimbat de-a lungul timpului.

Despre Farmec

Așa-numita ”casă cu farmec” a luat ființă acum 120 de ani din dragoste pentru frumos. În 1967 Farmec devenea producătorul cremelor și emulsiilor Gerovital H3 prin prof. dr. Ana Aslan, adresate femeilor de 40 ani. În prezent Farmec produse peste 400 de produse cosmetice care acoperă o gamă largă de utilizare.

Certificatul Internațional de calitate ISO 9001 obținut în 2002 atestă competența Farmec de a dezvolta produse originale și de calitate. Principiile active folosite în realizarea produselor cosmetice provin în mare parte din natură. Acestora le sunt adăugate ingrediente de ultimă oră pe care specialiștii Farmec le testează și le combină pentru rezultate excepționale.

Farmec a rămas un brand respectat și apreciat tocmai datorită grijei pentru frumos și a respectului pentru tradiție. Cele mai cunoscute game de produse farmec sunt:

  • Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan;
  • Gerovital H3 Evolution;
  • Gerovital Plant;
  • Aslavital;
  • Farmec;
  • Aslamed;
  • Doina;
  • Athos;
  • Obsesie.

Gama Doina mă poartă metafizic înapoi în copilărie și mă fac să devin melancolică. Asta deoarece mama folosea aceste produse încă de dinainte de a mă nașt și pe parcursul copilăriei mele. Cred că și-acum dacă mă uit în dulăpiorul ei cu cosmetice, cu siguranță voi găsi cel puțin un produs Doina. I-a rămas fidelă în ultimii 30 de ani pe motiv că produsele sunt unele bine făcute.

Produse cu farmec de la Farmec

Am intrat în posesia a trei produse Doina din portofoliul Farmec și pe două dintre ele le-am asociat cu mama. Din imaginea de mai jos cu siguranță le veți putea repera cu ușurință, precis și mamele voastre le folosesc.

FarmecExact, despre primele două produse de la stânga la dreapta era vorba, așa-i că vă par cunoscute? Dar haideți să povestim puțin despre fiecare în parte.

Lapte nutritiv vitaminizant Doina clasic | Farmec

Laptele nutritiv vitaminizant Doina clasic este primul produs pe care l-am remarcat în rutina de îngrijire a mamei. Îmi amintesc faptul că pe atunci nu prea se știa mare lucru despre demachiere, însă ea îl folosea pentru hidratare.

FarmecPe atunci nu existau așa multe noțiuni de cosmetologie care să poată fi accesate. Totuși femeile știau ce incidență au Vit A și F asupra tenului lor și alegeau produse care le conțineau. Este și cazul acestui lapte nutritiv, care folosit pentru îngrijirea corporală sau a feței lupta împotriva semnelor de înbătrânire ale pielii. Mai mult decât atât, oferea acesteia hidratarea de care aceasta avea nevoie.

De fapt, acesta era marele plus al acestui produs: faptul că se putea folosi pe întreg corpul. Mai mult decât atât, era accesibil oricui, fiind un produs cu un preț decent.

Dacă ar fi să remarc un aspect care s-a schimbat în toți acești ani, acela ar fi consistența produsului. Îmi amintesc că cel pe care-l folosea mama era ceva mai fluid decât cel pe care-l am eu. Însă acest lucru mă bucură, pentru că în neîndemânarea mea de copil, pe acela îl cam pierdeam printre degete. În rest, produsul a rămas la fel, mirosul este același, iar alte diferențe nu am mai remarcat. Se absoarbe la fel de repede în piele și o lasă catifelată și hidratată.

Acest produs poate fi achiziționat de aici, în caz că vă doriți să călătoriți în timp ca și mine.

Cremă nutritivă vitaminizantă Doina | Farmec

Crema nutritivă vitaminizantă Doina este cel de-al doilea produs pe care l-am descoperit în dulăpiorul mamei. Pe aceasta o avea de multe ori și în geantă, spre a o folosi la nevoie.

FarmecAm perceput-o încă de atunci ca pe un produs pentru uz general, pentru că o aplica peste tot. Cu ea se dădea și pe față, și pe mâini, și pe corp. Tot cu ea mă cremuia și pe mine atunci când în joacă mă alegeam cu vreo zgrietură sau ceva.

Are aceași consistență ușor grasă pe care o știam, însă se absoarbe instantaneu și nu lasă peliculă la suprafața pielii. Nu rămâne lipicioasă, este foarte emolientă, hidratează pielea în profunzime și o lasă neașteptat de catifelată la atingere.

Dacă nu ați încercat această cremă, dar sunteți curioase despre ea, de aici o puteți comanda.

Lapte cu ulei de gălbenele Doina | Farmec

Laptele cu ulei de gălbenele Doina reprezintă o noutate portofoliul Farmec, este cea mai recentă lansare a acestora. Practic, reprezintă o reinventare a clasicului lapte nutritiv vitaminizant Doina, de care cu siguranță și mama ar fi interesată.

FarmecCred că dintre toate cele trei produse acesta este preferatul meu, tocmai datorită mirosului discret de gălbenele. Este, de asemeni, pretabil pentru demachiere și îngrijire, atât pentru față cât și pentru corp.

Consistența este aceeași ca și în cazul celuilalt lapte Doina și tot la fel, hidratează și catifelează pielea. Este mirific și îl țin mereu la îndemână. Tenul arată și se simte într-un mare fel după ce mă demachiez cu acest produs. Îmi place foarte mult și voi continua să îl folosesc multă vreme de aici înainte.

Noutatea aceasta poate fi găsită aici, chiar merită inclusă în rutina voastră.

În cazul în care nu ați făcut-o deja, vă recomand să le încercați toate aceste produse. Cu siguranță veți fi cel puțin la fel de încântate de ele ca și mine.

Vouă ce produse Doina vă plac în mod special? Ce-mi mai puteți recomanda de la Farmec?10 thoughts on “Produse cu farmec de la Farmec”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.