Sandale faine | FUNKYFAIN.ro

Sandale faine | FUNKYFAIN.ro

Reprezentantele sexului frumos au fost dintotdeauna, prin natura lor, mai preocupate de aspectul fizic decât bărbații. Când spun aspect fizic mă refer la tot ce ține de acesta, de la vestimentație la coafură și makeup. Femeilor le place să fie un tot agreabil din toate punctele de vedere, atât olfactiv cât și vizual. Pentru că mă înscriu și eu în această categorie, astăzi vă voi vorbi despre un subiect de interes pentru noi. Am descoperit un nou site de încălțăminte numit FUNKYFAIN.ro și vreau să vă povestesc mai multe despre acesta.

La fel ca și în cazul parfumurilor sau al genților, nici încălțăminte nu avem niciodată suficientă, nu-i așa? Cunosc problema, been there, done that! Numai că acum 9 ani am schimbat complet macazul spre încălțămintea confecționată din piele naturală, din mai multe motive. Ca să nu mă lungesc prea mult cu explicațiile vă voi spune pricipalele aspecte pentru care aleg încălțămintea din piele naturală:

  •  este mult mai rezistentă, durabilă în timp;
  •  conferă prestanță ținutei și persoanei care o poartă;
  •  picioarele se simt mult mai confortabil;
  •  nu mă mai confrunt cu mirosul neplăcut al picioarelor.

Am la activ o serie lungă de întâmplări amuzante (și penibile) legate de încălțămintea din înlocuitori. Deoarece mi-am dorit să depășesc acele faze, nu m-am mai lăsat tentată de pielea ecologică pentru niciun motiv.

Recunosc, până acum 9 ani obișnuiam să spun despre încălțămintea din piele naturală că este scumpă. Asta până la un moment dat când mi-am făcut niște calcule și am ajuns la o concluzie care m-a uimit. Cu suma cheltuită într-un an pe încălțămintea din înlocuitori aș putea achiziționa lejer 1-2 perechi de încălțăminte din piele naturală. Atunci s-a produs click-ul care avea să mă ducă la un nivel superior în ceea ce privește încălțămintea.

Despre FUNKYFAIN.ro

Vă spuneam mai sus că recent am descoperit un nou site de încălțăminte de damă, confecționată din piele naturală. Când l-am accesat pentru prima dată am simțit că este pentru mine. Asta deoarece la categoria sandalelor am găsit o mulțime de modele casual, potrivite stilului pe care-l abordez de ceva vreme.

Precis după accesarea categoriei de sandale vă veți întreba ce e așa funky la acestea, pentru că sunt cam simpluțe. Eu am interpretat altfel această sintagmă. Am asociat-o imediat cu o ținută mai excentrică, ce n-ar ”da bine” în picioare decât cu sandale în genul acestora. Altfel, ar fi prea mult și-am cădea în derizoriu. Face sens, nu-i așa?

FUNKYFAIN.ro a luat ființă într-o vară, sandalele fiind confecționate manual pe o frumoasă insulă grecească.

În spatele acestui site se află două persoane:

  • Ioana, partea funky, responsabilă de design și marketing;
  • Bogdan, partea faină, care se ocupă de IT și financiar.

FUNKYFAIN.roPielea din care sunt realizate sandalele provine din Africa, de unde este achiziționată în formă destul de brută. Apoi, aceasta este pregatită pentru producție direct în atelierul din Grecia. Este foarte important de menționat că pielea nu este tratată chimic. Este singurul atelier din Grecia care utilizează piele naturală netratată chimic. Sandalele sunt lucrate manual, o pereche fiind realizată în aproximativ o oră, în funcție de complexitate.

Sandale negre Funky Casual | FUNKYFAIN.ro

Și pentru că m-am regăsit în aceste modele de sandale, era inadmisibil să nu am și eu măcar o pereche. După ce am răsfoit categoria acestora de câteva ori, mi-am oprit privirea asupra unei perechi negre, simple. Oricât m-ar fi atras celelalte modele, mi-am dat seama că n-am nicio pereche complet neagră.

Sandalele alese de mine poartă numele Funky Casual și au venit împachetate foarte frumos, legate cu panglică și cu mesaj.

FUNKYFAIN.roUrarea de care au fost însoțite acestea era aceasta: ”Să te ducă în cele mai frumoase locuri!”. Mi se pare o modalitate tare inedită de expediere a comenzilor plasate pe site. Pe mine personal mă câștigă de client brand-urile care aleg metode aparte de livrare a produselor.

Mai mult decât atât, în interior am găsit pe lângă sandale și un săculet cu flori de tei. Am rămas plăcut surprinsă de cât de bine și-au păstrat mireasma!

FUNKYFAIN.ro

Experiența de purtare a sandalelor | FUNKYFAIN.ro

Încă de la primul contact vizual cu acestea mi-am dat seama că ne potrivim, că în sfârșit mi-am găsit perechea! În ultimii ani, dintr-un motiv sau altul, am cam dezvoltat niște monturi laterale. Astfel că încălțămintea prea îngustă/finuță nu prea mai este de mine… Sandalele FUNKYFAIN.ro au un calapod normal care mi se potrivește mănușă.

FUNKYFAIN.roDupă două experiențe neplăcute cu niște sandale prea înguste pentru picioarele mele, acestea au venit ca o gură de aer proaspăt.

FUNKYFAIN.roDeși îmi inspirau asta de când le-am văzut, am rămas plăcut impresionată de cât de comode sunt aceste sandale! Au o talpă atât de ușoară încât aș putea spune că abia dacă le simt în picioare! Cred că este printre puținele perechi de sandale care nu mi-au creat niciun disconfort în timpul mersului.

FUNKYFAIN.roSimt că aș putea străbate pe jos km întregi atât timp cât am aceste sandale la purtător! De când le-am primit le-am ales în defavoarea celorlalte perechi de sandale pe care le am. Aleg să le încalț mai ales atunci când știu că am mult de umblat prin oraș. De câte ori le încalț mă simt de parcă aș avea mai mult spor în ceea ce am de făcut.

FUNKYFAIN.roFaptul că sunt atât de simple le conferă acestor sandale o versatilitate extraordinară! Astfel, le pot încălța indiferent cât de crazy vor fi ținutele pe care le voi aborda. Merg foarte bine atât la rochii sau fuste, cât și la orice tip de pantalon. În imagini am ales să le port în combinație cu un tricou de bumbac și o fustă-pantalon vintage. Întreaga ținută a fost foarte confortabilă, sandalele pliându-se de minune pe acest outfit.

FUNKYFAIN.roȘi când am în picioare încălțăminte comodă mă apuc să fac poze FUNKY precum aceasta:

Sau chiar… ca aceasta:

Navigarea pe site | FUNKYFAIN.ro

Navigarea pe site-ul FUNKYFAIN.ro este foarte ușoară, meniul este vizibil și bine pus la punct. Produsele se pot comanda foarte ușor, pur și simplu selectați măsura dorită și le adăugați în coș. Accesați coșul, clickați pe ”Finalizare comandă”, introduceți datele necesare livrarii, alegeți modalitatea de plată și asta este tot. Simplu, fără prea multă bătaie de cap!

În plus, beneficiați de livrare gratuită prin curier indiferent de valoarea comenzii, ceea ce reprezintă un mare plus.

Concluzii

Sunt tare încântată de faptul că am descoperit acest site și că am în colecție prima mea pereche de sandale FUNKYFAIN.ro. Le port aproape zilnic cu mare entuziasm de când le-am primit. Recunosc faptul că nu mă așteptam să fiu așa fascinată de ele. Dat fiind faptul că sunt ireal de comode și de ușoare, vi le recomand și vouă cu toată încrederea! Cu siguranță veți găsi în portofoliul FUNKYFAIN.ro perechea de sandale ideală pentru voi! Iar dacă vă place această pereche în mod special, o puteți comanda de aici.

Și totuși, este cineva care deja are sandale de la ei? Cum vi se par? Sunteti la fel de încântate de ele ca și mine? Ați purta sandale FUNKYFAIN.ro?17 thoughts on “Sandale faine | FUNKYFAIN.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.