Protecție solară de la Elmiplant Sun

Protecție solară de la Elmiplant Sun

Protecția solară este un subiect pe care mare parte din populație îl percepe greșit. Oamenii au falsa impresie că numai vara trebuie să folosească produse de îngrijire cu factor de protecție solară. Este adevărat că activitatea soarelui este mai intensă și că se resimte mai tare pe parcursul verii. Însă razele ultraviolete acționează asupra pielii pe tot parcursul anului, chiar și iarna. Așadar, este necesar să folosim cremă cu SPF pe ten și pe mâni în anotimpurile reci și pe tot corpul în cele calde. Că tot suntem în plin sezon estival, Elmiplant Sun are câteva sugestii privind produsele pentru îngrijirea pielii corpului în această perioadă.

Vă arătam zilele trecute pe Instagram cu ce produse are Elmiplant Sun grijă de corpul meu vara aceasta. Așa că astăzi m-am gândit să vă și povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte, poate vă voi inspira. Este vorba despre două produse cu SPF30 și o loțiune după plajă.

Elmiplant SunFolosesc produse pentru protecție solară Elmiplant de cel puțin 10 ani de zile și sunt încântată de ele. Însă cele aici de față aduc cu sine o noutate, haideți să vedem despre ce e vorba.

Loțiune Tan & Protect SPF30 | Elmiplant Sun

Așa cum menționam anterior, am mai folosit loțiune de corp Elmiplant Sun cu SPF30, însă aceasta are ceva în plus. În primul rând, ambalajul are o formă anatomică mult mai ușor de folosit. Curbura aceea din zona mediană permite o manevrare mai fermă și mai sigură a recipientului.

Elmiplant SunO altă noutate foarte importantă o reprezintă complexul Optimum Sun Technology, un sistem de protecție fotosensibilă cu spectru larg. Astfel, pe lângă filtrul SPF30, această loțiune protejează și împotriva Infraroșului (IR), Luminii Vizibile (VL) și UVA + UVB. Toate acestea țin la distanță efectele nocive ale soarelui, precum îmbătrânirea prematură și alte afecțiuni degenerative ale pielii.

Loțiunea aceasta are o consistență foarte bună, este foarte emolientă, se absoarbe repede în piele și nu rămâne grasă sau lipicioasă. Un alt aspect de care sunt foarte încântată este acela că nu mi-a pătat hainele. Acesta este un foarte mare plus pentru mine, era foarte deranjant să rămân cu costumele de baie/hainele pătate.

Utilizarea acestei loțiuni aduce și alte beneficii pielii, cum ar fi o hidratare optimă a acesteia. Astfel, un singur produs servește tuturor necesităților pielii din această perioadă. Totodată, loțiunea este rezistentă la apă, astfel că nu este necesară reaplicarea ei după ce ieșiți din apă. Mai multe detalii despre acest produs puteți citi aici, pe site-ul Elmiplant.

Ulei protector SPF30 | Elmiplant Sun

Acesta este unul dintre produsele cu protecție solară pe care le-am tot recumpărat de-a lungul anilor. Când l-am descoperit obișnuiam să-l achiziționez în varianta cu SPF15, apoi m-am reorientat către SPF30. Recipientul a rămas același, însă este foarte ușor de folosit datorită pulverizatorului cu care vine încorporat.

Elmiplant SunUleiul spray protector dispune de complexul Optimum Sun Technology, acesta protejând împotriva UVA, UVB și IR. Aplicarea uleiului este una cât de poate de facilă, pur și simplu se pulverizează pe piele și se masează ușor până la absorbție. Lasă pielii un luciu foarte plăcut, menținând, de asemeni, hidratarea pielii. Motivul pentru care o bună perioadă l-am preferat în detrimentul loțiunii a fost acela că îl aplicam mult mai repede.

Încă ceva, și în cazul acestui ulei ați scăpat de grija reaplicării când după bălăceală, deoarece și acesta este waterproof. Despre complexul de uleiuri prețioase din compoziția acestui ulei spray protector puteți citi mai multe pe site-ul acestora.

Loțiune după plajă | Elmiplant Sun

După expunerea la soare este imperios necesar să ne aplicăm un produs special conceput pentru folosirea după plajă. În acest moment am în uz loțiunea după plajă din gama Elmiplant Sun.

Elmiplant SunAceastă loțiune după plajă îmi este indispensabilă deoarece îmi conferă exact senzația reconfortantă de care am nevoie. Pe lângă asta, se absoarbe foarte ușor în piele și nu lasă peliculă grasă ori lipicioasă. Și-mi place tare mult și cum miroase, plus că-mi conferă hidratare și un luciu plăcut pielii. Bronzul parcă nu e complet fără această loțiune, așa am senzația.

Concluzii

Sunt încântată de toate cele trei produse Elmiplant, iar pe cele cu SPF le folosesc fie alternativ, fie împreună. Eu nu le folosesc doar când stau la plajă. Mi le aplic chiar și când este vorba de o zi în care am ”alergat” prin oraș, prin soare.

Le recomand cu încredere tuturor, fac o treabă foarte bună și au efectele scontate. Nu pătează hainele, nu se simt aiurea când transpirați, sunt unele dintre cele mai bune loțiuni pentru protecție solară. Chiar sunt surprinsă de randamentul pe care îl dau aceste produse, în ciuda prețurilor incredibil de accesibile. Cu siguranță eu le voi recumpăra după ce le voi consuma pe cele din imagini.

Voi ați încercat produse pentru protecție solară de la Elmiplant? V-au plăcut? Acum aveți în uz vreun produs de la ei?

 

 



19 thoughts on “Protecție solară de la Elmiplant Sun”

  • La fix a venit articolul tau. În curând voi pleca in concediu in Israel și am auzit că acolo temperaturile vor fi peste 40 de grade. Chiar căutăm ceva foarte bun pentru acele zile. Mulțumesc pentru recomandare.

  • Si mie imi plac produsele pentru protectie solara de la Elmiplant in special uleiul protector dar anul asta nu mi-am mai luat neavand unde sa ma duc in concediu, am altele la indemana, insa la anul o sa-l recumpar cu siguranta imediat cum termin planurile pentru concediu.

  • Imi plac produsele de la Elmiplant, vor fi prezente in geanta mea cand merg in concediu.

  • Spray-ul este mai la indemana , eu il foloseam zilnic vara trecuta, . A fost primul meu produs Elmiplant . 🙂 Chiar daca are 30 spf , mergea perfect , si miroase placut .

  • De la elmiplant folosesc de doua-trei saptamani crema lor antivergeturi si crema depilatoare. Pana acum imi plac ambele si sigur voi mai incerca si alte produse.

  • În curând plecăm în concediu la mare și trebuie sa aleg produsele de protectie. Inca nu stiu ce sa aleg din varietatea de branduri, asa ca adun informatii, articolul este bine venit.

  • Produsele pentru protecție solară sunt nelipsite din sertarul dedicat acestora. Însă pe lângă necesitatea prezenței este foarte importantă alegerea lor în funcție de calitate, factor de protecție, ingrediente etc. Am încredere în produsele Elmiplant și chiar am produse de protecție solară.

  • desi aveam mai multe variante, ieri am plecat la plaja cu Elmiplant, era prima zi de plaja si am ales aceasta protectie!

  • pe anul asta s-a terminta concediul ins aplanuiesc cateva iesiri la piscina daca ne ajuta vremea iar acolo cu siguranta ma vor urma si produsele de la elmiplant

  • Din gama pentru protectie solara nu am folosit nimic de la Elmiplant, dar am un gel 3 in 1 pentru curatarea tenului care e minunat. Și eu aleg să aplic protectie solara cand „alerg” pe afară pentru că am experiențe din anii anteriori când după lungi plimbări ajungeam cu fruntea roșie și umerii la fel de roșii.

  • Nu ies din casa fara sa aplic protectie solara, asta e regula de aur! Pana acum nu am incercat nimic de la Elmiplant, insa cred ca m-ar tenta. am mai incercat produse de la ei si nu m-au dezamagit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.