Ritual de îngrijire a feței Alfa Natural Cosmetics

Ritual de îngrijire a feței Alfa Natural Cosmetics

Pledez ”vinovată” pentru faptul că sunt o #skincareaddict, recunosc că sunt foarte preocupată de acest domeniu. Mă interesează îndeosebi tot ce apare nou în materie de îngrijirea tenului. De ceva timp m-am orientat spre produsele naturale, handmade. În încercarea mea de a identifica acele produse care se pliază perfect pe tenul meu mixt, am descoperit un brand. Alfa Natural Cosmetics este brand-ul despre care vă povestesc în articolul de astăzi.

În spatele acestuia se află Alina, o cosmeticiană preocupată de compoziția produselor pentru îngrijirea feței existențe pe piață. Propria sa gamă de produse de skincare, handmade, a luat naștere în primul rând din grijă pentru clientele sale. Acest lucru s-a materializat după o vastă experiență de 25 de ani ca specialist cosmetolog, în țară și peste hotare.

Produsele Alfa Natural Cosmetics au la bază ape florale și ceaiuri din plante care cresc în pădurile Munților Carpați. Iar printre ingredientele acestora se regăsesc și diverse ierburi atent selectate de pe tărâmurile Greciei. Apele florale și ceaiurile sunt combinate cu diverse uleiuri și unturi naturale, iar miresmele produselor sunt date de uleiurile esențiale.

Din gama de produse pentru îngrijirea feței au intrat în rutina de îngrijire a tenului meu două produse. Este vorba despre Serul cu colagen și elastină și de Crema pentru ochi anticearcăn.

Alfa Natural CosmeticsSerul mi-a ieșit în cale exact la momentul oportun, mi se consumase cel pe care îl folosisem în ultimele luni. La fel și crema pentru ochi anticearcăn, nimic nu mă mai mulțumea și îmi doream una care chiar să funcționeze. Dar haideți să vă spun câte ceva despre ele, din experiența mea de testare.

Ser cu colagen și elastină | Alfa Natural Cosmetics

Serul cu colagen și elastină de la Alfa Natural Cosmetics are un recipient din sticla maro și o etichetă minimalistă. Dispune de pipetă, produsul se dozează foarte ușor cu ajutorul acesteia.

Alfa Natural CosmeticsTextura serului este una asemănătoare unui gel, însă nu la fel de vâscos și are o culoare alb-lăptoasă-translucidă. Cred că o puteți vedea mai bine în pipetă, în imaginea de mai jos.

Alfa Natural CosmeticsSerul este foarte emolient, se întinde ușor pe piele, se absoarbe cu ușurință și nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă. Imediat după aplicare tenul se simte hidratat, reconfortat, catifelat și vizibil mai elastic. Atunci când îl aplic seara, înainte de culcare, dimineața tenul meu arată mult mai luminos, iar porii sunt micșorați.

De când îl folosesc tenul meu arată genial, se simte mult mai bine, e revigorat și vizibil întinerit. Îmi place foarte mult și voi continua să îl folosesc pentru că a adus numai beneficii tenului meu.

Cremă pentru ochi anticearcăn | Alfa Natural Cosmetics

Crema pentru ochi anticearcăn de la Alfa Natural Cosmetics vine îmbuteliat într-un recipient capsat, ce dispune de pompiță. Astfel, produsul nu va oxida în contact cu aerul, iar proprietățile acestuia se vor păstra pe parcursul utilizării.

Alfa Natural CosmeticsEste primul recipient de acest gen pe care l-am văzut, nu este o pompiță obișnuită, are orificiul de evacuare pe mijloc. Pentru eliberarea produsului trebuie acționat cu grijă pe centrul acesteia.

Alfa Natural CosmeticsCrema are o textură foarte fină și este emolientă, se absoarbe instantaneu în pielea fină și subțire din jurul ochilor. Am fost foarte curioasă să aflu dacă îmi vor lăcrima ochii sau dacă mi se va încețoșa privirea după utilizare. Acest lucru nu s-a întamplat, dimpotrivă, cearcănele sunt vizibil reduse, pielea de sub ochi arătând mai luminoasă decât de obicei. Până și cele câteva linii fine din zona aceasta sunt vizibil estompate, iar privirea arată mult mai odihnită.

Iată cum eu mi-am creat un ritual de îngrijire a feței cu aceste două produse Alfa Natural Cosmetics. Le folosesc atât dimineața, cât și seara, iar tenul meu radiază de mulțumire.

Concluzii

Sunt foarte încântată de aceste două produse și mă bucur mult că le-am descoperit! Mă îndrăgostesc de ele pe zi ce trece mai mult și îmi doresc să le reachiziționez după consumare.

Le recomand tuturor celor care-și doresc produse pentru îngrijirea tenului cât mai naturale, cu cât mai puține ingrediente. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima utilizare, ceea ce mie mi se pare fabulos și destul de rar întâlnit.

Trebie să recunosc faptul că aceste două produse mi-au întrecut așteptările, de aceea mă declar cucerită de ele! Chiar mi-ar plăcea să încerc și alte produse din portofoliul acestui brand românesc.

Produsele Alfa Natural Cosmetics se găsesc de cumpărat pe site-ul eMag, dar și în magazinele Planteea.

Voi ați încercat vreun produs de la Alfa Natural Cosmetics?

 

 



15 thoughts on “Ritual de îngrijire a feței Alfa Natural Cosmetics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.