Unt de corp Charme dOrient

Unt de corp Charme dOrient

Îngrijirea corporală m-a preocupat dintotdeauna, de mică pare-se că ”atentam” la produsele de înfrumusețare ale mamei. Mai apoi, în preadolescență, am reușit să-mi identific tipul de piele și m-am orientat către produsele potrivite acestuia. Dacă tenul îmi este mixt, pielea corpului are tendință de uscare. Astfel, eu mereu mi-am achiziționat loțiuni de corp intensiv hidratante. Mă amuză faptul că se absorb instantaneu. Dacă n-aș rămâne cu un luciu plăcut, ați putea spune că n-am folosit nimic. Mereu sunt în căutarea de produse de skincare, îmi place să folosesc produse cât mai deosebite, cât mai inedite. Produsul pe care l-am descoperit relativ recent și care m-a fascinat de-a dreptul aparține brand-ului Charme dOrient. Nu e deloc de mirare, mai ales că pur și simplu ador mirosurile orientale și tot ce ține de această cultură.

Despre Charme d`Orient

Charme dOrient s-a născut în anul 1994 ca un centru de frumusețe care și-a propus să evoce rafinamentul culturii orientale. Apoi, în 1998 ia naștere Asociația Charme dOrient specializată în tratamente și cosmetică orientală. Și nu a fost vorba numai despre metode de tratament, ci și despre veritabile ritualuri tradiționale de înfrumusețare orientală. Dar nu numai atât, totul se împletește grațios cu o gamă completă de produse cosmetice adaptate femeii moderne, contemporane.

Produsele Charme dOrient sunt realizate din ingrediente atent selecționate, fabricate în concordanță cu reglementările europene privind produsele cosmetice. Ingredientele sunt extrase direct de la sursa de origine și sunt prelucrate de specialiști în laboratoarele de cosmetică din Franța.

De asemeni, produsele Charme dOrient au la activ și câteva premii:

  • 2007premiul pentru Inovație cu gama de tratament anti-îmbătrânire AORES;
  • 2009premiul pentru Inovație pentru primul institut care readuce nigella sativa în cosmetică;
  • 2010premiul pentru Inovație pentru trei produse: crema-gomaj cu cristale roz, gelul de duș cu săpun negru și ulei de argan și gomajul parfumat din piatră de alaun cu miere și lăptișor de matcă;
  • 2011premiul pentru Inovație pentru gama BIO by Charme dOrient.

Unt de Shea cu ulei de argan | Charme dOrient

Produsul căruia mi-am propus să-i dedic postarea de astăzi este untul de corp de la Charme dOrient. Acesta atrage însă de la primul contact vizual, deoarece are un ambalaj deosebit.

Charme dOrientUntul de corp Charme dOrient vine îmbuteliat într-un borcan dintr-un plastic calitativ și cu capac metalic ce se închide etanș. Capacul are pe acesta un design auriu de inspirație orientală care arată foarte bine pe fundalul albastru.

Charme dOrientCând am desigilat acest unt de corp am fost foarte încântată de aspectul acestuia, deoarece chiar are textură de unt. Este solid, dacă întorc recipientul cu susul în jos nu curge, nu cade.

Charme dOrientÎn contact cu pielea acest unt de corp începe să se topească încet-încet sub cădura acesteia. Totuși, nu se transformă într-un ulei, are o consistență între unt și ulei, trebuie cumva împins ușor în piele. Nu vă imaginați că este greu, procedeul se desfășoară cu ușurință, ca și cum ați aplica o cremă normală.

Charme dOrient

Utilizare

După ce am lămurit modalitatea de aplicare, trebuie să vă mai spun faptul că se absoarbe foarte bine în piele. Acest unt de corp de la Charme dOrient lasă un luciu plăcut pielii și o face să arate vizibil sănătoasă.

Este singurul produs pentru hidratarea pielii corpului pe care nu simt nevoia să-l folosesc zilnic. O singură aplicare îmi menține hidratarea optimă pentru aproximativ 3 zile.

Un alt motiv pentru care ador acest produs este acela că miroase mirific! Are exact tușa aceea floral-orientală pe care mi-o doream!

Și nu numai că miros frumos, dar datorită conținutului de acizi grași, vitamine (A, D, E, F) și latex, pielea arată genial! Acest unt de corp este ideal ca tratament pentru redarea fermității pielii și a celulitei în fază incipientă. Uleiul de argan din compoziție aduce un aport de proprietăți anti-oxidante și anti-aging. Untul de shea ajută la îmbunătățirea funcției de regenerare a țesuturilor, având un factor de protecție UV foarte ridicat.

Ador când folosesc acest produs înainte de culcare pentru că mirosul se impregnează în pijamale. Și astfel acesta se simte nopți la rând. Asta îmi demonstrează încă o dată faptul că untul de corp de la Charme dOrient este un produs extraordinar.

Deși are doar 200 gr, produsul vă va ajunge pentru o bună perioadă de timp, pentru că este foarte spornic. Nu vă este necesară o cantitate mare de produs pentru a vă hidrata întreaga piele a corpului.

Vă recomand cu mare drag și cu maximă încredere să încercați și voi acest produs. De aici îl puteți achiziționa spre a-l folosi. Arată fabulos și pe pielea bronzată, veți avea picioare de revistă! Mie îmi place foarte mult și cu siguranță îl voi recumpăra după ce îl consum pe acesta din imagini.

Spuneți-mi, voi ați încercat acest produs? V-a plăcut la fel de mult cum mi-a plăcut mie?9 thoughts on “Unt de corp Charme dOrient”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.