Amintiri din adolescență cu Avon Suceava

Amintiri din adolescență cu Avon Suceava

Avon Suceava m-a transpus înapoi în trecut, undeva în adolescență, prin intermediul unui goodie bag cu produse de înfrumusețare. Unul dintre partenerii evenimentului #bucovinabeauty a fost Avon Suceava. Aceștia ne-au oferit fiecăreia dintre noi câte o sacoșică cu esențialele machiajului, dar și îngrjirii corporale.

Avon este o companie de vânzări directe, producătoare de cosmetice, parfumuri, bijuterii, accesorii și jucării din Statele Unite ale Americii. Compania a fost înființată în anul 1886. De atunci acest sistem MLM este prezent în peste 135 de țări de pe mapamond. Inițial, compania avea ca public țintă femeile. Mai apoi și-a extins oferta prin crearea unor produse pentru bărbați și copii.

Pe mine, personal, m-a încântat inițiativa și mi-a adus aminte că încă mai există variante accesibile de produse de înfrumusețare. Cumva industria aceasta a beauty-blogging-ului tinde să fie sufocată și suprasaturata de produse highend. Însă Avon Suceava ne arată cum putem arăta de revistă cu bani mai puțini.

Dar hadeți să vedem ce am găsit eu în punguța mea și-apoi să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs.

Avon SuceavaAcestea sunt cele șapte produse cu care mă delectez datorită Avon Suceava:

  • fond de ten,
  • pudră,
  • dermarograf,
  • ruj,
  • spumant de baie,
  • pile de unghii,
  • mostre de parfum.

Fond de ten Ideal Flawless | Avon Suceava

Singurul fond de ten pe care l-am folosit ani de zile de la Avon a fost Calming Effects. L-am tot recumpărat pentru că observasem că rezona foarte bine cu tenul meu mixt. Iată că de această dată am avut ocazia să îl încerc și pe acesta numit Ideal Flawless.

Avon SuceavaAcest fond de ten mi-a atras atenția în primul rând datorită numelui acestuia, deoarece asta caut eu de la un fond de ten. Finish-ul flawless este preferatul meu, pentru că mi se pare a fi cel mai natural dintre toate câte există.

Eu am acest fond de ten în nuanța Natural Beige și este puțin cam închis pentru nuanța tenului meu. Însă atunci când mă voi bronza mi se va potrivi perfect!

Puterea de acoperire a acestui fond de ten este medie, acoperă destul de bine imperfecțiunile tenului, conferind aspect natural acestuia.

V-am făcut și un swatch pentru a vă putea face o părere despre acest produs.

Avon SuceavaÎmi place mult cum se simte și abia aștept să mă bucur de el așa cum trebuie! Voi l-ați încercat?

Pudră presată | Avon Suceava

Deși în adolescență cumpăram lunar produse Avon, trebuie să recunosc că nu am încercat nicio pudră de la ei. Așadar, aceasta este prima dată când folosesc o pudră presată marca Avon și mă declar încântată de ea.

Avon SuceavaAcest produs mi-a întrecut așteptările, are o granulație extrem de fină, matifiază tenul, lăsându-l foarte fin la atingere.

Eu o am în nuanța Medium și este, de asemeni, ceva cam închisă pentru mine. Însă pe bronz va merge de minune și mă gândesc să o folosesc și pe post de bronzer. Dat fiind că arată așa de natural pe ten, cu siguranță va funcționa foarte și în acest scop.

Super Shock Gel Eyeliner | Avon Suceava

Din gama Super Shock nu am încercat decât mascara și țin minte că era preferatul meu! Tare m-am bucurat când am găsit în sacoșica mea acest gel eyeliner pentru că-mi doream să-l încerc.

Avon SuceavaNuanța acestuia este Raw Plum – un mov-prună genial, care constrastează superb cu nuanța ochilor mei albaștri. Creionul este incredibil de cremos, se aplică cu ușurință pe pleoape și se demachiază bine cu apă micelară.

V-am făcut aici și un swatch pentru a vedea mai bine nuanța acestuia.

Avon SuceavaEste perfect pentru zilele în care sunt pe fugă sau nu am dispoziția de a mă machia cu farduri. Mi-ar plăcea să încerc și alte nuanțe, în special pe cele de verde și de albastru.

Ruj Color Trend | Avon Suceava

Gama de rujuri Color Trend este cea mai accesibilă din portofoliul Avon, așadar am încercat aproape nuanțele acesteia în adolescență. Singura pe care nu am folosit-o este chiar cea pe care am primit-o, un mov sidefat foarte plăcut.

Avon SuceavaRujul din imagine este în nuanța Amethyst, este cremos, pigmentat, alunecă foarte ușor pe buze și le conferă un plăcut sidef. Nu este rezistent la transfer, însă nu mă deranjează să îl reaplic pe parcursul zilei. Îmi place și mirpsul acestuia de bombonele, mai-mai că-mi vine să-l mănânc!

Spumant de baie Red Berries | Avon Suceava

De când am descoperit brand-ul Avon, sunt fana no 1 a spumantelor lor de baie! Nu cred că a fost sortiment pe care să nu-l fi încercat! Iată că datorită Avon Suceava în prezent mă bucur de varianta Red Berries.

Avon SuceavaMiroase intens a fructe de pădure și face incredibil de multă spumă! Eu îl consider cel mai bun spumant de baie din toate timpurile și voi continua să-l recumpăr! Baia mea n-are farmec dacă nu folosesc spumant de baie de la Avon, asta e clar! Am făcut un obicei din a mă îmbăia în spumă, acesta fiind micul meu moment de relaxare. Vouă care variantă de spumant de baie de la Avon vă place cel mai mult?

Set de pile de unghii | Avon Suceava

Nu am mai încercat pile de unghii Avon, așa că acesta este un bun prilej pentru a o face. Vara forjez mai tare ca niciodată pilele de unghii, deoarece îmi fac manichiura și pedichiura mult mai des. Tocmai ce voiam să-mi comand niște pile de unghii când le-am primit pe acestea, așadar au venit la fix!

Avon SuceavaPilele au formă de sticluțe de oje și vin ambalate într-un etui transparent. Acesta este foarte util, pentru că sunt mai ușor de strecurat în geantă și de folosit la nevoie.

Au o abrazivitate suficient de bună pentru mine și îmi modelează unghiile foarte bine, astfel că mă declar mulțumită. Voi ați încercat aceste pile de unghii inedite?

Set mostrar parfumuri Luck | Avon Suceava

Până să văd acest mostrar nu știam că mai există și o altă variantă a parfumurilor Luck. Eu le știam numai pe celelalte, care aveau o tentă lemnoasă. Mostrarul conține două mostre de parfumuri, pentru ea și pentru el.

Avon SuceavaSinceră să fiu, nu știu când au fost lansate, însă îmi par perfecte pentru primăvară-vară deoarece ambele au tendință fresh. Cu siguranță mă văd purtând acest parfum, mai ales că mă duce grav cu gândul la mare.

Închei prin a vă spune că am fost tare încântată să redescopăr produsele Avon! Calitatea produselor acestora este din ce în ce mai bună, semn că în spatele lor se lucrează intens! Mi-am amintit că aveam o cunoștință care se ocupa cu Avon, așa că-i voi cere broșura pentru a consulta noutățile.

Dintre toate produsele pe care vi le-am arătat în acest articol, care vă place cel mai mult? Ce altceva îmi puteți recomanda de la ei?



13 thoughts on “Amintiri din adolescență cu Avon Suceava”

  • Recent mi-am comandat si eu niste produse de la Avon, imi era tare dor de mirosul scurburilor. Zilele trecute am primit si niste produse cadou de la Buzzstore si arata tare bine, sper sa fie la fel de bune.

  • Nu am mai folosit de foarte mult timp produse de la Avon desi mi-am tot propus. Am vazut ( sper ca nu ma insel) reclama la tv la niste rujuri, nu stiu daca e vorba de aceeasi gama cu cel pe care il ai tu, dar stiu ca m-au incantat.

  • mi-era dor de produsele de la avon! au chestii faine, vb ta, chiar daca tindem sa fim sufocate de cele highend! sunt destul de accesibile si imi place mult creionul supershock, l-am avut si eu prin facultate!

  • In adolescenta am folosit si eu produse Avon pentru ca erau accesibile si aveam o prietena care era reprezentant asa ca nu ratam nici o oferta. Acum insa mi-am diversificat gusturile dar ma intorc oricand cu drag la ei si mai descopar cate un produs care imi face cu ochiul. Dintre produsele de mai sus imi place spumantul de baie, cred ca si ambalajul e de vina, dar oricum miroase demential!

  • delectare placuta, imi place mult nuanta creionului, merge tare bine acum vara!!!… eu folosesc acum de la Avon rujul transformer!

  • Fiica-mea e in extaz cand vede ca ii pun spumant in cada iar maica-sa e in extaz cannd vede pilele alea dragute sub forma de sticlute de oja 🙂

  • Îmi plac cosmeticele de la Avon și in special rujurile. As fi tentată sa mai încerc și eu produsele lor pentru ca sunt convinsă ca m-as putea reîndrăgostit de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.