Îngrijirea unghiilor cu produse Malika Colors

Îngrijirea unghiilor cu produse Malika Colors

Mâinile reprezintă – de departe – cartea de vizită a unei femei. După ele ne putem da seama câtă grijă are o femeie de sine însuși. Când spun ”mâini” nu mă refer numai la pielea acestora care necesită hidratare, ci și la unghiile care necesită îngrijire. Împreună acestea formează un tot căruia trebuie să îi acordăm atenție în orice anotimp. În sensul acesta, am astăzi pentru voi două sugestii: două noi produse pentru îngrijirea mâinilor de la Malika Colors.

Femeile care pot accede lunar la serviciile unei manichiuriste se pot considera norocoase pentru că au scăpat de o grijă. Însă mai este și cealaltă categorie de femei. Categoria care alege să-și facă manichiura singură acasă, fapt care implică o serie de achiziții. Despre două dintre achizițiile obligatorii pentru a avea o manichiură impecabilă sunt cele despre care vă povestesc astăzi.

Recent am avut ocazia de a încerca două produse dintre noile lansări ale celor de la Malika Colors. Este vorba despre baza vitaminică și uleiul pentru cuticule.

Malika ColorsNu știu dacă sunteți familiarizate cu aceste produse, așa că zic să vă povestesc despre ele în detaliu.

Bază vitaminică | Malika Colors

Baza vitaminică Malika Colors este un produs recent lansat pe piață de către cei de la Malika Colors. Produsul are o textură lăptoasă și o plăcută nuanță de verde-fistic deschis.

Malika ColorsDeși pare destul de opacă și de pigmentată, pe unghii e transparentă și cu o ușoară tentă verzuie. Se aplică foarte ușor și se usucă istantantaneu. Conferă unghiilor un luciu plăcut în timp ce le întărește și le face mai rezistente, mai puternice.

Această bază vitaminică a apărut în viața mea la momentul oportun, chiar când unghiile mi se rupeau din carne. Pe fondul unei imunități slăbite până și unghiile începuseră să-mi joace feste, însă acest produs chiar m-a ajutat. Rezultatele utilizării s-au văzut încă de la prima aplicare în sensul că au încetat să se mai exfolieze. Apoi, timid dar sigur, au început din nou să-mi crească și de-abia aștept să le am din nou lungi.

În cazul în care considerați că v-ar fi necesar un astfel de produs, de aici îl puteți achiziționa.

Ulei pentru cuticule cu esență de migdale | Malika Colors

Uleiul pentru cuticule este indispensabil oricărei manichiuri, rolul acestuia fiind bine stabilit în cadrul acesteia. Este un ulei cu o textură ceva mai fluidă decât v-ați fi așteptat, de asemeni verde-fistic și miros de migdale.

Malika ColorsProdusul se aplică foarte ușor, pur și simplu treceți pensulica acestuia peste cuticule, apoi masați ușor până la absorbție. Cuticulele rămân moi, hidratate și lucioase, manichiura arătând mult mai profi.

Așadar, acum puteți spune adio cuticulelor zburlite și exfoliate, pentru că acest ulei le vine de hac. Părerea mea este că acesta completează perfect manichiura, de aceea nu ar trebui să lipsească niciunei femei.

Dacă nu foloseați un astfel de produs ori vă doriți să-l încercați pe acesta, aici se găsește.

Concluzii

Mă bucur tare mult că am descoperit aceste două produse și recunosc faptul că mi-au întrecut așteptările! Supriza a fost cu atât mai mare cu cât au avut dat randament încă de la prima utilizare! Asta mi se pare pe cât de neașteptat, pe atât de geniall!

Sunt foarte încântată de ele și le folosesc în continuare cu plăcere. Așadar, nu pot decât să le recomand cu încredere tuturor celor care-și fac singure manichiura. Vă vor fi de un real folos, vă garantez.

Ia să văd, este cineva care deja a încercat aceste două produse despre care v-am povestit astăzi?

 



14 thoughts on “Îngrijirea unghiilor cu produse Malika Colors”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.