Îngrijirea feței cu produse Green Lab

Îngrijirea feței cu produse Green Lab

Oricât de greu v-ar veni să credeți, Green Lab este un brand românesc de produse de skincare. Preocupată foarte tare de acest domeniu, ori de câte ori am nevoie de produse noi, caut întâi la producătorii autohtoni. Îmi doresc să susțin antreprenoriatul românesc și în acest sens încerc să cumpăr cât mai puține produse din import.

Conștienți de societatea în continuă schimbare și atenți la nevoile consumatorilor, Green Lab a creat produse de îngrijire pe măsură. Aceștia au selecționat și dozat cele mai bune ingredientele active naturale cu ajutorul celor mai noi tehnologii din industria cosmetică.

Portofoliul Green Lab nu este foarte vast, însă cele patru produse ale acestora sunt rezultatul studiilor clinice efectuate temeinic. Dintre cele patru produse eu am încercat două: crema de zi hidratantă și revitalizantă și apa micelară pentru ten sensibil.

Green LabHaideți să vedem cam cum a reacționat tenul meu la acestea.

Cremă de zi hidratantă și revitalizantă | Green Lab

Ambalajul acestei creme de față este unul minimalist și dispune de pompiță încorporată. Cunoașteți deja părerea mea cu privire la genul acesta de recipiente, le prefer în defavoarea celorlalte. Având pompiță, crema nu mai oxidează la contactul cu aerul și mă pot bucura mai mult timp de proprietățile acesteia.

Green LabPrincipalele ingrediente ale acestei creme sunt PhytoCellTec™ Alp Rose, resveratrolul, uleiul din sâmburi de struguri, alantoina, Vitamina E și SPF15.

PhytoCellTec™ Alp Rose este un complex brevetat Green Lab din celule stem obtinute din frunze de trandafir alpin. Aceasta este o tehnologie revoluționară pentru protecția pielii împotriva îmbătrănirii. Celulele stem vegetale comunică cu celulele stem dermice umane, le ajută să-și păstreze funcția de autoreînnoire și diferențiere. Astfel, stimulează producerea de colagen și elastină necesare pentru menținerea unui ten ferm și sănătos.

Utilizare

Crema este foarte emolientă, se întinde ușor și se absoarbe în piele instantaneu. Nu lasă film gras la suprafața pielii și reprezintă o bună bază de machiaj. Pielea se simte hidratată în profunzime și rămâne fină, catifelată la atingere. Faptul că este inodoră pentru mine e un mare plus, mai ales pentru că am un ten destul de capricios. Per total, mă declar mulțumită de ea și sunt mari șanse să o recumpăr.

Dacă v-ar plăcea să încercați și voi acest produs, îl puteți achiziționa de aici.

Apă micelară pentru ten sensibil | Green Lab

Ca și în cazul cremei de față, apa micelară pentru ten sensibil are și ea un design minimalist. Dispune de picurător și este foarte ușor de utilizat.

Green Lab Această apă micelară conține alantoină, care se obține din planta numită tătăneasă – foarte benefică tenului și nu conține alcool. Este pentru utilizare zilnică, se poate folosi pentru ochi, față și buze, calmează și hidratează tenul.

Utilizare

Am observat că are un ușor miros de medicamente, dar nu e deranjant, chiar îmi place. Îndepărtează foarte bine machiajul, parcă îl topește efectiv. Îmi presez cotonetele îmbibate în apa micelară peste gene și-mi rămâne machiajul pe ele, efectiv se distinge geană cu geană. După folosire, tenul se simte curat, neted, revigorat, hidratat și nu simt nevoia să mă spăl pe față.

În cazul în care considerați că această apă micelară este ceea ce vă trebuie, de aici o puteți cumpăra.

Concluzii

Experiența de testare a acestor două produse a fost una foarte interesantă, mă bucur mult că am descoperit acest brand. Calitatea celor două produse este mult peste așteptările mele, comparabile cu cele highend aș putea spune. Chiar se vede și se simte că sunt concepute cu o deosebită grijă și atenție.

După ce le-am încercat pe pielea mea și-am văzut ce beneficii aduc tenului, vi le pot recomanda cu toată încrederea!

Voi ați folosit aceste produse? Ați fost mulțumite de ele?



11 thoughts on “Îngrijirea feței cu produse Green Lab”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.