Malachitul – talismanul zodiei Taur într-o brățară

Malachitul – talismanul zodiei Taur într-o brățară

Încă de când am aflat despre constelația zodiacală au început să mă preocupe misterele zodiei mele – Taur. Pe măsură ce citeam despre trăsăturile definitorii ale nativilor acestei zodii mă regăseam tot mai mult în aceasta. Mereu mi-a plăcut să spun despre mine că sunt un taur veritabil. Însă ascendentul meu în scorpion cam ridică semne de întrebare. Pare-se că taurul cu ascendent în scorpion este o persoană cu care ați putea să vă exersați precauția. Asta mai ales din cauza imprevizibilității de care dau dovadă aceștia.

Revenind la zodia căreia îi aparțin, pe lângă trăsăturile nativului din taur m-au preocupat și talismanele acestuia. Am fost curioasă să aflu care sunt pietrele prețioase sau semiprețioase care sunt mână în mână cu acesta. Din cele câteva pietre specifice zodiei taur cel mai mult mi-a plăcut nuanțele malachitului. Deși până odinioară nu mă înnebuneam după culoarea verde, malachitul m-a atras ca un magnet.

Malachitul

Malachitul (Cu2[(OH)2|CO3]) este un minereu, o piatră puternică și toxică, ce nu trebuie folosită decât dacă e șlefuită. Este o importantă piatră de protecție care absoarbe cu uşurinţă energiile negative şi poluanţii din atmosferă şi din corp. Malachitul purifică şi activează chakrele şi armonizează cu planul spiritual.

Cum acționează malachitul dacă este:

  • plasat pe al treilea ochi – îmbunătăţeşte vederea şi viziunea psihică;
  • plasat pe inimă – aduce echilibru şi armonie şi deschide inima pentru dragostea necondiţionată;

Purtarea unui accesoriu cu pietre semiprețioase de malachit ajută corpul împotriva:

  • crampelor;
  • astmului;
  • artritei;
  • epilepsiei;
  • fracturilor;
  • tumorilor;
  • răului de mașină;
  • amețelii;
  • acidității țesuturilor, ș.a.m.d.

În plan mental, malachitul ajută la:

  • aflarea sursei blocării dezvoltării spirituale;
  • evidențierea sentimentelor profunde;
  • distrugerea legăturilor nedorite și tiparelor învechite;
  • asumarea responsabilității propriilor acțiuni;
  • încurajarea asumării riscurilor și schimbărilor;
  • susținerea procesului de renaștere;
  • ascuțirea intuiției;
  • favorizarea introspecției, ș.a.m.d.

Brățară din argint cu malachit | Boutique Handmade by Cryna

Toate aspectele acestea mi-au sunat tare bine, astfel că am început căutările unui accesoriu cu malachit. Cel mai mult înclinam spre o brățară și iată că am găsit-o la Boutique Handmade by Cryna.

Crina lucrează toate accesoriile cu o deosebită atenție și grijă, din dragoste pentru frumos. Materialele sunt de cea mai bună calitate pentru ca bijuteriile să fie durabile în timp. Astfel, posesoarele acestora se vor putea bucura mult timp de ele.

Brățara mea a venit ambalată într-un mod foarte ingenios și plăcut:

Boutique Handmade by Cryna Și asta nu este tot, brățara dispune, la rândul său, de o cutie individuală pentru a fi păstrată în bune condiții:

Boutique Handmade by Cryna Această delicată brățară din argint cu malachit a fost confecționată întocmai pe dimensiunea încheieturii mele (16 cm), plus lănțișor prelungitor. Pe cât de delicată pare, pe atât de puternică o simt! Presimt că mă voi bucura de ea multă vreme de acum înainte!

Ca și poziționare, malachitul se poartă pe mâna stângă sau plasat pe cel de-al treilea ochi. Nu știam acest lucru până odinioară, însă instinctual mi-am accesorizat încheietura mâinii stângi cu aceasta! Totuși, pentru a absorbi energiile negative, malachitul trebuie poziționat pe plexul solar.

Boutique Handmade by Cryna

Efecte resimțite

De regulă, se spune că pietrele semiprețioase de genul acesta trebuie purificate înainte de purtare. Purificarea durează 7 zile, iar eu nu am avut răbdare să respect acest ritual. De cum am intrat în posesia ei, am și pus-o la mână. Ce vă pot spune este că m-am încărcat cu energie pozitivă instantaneu! Am remarcat faptul că atunci când o port îmi dă un vibe bun!

Totodată, pe parcursul zilei îmi pare că mă ajută să-mi deschid mintea și să văd lucrurile mult mai clar. Mă ajută să-mi cântăresc șansele și să iau cele mai bune decizii în ceea ce mă privește. De când o port am un tonus mult mai bun și privesc totul cu mai mult optimism. Este foarte probabil să fie datorită polarității Yin. Și nu, nu este doar în mintea mea, malachitul chiar mă influențează metafizic, lucrează la psihicul meu.

Documentându-mă, am aflat că această piatră se poate sparge de la sine atunci când e suprasaturată de energiile negative acumulate. Acela ar fi momentul în care pe purtătorul malachitului l-ar paște un mare pericol. Sper ca această teorie să nu se aplice și în cazul meu. Îmi doresc numai să mă elibereze de stresul cotidian și să mă încarce de energie.

Concluzii

Una peste alta, mă bucur mult că în sfârșit am în colecție și un talisman al zodiei mele. Și nu oricum, ci pe o superbă brățară realizată de mâinile dibace ale Crinei de la Boutique Handmade by Cryna! Vă recomand să-i urmăriți pagina de Facebook pentru că este foarte activă și vă ține la curent cu lucrările sale.

De asemeni, dacă doriți să aflați care este talismanul vostru norocos, Crina vă poate ajuta să îl aflați. Trebuie doar să îi scrieți un mesaj privat în care să-i lăsați data nașterii completă. Ea va reveni cu răspuns și cu câteva variante de bijuterii pe care le-ar putea realiza cu acesta.

Acum spuneți-mi, voi credeți în puterile nebănuite ale talismanelor de genul acesta?

 

 

 

 

 

 



2 thoughts on “Malachitul – talismanul zodiei Taur într-o brățară”

  • Nu știu ce să zic despre pietrele astea care ajuta în funcție de zodie, dar e o chestie interesantă. Tind sa cred că e totuși un fel de efect placebo. Pietrele mele norocoase sunt piatra lunii și perla. Ambele îmi plac mult. Perle am, dar bijuterii cu piatra lunii nu mai am. Să porți cu mult drag talismanul tau. Este tare drăguță și finuta brățărica ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.