Mini HAUL cu produse de make-up | MakeHOT

Mini HAUL cu produse de make-up | MakeHOT

Produsele de machiaj sunt indispensabile majorității femeilor, celor destul de preocupate de aspectul lor fizic. În general, femeile  nu au niciodată suficiente rujuri sau farduri, nu-i așa? Mă includ și pe mine în această categorie, a celor care investesc în colecții impresionante de produse de make-up. Așadar, în articolul de astăzi vă voi arăta produsele cel mai recent intrate în rutina mea de machiaj. Este vorba despre patru produse luate de pe site-ul MakeHOT.

Fiind plictisită de fardurile și de rujurile pe care le aveam, mi-am ales de pe site ceva mai altfel. Pentru că m-au impresionat fardurile de la Sleek Make-up mi-am concentrat atenția asupra acestora. Iar în ceea ce privește rujurile, am mers la sigur cu Sleek Matte Me și cu Boys`n Berries Nudelicious.

MakeHOTAstfel, am adăugat colecției mele un ruj și o paletă de farduri Sleek plus un ruj și un creion Boys`n Berries. Dar zic să vi le arăt în detaliu pe fiecare în parte, ca să vă faceți o idee despre ele.

Paletă de farduri Sleek Make-up | MakeHOT

Paleta de farduri pe care mi-am ales-o dintre toate cele disponibile se numește Sleek i-Divine Garden of Eden. Ambalajul este, așa cum v-ați obișnuit, negru, mat și cu inscripție lucioasă. Mi se pare foarte elegant, iar design-ul compact îmi permite s-o strecor cu ușurință în geantă. De asemeni, dispune de o oglindă generoasă și de aplicator cu două capete.

MakeHOTAceastă paletă are 12 nuanțe superbe, parcă smulse din natură, earth connected, aș putea spune. Nu am mai avut nimic asemănător, de aceea am și ales-o. Nu știu cât de des voi folosi această paletă de farduri, însă simt cum mă liniștește și mă echilibrează numai cât o privesc. Ciudată senzație, nu-i așa? Priviți și voi cât de frumoase sunt nuanțele acesteia.

MakeHOTPigmentația acestor farduri este foarte bună, au o textură ușor cremoasă și nu se strâng în pliul ochilor. Mai jos v-am făcut și un swatch al câtorva nuanțe, cu și fără bază pentru fardul de pleoape.

MakeHOTSe poate observa că fardurile sunt suficient de pigmentate și de sine stătătoare, însă cu bază arată chiar mai intens. Nu am folosit o bază specială pentru fardul de pleoape, ci am apelat la tehnica creionului despre care v-am mai povestit.

Nuanțele sunt foarte faine, însă mi se par mai potrivite pentru a face subiectul unui machiaj de seară. Încă nu am găsit momentul potrivit pentru a mă răsfăța cu ele, însă cu siguranță voi avea ocazia. Dacă și pe voi vă încântă această paletă de farduri, o puteți cumpăra de aici.

Ruj lichid Matte Me Sleek Make-up | MakeHOT

Așa cum vă povesteam și cu alte ocazii, marea mea dragoste o reprezintă rujurile mate. De mică mi-am dat seama că buzelor mele destul de voluptoase nu le stă bine cu alt tip de ruj.

Prima dată când am folosit un ruj Sleek se întâmpla prin iarnă și de atunci le-am rămas fidelă. Dacă în anotimpurile reci întind mâna spre nuanțe cât mai pământii, vara optez pentru cele electrice. Așa se face că mi-am ales un ruj Sleek Matte Me în nuanța 431 – Fandango Purple, un mov absolut demențial.

MakeHOTM-am identificat destul de repede cu această nuanță de ruj și a devenit, practic, semnătura mea. Ador faptul că are pigment albastru, ceea ce conferă danturii mele un aspect mai alb. Mai mult decât atât, nuanța aceasta electrică face un contrast superb cu ochii mei albaștri.

MakeHOT

Aplicatorul este de tip clasic însă pur și simplu alunecă pe buze, mă ajută să aplic rujul foarte ușor. Rujul rezistă destul de bine pe parcusrul zilei și nu se estompează după ce mănânc sau beau.

Mi se pare genial de a fi purtat în acele zile în care n-aveți chef pentru prea mult make-up. Acesta va atrage toate privirile asupra buzelor și nimic altceva nu v-a mai conta. Presupunând că acest ruj vă atrage ca un magnet, vă las aici link către el, să îl puteți achiziționa.

Ruj lichid Boys`n Berries Nudelicious | MakeHOT

Dat fiind faptul că în trecut am încercat rujul mat Boys`n  Berries All Day Matte, am fost tare curioasă cum se prezintă Nudelicious. Am găsit o nuanță interesantă de nude numită N 200 – Marzipan și am adăugat-o în coș sperând să mi se potrivească.

MakeHOTDacă în cazul lui All Day Matte n-am fost prea încântată de nuanță, acesta mi se potrivește mănușă. Swatch-urile de pe site sunt cât se poate de realiste și chiar reflectă adevăratele nuanțe ale rujurilor. De asemeni, mi se pare că și acesta îmi evidențiază foarte bine culoarea ochilor.

MakeHOT

Aplicatorul este identic cu cel al lui All Day Matte, mă descurc foarte bine cu el, nu mi-a pus probleme. Are aceeași rezistență, la fel de bună ca al celuilalt, nu mi se transferă de pe buze pe parcursul zilei. Nuanța plăcută a acestuia îl face să poată fi purtat în orice moment al zilei și de către oricine. Totuși, varianta Nudelicious mi-a plăcut mult mai mult decât All Day Matte, are un finish mult mai ok, cred eu. Și vouă v-a ”căzut cu tronc” nuanța acestui ruj? De aici il puteți cumpăra și adăuga la colecție.

Dermatograf Boys`n Berries Pro Eye Liner Pencil | MakeHOT

Nu mai aveam niciun creion alb în colecția de make-up. Așa că am profitat de ocazie să-l iau pe acesta de la Boysn Berries, în nuanța <strong>ELP 301 Snow White</strong>. Nu am mai folosit niciun creion dermatograf de la Boysn Berries. Așadar, acesta mi s-a părut un bun prilej de a-l testa și de a-mi da cu părerea despre calitatea lui.

MakeHOTCreionul are o textură neașteptat de cremoasă și se ascute cu ușurință. Eu îl folosesc în două scopuri: pe linia apei și ca bază pentru fardul de pleoape. De altfel, mai sus în swatch-ul fardurilor de la Sleek Make-up pe acesta l-am folosit ca bază.

MakeHOTMă declar mulțumită de acesta și la cât de ușor se aplică, respectiv demachiază, cu siguranță voi încerca și alte nuanțe. Deja am pus ochii pe unul într-o superbă nuanță de verde-smarald și pe unul de un albastru regal, electric. Dacă v-am dat idei și vă doriți să-l folosiți ca bază pentru fardul de pleoape, îl puteți lua de aici.

Comparație rujuri Sleek Make-up și Boys`n Berries

După testarea ambelor mărci de rujuri, dacă aș fi pusă să aleg între ele, mi-ar fi greu să mă hotărăsc.

Să vă spun și de ce:

  • rujurile de la Sleek îmi cam usucă buzele;
  • rujurile Boys`n Berries nu au făcut acest lucru.

Apoi:

  • rujurile de la Sleek au niste nuanțe absolut bestiale pe care nu le-am mai întâlnit la niciun alt brand;
  • rujurile Boys`n Berries au nuanțe destul de cuminți, de nude, de pământii.

Și încă un aspect, referitor la consistență:

  • rujurile de la Sleek (unele nuanțe) nu sunt foarte opace, necesită mai multe straturi;
  • rujurile Boys`n Berries se uniformizează dintr-o singură aplicare.

Deci, pentru rujuri în nuanțe excentrice le-aș alege pe cele de la Sleek chiar dacă îmi cam usucă buzele. Dacă aș avea nevoie de nude-uri, aș merge pe rujurile Boys`n Berries. Cum spuneam, este grea alegerea, mai ales că finish-ul ambelor mărci de rujuri este unul foarte fain, ușor catifelat.

Și voi aveți aceeași dilemă ca mine? Care marcă de rujuri vă place mai mult?

Despre site

Experiența de navigare pe site-ul MakeHOT mi-a plăcut foarte mult, interfața acestuia este una foarte prietenoasă. Nu căutați acul în carul cu fân, ci găsiți totul este foarte bine organizat pe categorii și pe brand-uri. Cu siguranță veși găsi cu ulurință produsele pe care vi le doriți.

Personalul MakeHOT este foarte amabil și atent la detalii, iar coletele arată într-un mare fel. V-am arătat pe Instagram cam cum arată ambalajele acestora.

Și asta nu este tot, în colet am găsit și o carte de vizită cu un mesaj tare drăguț. Pot spune că mi-a înseninat ziua.

MakeHOTAcestea fiind spuse, cu siguranță voi mai reveni pe site și pentru alte comenzi, mai ales că au prețuri bune. Spre exemplu, în această perioadă au reduceri foarte mari, de până la 70%! Tare sau ce?

Voi v-ați achiziționat produse de machiaj de pe site-ul MakeHOT? Ce experiență aveți cu acest site?

 

 17 thoughts on “Mini HAUL cu produse de make-up | MakeHOT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.