Rochii potrivite sezonului nunților | Wildfashion

Rochii potrivite sezonului nunților | Wildfashion

Deja nu mai este un secret că îndeosebi vara este sezonul nunților, nu-i așa? Fiecare reprezentantă a sexului frumos își dorește să aivă cea mai atrăgătoare ținută dintre toate invitatele evenimentului cu pricina. Acesta poate reprezenta un real motiv de stres, însă pare-se că eu am găsit rezolvarea. În cele ce urmează vă voi oferi câteva sugestii de rochii de ocazie deosebite și la prețuri accesibile. Locul unde vă sugerez să aruncați o privire este site-ul Wildfashion, cu siguranță veți găsi ceva pe gustul vostru.

Ca și voi, am o mulțime de evenimente cărora trebuie să le răspund cu prezent. Știți deja teoria noastră, a femeilor, conform căreia nu putem fi văzute la două evenimente cu aceeași rochie. Da, mă simt și eu… Am aceeași problemă ca voi și tocmai pentru că sunt în cunoștință de cauză, vin în ajutorul vostru.

Când încep să mă pregătesc pentru un astfel de eveniment, prima dată accesez site-ul Wildfashion. Am rămas plăcut impresionată de rochiile de ocazie pe care le-am văzut la ei, dar și de prețurile acestora. Iată ce mi-a atras atenția în ultima perioadă.

Rochii de seară elegante | Wildfashion

Când vine vorba de rochii de seară elegante, sunt foarte pretențioasă. Totuși pe acest site am găsit câteva modele care să mă mulțumească și să îndeplinească cerințele mele. Spre exemplu, una pe care aș cumpăra-o fără să stau pe gânduri este cea din imaginea de mai jos.

WildfashionAm câteva motive foarte bine întemeiate pentru care aș purta această rochie:

  • genul acesta de rochie mă avantajează pentru că am umerii finuți și claviculele foarte bine definite;
  • roșul este una dintre culorile care se potrivesc foarte bine cu nuanța părului și cu subtonul pielii mele;
  • silueta mea ar fi foarte bine evidențiată de croială aceasta gen sirenă.

Materialul este, de asemeni, foarte calitativ și îmi pare că mă va scoate cu totul din anonimat. În cazul în care vă place și doriți să o achiziționați, de aici o puteți lua. Intrați pe link să vă minunați și voi de prețul acesteia!

Rochii de seară lungi | Wildfashion

Cât despre petrecerea de seară de la restaurant, de regulă prefer să îmbrac rochii de seară lungi. Mi se pare că acestea conferă o eleganță aparte celei care o poartă. Acesta este stilul meu, ziua port rochie până la genunchi, iar seara optez pentru una lungă. Cea care mi-a atras atenția în mod deosebit este aceasta:

Wildfashion

Am tendința de a alege destul de des rochii negre pentru că:

  • îmi este mult mai ușor să le accesorizez;
  • subțiază și alungesc silueta;
  • ascund eventualele kg în plus.

Pe aceasta o văd accesorizată doar cu niște cercei statement și o pereche de sandale, eventual un clutch, toate aurii. Merge la fel de bine și cu argintiu, nude, roșu, albastru sau verde. Apropo, rochia aceasta are un design deosebit și la spate, aici îl puteți vedea.

Rochii de seară ieftine | Wildfashion

Dar bineînțeles că atunci când avem multe nunți per vară, suntem în căutare de rochii de seară ieftine. Wildfashion vă poate satisface cu brio și această cerință, iar în sensul acesta vreau să vă arăt o sugestie.

Wildfashion

Rochia din imagine costă puțin sub 60 de lei și o recomand pentru că:

  • modelul implică accesorizare simplă și puțină spre deloc;
  • se poate purta cu o pereche de încălțăminte nude pe care oricine o are în casă;
  • transformă purtătoarea acesteia într-o apariție glam.

Chiar dacă este mai mult decât accesibilă, este confecționată din materiale destul de calitative, nu e kitschoasă deloc. Eu chiar o văd ca pe o opțiune pentru persoanele care sunt nevoie să se țină de un anumit buget. Aici o puteți vedea mai bine și de ce nu, comanda.

Cam acestea au fost sugestiile mele de pe site-ul Wildfashion, rochii pe care și eu le-aș purta. Au fost mult mai multe modele care mi-au atras atenția, însă nu vreau să scriu un articol kilometric. Recomandarea mea este să accesați site-ul pentru că aveți ce vedea, nu numai la secțiunea de rochii ci în general.

Spuneți-mi, care dintre cele trei rochii v-a plăcut cel mai mult? Pe care vă vedeți purtând-o?



2 thoughts on “Rochii potrivite sezonului nunților | Wildfashion”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.