Soft Matt Longwear Lip Colour | Lambre

Soft Matt Longwear Lip Colour | Lambre

Cred că aproape toate reprezentantele sexului frumos sunt pasionate și preocupate de machiaj. Eu sunt una dintre ele, întotdeauna m-a atras make-up-ul și am început să mă machiez pe la 14 ani. Desigur, destul de stângaci, însă spun eu că de atunci am evoluat destul de mult. Dintre toate produsele de machiaj, preferatul meu este rujul. Un ruj potrivit mă poate scoate complet din anonimat, chiar și-atunci când am cea mai plictisitoare ținută.

De-a lungul evoluției despre care vă vorbeam, am realizat că volumului buzelor mele i se potrivește rujul mat. Am buzele destul de cărnoase și de voluptoase, astfel că un ruj lucios le-ar face să pară și mai mari. De la acea remarcă încoace, în 99,9% dintre cazuri am folosit numai rujuri mate, tocmai din acest motiv. În plus, nu știu de ce, însă îmi pare că rujul mat conferă o eleganță aparte, un je ne sais quoi.

Mulți ani am fost în căutarea rujului mat perfect, care să nu-mi usuce buzele și să reziste întreaga zi. Până când în sfârșit l-am găsit, cred că am încercat câteva zeci de astfel de rujuri. Dar să vă povestesc câte ceva despre rujul mat, perfect pentru mine. Este de la Lambre, iar prețul său este derizoriu pentru calitatea acestuia, doar 19,99 lei.

Ruj Soft Matt Longwear Lip Colour | Lambre

Rujul Soft Matt Longwear Lip Colour de la Lambre are un ambalaj cartonat auriu, luxuriant, iar recipientul este transparent. Se poate vedea nuanța acestuia prin el, capacul lui fiind de asemeni auriu.

Ruj Soft Matt Longwear Lip Colour | LambreEste disponibil în cinci nuanțe și sunt numerotate, nu poartă nume: 21, 22, 23, 24 și 25. Prima dată am testat nuanța 23, un zmeuriu deosebit despre care v-am povestit și aici. De cum am încercat-o am știut că-mi doresc în colecția de rujuri și celelalte patru nuanțe.

Aplicatorul acestui ruj este unul clasic dar alunecă incredibil de bine pe buze, pur și simplu se pliază pe ele. Știți deja că aplicatorul unui ruj mă poate determina să-l recumpăr sau nu. Pentru mine acest aspect este definitoriu, este foarte important să fie cumva compatibil cu buzele mele.

Rujul Soft Matt Longwear este foarte cremos și dens, o singură aplicare este suficientă pentru uniformizarea culorii buzelor. Apoi, pigmentația acestuia este impresionantă, nuanța din recipient corespunzând întru-totul cu cea de pe buze.

De multe ori am observat cum nuanța reală a buzelor influențează rezultatul final al rujului. Chiar și mie mi s-a întâmplat, nude-urile n-arătau niciodată cum trebuie, de fiecare dată erau mai închise la culoare. Cu acestea e ca și cum ți-ai aplica vopsea pe buze, efectiv!

Mai jos v-am făcut un swatch pentru a vă putea face o idee despre nuanțele disponibile.

Ruj Soft Matt Longwear Lip Colour | LambreIar în continuare aveți și un swatch pe mână, pe când încă nu se uscaseră rujurile.

Ruj Soft Matt Longwear Lip Colour | LambreRezultate

Nu mică mi-a fost mirarea când am observat că acest ruj conferă buzelor exact finish-ul mat-catifelat pe care mi-l doream. După aplicare s-a matifiat instantaneu și a rezistat cu brio pe parcursul întregii zile, indiferent ce am băut sau mâncat. Nu mi s-a transferat pe absolut nimic, iar la sfârșitul zilei arăta intact pe buze. Nu mi-a uscat absolut deloc buzele și s-a demachiat foarte bine cu loțiune micelară. Pur și simplu am presat cotoneta îmbibată în loțiune micelară peste buze și mi-a dizolvat și ultima urmă de ruj.

Așa arată nuanța 23 pe buze, după 8 ore în care am vorbit de m-a durut gura, mâncat și băut. La modul cel mai serios, nu a fost retușat nici măcar o dată pe parcursul zilei!

Ruj Soft Matt Longwear Lip Colour | LambreAcum înțelegeți de ce îl tot ridic în slăvi și îl recomand tuturor? Ei bine, dacă v-am făcut curioase sau v-am inspirat, de aici îl puteți achiziționa. Numai că vă recomand să vă grăbiți, deoarece nuanțele se epuizează destul de repede.

De altfel, nu fost produse Lambre care că mă fi dezamăgit! Am mai spus-o și mă repet, mă simt de parcă aș folosi produse high-end din punct de vedere al calității! Cât despre prețuri, unele sunt chiar sub cele de drugstore. Acum pe bune, unde ați mai găsit ruj genial ca acesta cu doar 20 lei?!

Mie mi se pare foarte faină senzația pe care o experimentez ori de câte ori folosesc acest ruj. Este ca și cum mi-aș învălui buzele în cea mai calitativă catifea din toate câte există! Ce mi-aș putea dori mai mult?

Dar spuneți-mi, voi ați încercat acest ruj sau orice alt produs de la Lambre? Ce-mi mai puteți recomanda să încerc?

 

 14 thoughts on “Soft Matt Longwear Lip Colour | Lambre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.