Importanța îngrijirii mâinilor | Apidava

Importanța îngrijirii mâinilor | Apidava

Despre îngrijirea mâinilor am vorbit destul de mult de-a lungul timpului, este un subiect care pe mine mă preocupă mult. Însă de data aceasta o voi face cu trimitere la două produse pentru îngrijirea mâinilor de la Apidava.

ApidavaProbabil că dacă mă urmăriți de ceva vreme, cunoașteți deja părerea mea cu privire la mâinile unei femei. Fără dar și poate, mâinile reprezintă cartea de vizită a acesteia. Vă puteți da seama câtă grijă are o femeie de sine doar privindu-i mâinile.

Mâinile sunt acea parte a corpului pe care o folosim pentru a întreprinde absolut orice activitate din viața noastră. De fapt, sunt la fel de vitale ca simțurile și aș îndrăzni să le pun pe toate pe același loc. Numai că articolul de astăzi este despre mâini: nu putem deschide o ușă, nu putem apuca obiecte fără mâini.

Dat fiind faptul că le solicităm atât de mult, ar trebui să le acordăm o mai mare atenție. Asta mai ales pentru că uneori acestea intră în contact cu diverse substanțe nocive pielii, care le pot afecta. Pielea mâinilor este destul de subțire și poate fi agresată cu ușurință, așadar necesită o îngrijire atentă.

Îngrijirea mâinilor nu este o mare filosofie. Trebuie să țineți cont doar de două aspecte mari și late: spălarea și hidratarea mâinilor.

Spălarea mâinilor este recomandată ori de câte ori este nevoie, dar mai ales după ce ați folosit substanțe ușor-agresive. Dezinfectanții de obicei subțiază și sensibilizează și mai mult pielea mâinilor, de aceea recomandarea mea ar fi să folosiți mănuși. Dacă acest lucru nu este posibil, spălați-vă pe mâini cu apă și săpun din abundență. În sensul acesta am o sugestie pentru voi: săpunul cu miere și lavandă de la Apidava.

Săpun cu miere și lavandă Apidava

Apidava nu se ocupă numai cu producția de miere de albine și alți derivați similari, cum v-ați fi așteptat. Brand-ul din inima Transilvaniei are în portofoliul acestuia și numeroase produse cosmetice și săpunuri. Unul dintre săpunurile Apidava încercate de mine este acela cu miere și lavandă.

ApidavaO, Doamne! Nu vreți să știți cum miroase acest săpun! De cum am desfăcut cutia în care se afla m-am teleportat direct într-un lan de lavandă!

Câteva zile nici nu l-am scos din ambalaj, ci l-am băgat în șifonier pentru a-mi inunda hainele cu mireasma acestuia. După care am fost curioasă să aflu cum se comportă cu mâinile mele, așa că l-am folosit.

Acest săpun cu miere și lavandă este foarte blând cu pielea mâinilor, nu o usucă, dimpotrivă, îi menține hidratarea. Face suficient de multă spumă, se clătește cu ușurință, iar mirosul de lavandă se păstrează pe piele câteva ore bune. Mi se pare genial și trebuie să recunosc faptul că n-am mai încercat nimic similar până acum.

Este conceput exclusiv din grăsimi vegetale precum palmier, shea, nucă de cocos, îmbogățit cu miere de albine și lavandă.

Lavanda este mirifică pentru piele deoarece are proprietăți antifungice și antiseptice. Practic, aceste două principale proprietăți au rolul de a grăbi procesul de vindecare şi reduc formarea cicatricilor.

Aceasta nu numai că are proprietăți de regenerare a țesuturilor, dar totodată ajută și la relaxarea minții. Este utilă pentru toate tipurile de probleme ale pielii precum acnee, ten gras, eczeme, arsuri, arsuri solare sau răni.

Dar spălarea mâinilor ori de câte ori este nevoie nu este suficientă. Pielea mâinilor are nevoie și de o hidratare corespunzătoare, aceasta obținându-se prin folosirea unei creme de mâini.

Cremă de mâini intensiv hidratantă Apidava

În căutările mele am găsit la Apidava o cremă de mâini intensiv hidratantă care se pretează oricărui tip de piele.

ApidavaAcest produs este, de asemeni, realizat din ingrediente naturale, mai exact miere, propolis și ceară de albine. Până și culoarea și mirosul acestui produs indica faptul că este un produs natural.

ApidavaCrema are o textură fină, este neașteptat de emolientă, se absoarbe instantaneu în piele și nu lasă peliculă grasă. Este perfectă pentru a fi folosită în orice anotimp, întrucât conferă hidratarea de care pielea mâinilor are nevoie.

Mâinile rămân moi și catifelate, aspectul pielii fiind vizibil îmbunătățit. Sincer, nu mă așteptam să îmi placă atât de mult. Însă în ultima perioadă sprea ea am întins mâna cel mai des.

Cocktail-ul nutritiv al acestei creme de mâini acționează ca o barieră protectoare, cu rol antibacterian la nivelul pielii. Mâinile sunt astfel perfect protejate împotriva factorilor externi, cu un minim de efort.

Concluzii

Combinația celor două produse, săpunul cu lavandă și miere + crema de mâini cu miere, propolis și ceară de albine este perfectă. Folosite împreună aduc un cumul de beneficii pielii mâinilor, menținându-le aspectul îngrijit și hidratat de care acestea au nevoie.

Sunt plăcut surprinsă de experiența de testare a acestor două produse, de aceea vi le recomand cu încredere.

De asemeni, aici și aici puteți citi despre alte produse din portofoliul Apidava pe care le-am folosit. Nu ar strica să aruncați o privire și acolo pentru ceva inspirație.

Dar spuneți-mi, ați încercat vreun produs dintre cele despre care v-am povestit astăzi? Ce alte produse Apidava ați folosit și-mi puteți recomanda să încerc?12 thoughts on “Importanța îngrijirii mâinilor | Apidava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.