Mascara SCANDALASH | Melkior Professional

Mascara SCANDALASH | Melkior Professional

Dragile mele, astăzi la ora 10 a avut loc lansarea unei noi mascara Melkior numită SCANDALASH! Dat fiind faptul că acesta este unul dintre brand-urile mele preferate, era imperios necesar să o încerc. Nu numai că îmi doream să mă pot pronunța asupra calității, dar voiam să o compar cu celelalte mascare Melkior.

Mascara SCANDALASHUnul dintre produsele de machiaj pe care le folosesc zilnic și fără de care nu prea ies din casă este mascara. Mi-am cam pierdut îndemânarea de a mă farda, însă mascara folosesc zilnic. Îmi pare că machiajul nu este complet fără mascara, aceasta adaugând profunzime privirii. În ceea ce mă privește, mai mereu sunt în căutarea unei mascara care să-mi confere volum și curbare. De alungire, slavă Domnului, nu duc lipsă, însă de volum și de curbare cam da. Dar să vedem cum se prezintă această nouă mascara de la Melkior numită SCANDALASH.

Mascara SCANDALASH | Melkior Professional

Mascara SCANDALASH de la Melkior Professional are un ambalaj asemănător cu al celorlalte din portofoliul lor. Dispune de o cutie individuală neagră, mată, iar recipientul este negru și lucios, ambele având o inscripție care atrage atenția.

Diferența este vizibilă la nivelul aplicatorului care este net diferit față de restul. Periuța este mult mai mică și mai densă decât tot ce am mai văzut până în prezent.

Mascara SCANDALASHAți putea privi cu scepticism acest tip de aplicator. Asta în ideea în care v-ați obișnuit ca mascara pentru volum și alungire să aivă pensulă voluminoasă. Cumva la fel am gândit-o și eu până să-l aplic pe gene, după care mi-am schimbat părerea despre el.

În timpul primei aplicări am constatat că este singura mascara cu care nu m-am mânjit sub arcadă! Doamne, deci lucrul ăsta mi s-a întâmplat cu orice altă mascara, mai puțin cu aceasta. Practic, este meritul aplicatorului care fiind micuț se concentrează numai asupra genelor.

Apoi am putut observa cum genele mele încep să capete contur. Nu numai că le-a conferit volum, dar și alungire și curbare. Rezultatul îl puteți vedea în imaginea de mai jos: dacă mai aplicam încă un strat, precis genele îmi atingeau sprâncenele!

Mascara SCANDALASHRezistă cu brio pe gene pe parcursul zilei, nu are fall-out, așadar este foarte ok și din acest punct de vedere.

Cât despre demachiere, SCANDALASH s-a îndepărtat cu ușurință prin presarea peste gene a unei cotonete îmbibate în loțiune micelară. Nu mi-a rupt genele și nu mi-a lăsat dâre negre, inestetice în jurul ochilor.

Concluzii

Sinceră să fiu, mă declar impresionată de calitatea acestei mascara SCANDALASH! Aș îndrăzni să spun că se comportă precum o mascara high-end, deși prețul acesteia e unul destul de accesibil!

Dintre toate mascarele Melkior Professional, aceasta este de departe preferata mea! Arată foarte bine pe gene și adaugă privirii mele acel je ne sais quoi.

Vă recomand cu toată încrederea să o încercați, precis și voi vă veți îndrăgosti de ea! Vă las aici și link-ul către aceasta, de unde s-o puteți achiziționa. Astăzi au chiar și o ofertă: la achiziționarea unei mascara SCANDALASH primiți CADOU un creion khol negru! Sunt convinsă că ambele vă vor plăcea foarte mult!

Apropo, mai am pentru voi și alte experiențe de testare ale unor produse Melkior Professional aici:

Voi ce produse ați folosit de la Melkior Professional? Care v-au plăcut în mod deosebit?17 thoughts on “Mascara SCANDALASH | Melkior Professional”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.