Iluminator Mary-Lou Manizer

Iluminator Mary-Lou Manizer

Trebuie să recunosc faptul că evoluția fulminantă a machiajului m-a luat prin surprindere și că mi-a trebuit timp de acomodare. Dacă celelalte apariții le-am asimilat relativ repede, tare mirată am fost când am descoperit iluminatorul. Eram complet surprinsă cum cineva s-a gândit să creeze un produs de înfrumusețare care să imite luminozitatea naturală a tenului.

Am urmărit tutorialele unor MUA ca să învăț despre aplicarea corectă a acestuia astfel încât să nu mă văd din spațiu. Am reținut punctele esențiale în care e în regulă să fie aplicat iluminatorul și care e pensula potrivită pentru acesta. Iluminatoarele sunt de mai multe tipuri (lichide, cremă, pulbere), astfel că și aplicatoarele diferă în funcție de textura acestuia. Așadar, pentru cel lichid sau cremos puteți folosi un burețel ca acesta, iar pentru cel pulbere o pensulă evantai.

Nu știu voi cum sunteți însă eu am mania de a asorta blush-ul cu iluminatorul. Nu port blush în nuanțe de maro sau cărămiziu decât cu iluminator auriu. Iar în cazul celor rozalii sau piersică optez pentru iluminator cu tentă de roz.

Fiind în căutarea unui iluminator cu tentă aurie (pe anteriorul am reușit să îl sparg), m-am oprit la Mary-Lou Manizer. Nu știu dacă aș fi optat neaparat pentru acesta, însă am tot citit despre el în blogosfera din toată lumea. Fiind atât de lăudat, m-am gândit să îl încerc și eu ca să văd cum este.

Iluminator Mary-Lou Manizer

Acest iluminator de la The Balm, Mary-Lou Manizer, are un ambalaj tare interesant. Arată ca o plachetă cu numărul de înregistrare al condamnaților cu închisoarea. Reprezintă de fapt o poveste, lui Mary-Lou i se atribuie acuzația de a fi prea frumoasă și populară.

Iluminator Mary-Lou ManizerRecipientul este confecționat dintr-un plastic foarte calitativ și dispune de o oglindă generoasă, iar textura iluminatorului este neașteptat de fină. Îmi place faptul că este destul de compact și ușor de strecurat în portfard sau în geantă.

Iluminator Mary-Lou ManizerÎmi place mult textura acestui iluminator, este foarte fină, aproape insesizabilă pe ten. Cu ajutorul sidefului fin de care dispune conferă o luminozitate naturală, de parcă tenul ar străluci din interior.

Pigmentația acestui produs nu este una excepțională, însă funcționează de minune dacă este aplicat corespunzător. Luminozitatea aceasta discretă dar suficientă rezistă pe parcursul întregii zile. În imaginea de mai jos v-am făcut și un swatch ca să vă puteți face o idee.

Iluminator Mary-Lou ManizerTextura sa ușoară, satinat-perlată mi se pare perfectă pentru vară, deoarece difuzează lumina foarte plăcut și conferă prospețime tenului. Nuanța aceastui iluminator îl face să fie foarte versatil, astfel că poate fi folosit și pe post de fard de pleoape.

Sideful acestuia distrage atenția de la micile imperfecțiuni ale zonelor unde este aplicat și complimentează orice subton al pielii. Recipientul are o cantitate mare de produs, astfel că preconzez că îmi va ajunge pentru următorii… 4-5 ani!

Per total, sunt foarte încântată de acest produs și îl folosesc mai des decât mă așteptam. Dacă vă aflați în căutarea unui iluminator cu adevărat bun, vă recomand să îl încercați deoarece își merită banii.

Totuși, este cineva care deja îl are în uz sau care l-a folosit? V-a plăcut?



10 thoughts on “Iluminator Mary-Lou Manizer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.