Îngrijirea tenului cu produse Trendline Cosmetic

Îngrijirea tenului cu produse Trendline Cosmetic

Astăzi aduc în atenția voastră un site de produse pentru îngrijirea tenului și corpului numit Trendline Cosmetic. Acesta reunește în portofoliul său renumite mărci germane printre care și Schaebens, de la care am folosit trei produse.

Preocupată de skincare, așa cum mă știți, îmi place să încerc mereu produse noi pentru îngrijirea tenului și a corpului. Iată că de la Trendline Cosmetic am folosit trei produse pentru față:

  • o cremă cu minerale din Marea Moartă;
  • o mască antirid;
  • un concentrat Night Repair.

Trendline Cosmetics

Cremă de față Schaebens | Trendline Cosmetic

Recunosc că prima dată am privit cu scepticism această cremă de față cu minerale din Marea Moartă. Nu mai auzisem despre aceasta, nu îmi era cunoscută. Însă văzând că poate fi folosită chiar și de către cei cu neurodermatită sau psoriazis mi-am spus că trebuie să fie cu adevărat bună.

Trendline CosmeticAceastă cremă are ca ingrediente principale minerale din Marea Moartă, oligoelemente, mușețel și acid citric. Are o consistență foarte bună și este foarte fină, plăcută, se absoarbe instantaneu în piele și nu lasă peliculă grasă. Conferă tenului hidratarea de care acesta are nevoie și inhibă eventualele imperfecțiuni ale pielii precum coșurile sau punctele negre.

Pot spune că pe parcursul utilizării acestei creme acneea mi-a fost ținută sub control, iar porii vizibil minimizați. Am simțit nevoia să o aplic atât dimineața, cât și seara pentru a îi permite să acționeze și peste noapte. Am fost de-a dreptul încântată să mă trezesc cu un ten mai luminos, mai radiant și mai curat.

În cazul în care cunoașteți persoane care suferă de diverse afecțiuni precum neurodermatită sau psoriazis, recomandați-le această cremă. De asemeni, crema de față cu minerale din Marea Moartă se potrivește oricărui ten sensibil. Poate fi cumpărată de aici.

Concentrat Night Repair | Trendline Cosmetic

Acest concentrat Night Repair este ambalat sub formă de capsule și sunt destinate uzului nocturn. De-a lungul timpului am văzut numeroase astfel de capsule însă acestea sunt primele pe care le-am încercat.

Trendline CosmeticO astfel de țiplă are cinci capsule, fiecare dintre ele pentru câte o utilizare. Capsulele se desfac cu ușurință, fie prin răsucire, fie prin tăiere. Concentratul în sine are o textură uleioasă, însă în cazul meu s-a absorbit foarte repede în piele. Tenul meu asimilează foarte bine produsele de genul acesta, de nici nu se cunoaște că am folosit un produs uleios.

Ingredientele active ale acestui concentrat sunt:

  • Pro-Retinol;
  • Ceramide;
  • ulei de migdale;
  • ulei de Jojoba.

Produsul regenerează pielea pe parcursul nopții, reduce ridurile, netezește tenul și îi conferă un aspect relaxat, odihnit. După folosirea celor cinci capsule am putut observa că tenul și-a menținut hidratarea și era vizibil mai plin de viață. Per total mi-au plăcut și le-aș recumpăra ca sa pot observa efectele acestora și pe termen mediu și lung. Dacă și pe voi vă tentează, pe acestea le găsiți aici, dar sunt și alte variante disponibile pe site.

Mască de față antirid | Trendline Cosmetic

Deși nu eram deloc adepta măștilor de față, acum le folosesc de mai multe ori pe săptămână. Ori de câte ori simt nevoia să mă relaxez îmi aplic o mască de față și mă deconectez de la cotidian.

Trendline CosmeticMasca de față antirid Schaebens are la bază uleiul de Jojoba, untul de Shea, aloe vera și extractul de bambus. Aceasta promite să reducă adâncimea ridurilor în 30 de minute de la prima aplicare. Eu momentan nu am decât câteva linii fine, însă după folosirea acesteia mi-am observat tenul mai neted și mai elastic.

Îmi place că este emolientă și se întinde cu ușurință pe ten, uniform, indiferent de modalitatea de aplicare a acesteia. Prima dată am aplicat-o cu degetele, însă ca să nu mai fac risip, mai apoi am aplicat-o cu o pensulă specială. Sunt două plicuri generoase prinse între ele, pentru două aplicări, însă mie mi-au ajuns pentru patru astfel de măști. Pentru ca masca să nu e usuce și să nu oxideze am prins plicurile începute cu un clește de rufe. Astfel produsul și-a păstrat integritatea până la următoarea utilizare.

Mi-ar plăcea să continui să folosesc această mască deoarece m-a încântat senzația de răcoare de la nivelul tenului. Este foarte faină și de aceea vă recomand și vouă să o încercați, de aici se poate cumpăra.

Concluzii

Chiar dacă la început am fost cumva reținută în a folosi aceste produse, iată că a învins curiozitatea! Și mă bucur că le-am folosit pentru că au adus numai beneficii tenului meu. Mi-au demonstrat că sunt cu adevărat eficiente și prietenoase cu tenul. Categoric aș mai încerca și alte produse aparținând acestui brand deoarece m-am convins de calitatea acestora. Pe tenul meu mixt cu tendințe acneice au funcționat perfect, așadar le recomand tuturor cu toată încrederea!

Ce ați încercat de la Schaebens? Știați deja despre Trendline Cosmetic?



17 thoughts on “Îngrijirea tenului cu produse Trendline Cosmetic”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.