Esențialele machiajului de la Cassiopea Cosmetics

Esențialele machiajului de la Cassiopea Cosmetics

Dragile mele, astăzi vreau să vă vorbesc despre un site de produse de machiaj numit Cassiopea Cosmetics. Aici orice #makeupaddict poate găsi toate cele necesare realizării unui make-up perfect, dar mai cu seamă esențialele machiajului. Acestea ar fi patru la număr, mai exact două tipuri de bureți de machiaj, creion dermatograf și oglindă.

Cassiopea CosmeticsAceste patru produse nu ar trebui să lipsească niciunei reprezentante ale sexului frumos pasionate de arta machiajului. Recomand să aveți în trusa voastră de înfrumusețare două tipuri de bureței de machiaj, deoarece fiecare dintre ei conferă finish-uri diferite. Dermatograful negru are multiple întrebuințări, iar oglinda ar trebui să fie un accesoriu de nelipsit din portfardul oricărei femei.

Burețel Cassiopea Cosmetics

Cel despre care vă povestesc astăzi este confecționat dintr-un material foarte calitativ și nu conține latex. Are o teșitură care pe mine mă ajută mult în aplicarea produselor cremoase în zonele mai greu accesibile.

Cassiopea CosmeticsObișnuiesc să folosesc acest burețel umed pentru aplicarea produselor cremoase precum fondul de ten, corectorul, și/sau iluminatorul lichid. Îmi place foarte mult finish-ul pe care acesta îl conferă tenului, unul foarte natural, flawless. Dacă odinioară eram tare neîndemnatică atunci când venea vorba despre bureței de machiaj, acesta m-a făcut expertă. Cred că îmi ia mai puțin de 5 minute să-mi aplic pe față toate produsele cremoase despre care vă spuneam.

Are două bile albe de la mine:

  • una pentru asemănarea cu beauty-blender-ul la textură;
  • a doua pentru că nu se pătează (se curăță perfect cu apă și săpun).

În cazul în care am reușit să vă tentez cu acest produs, să știți că aici îl găsiți de cumpărat.

Silisponge Cassiopea Cosmetics

Despre experiența mea cu silisponge-ul v-am mai povestit și cu altă ocazie. Pe atunci vă spuneam că nu știu dacă m-aș putea obișnui cu el și l-am rătăcit printr-un sertar. Numai că descoperindu-l pe cel de la Cassiopea mi-am dorit să exersez din nou cu el.

Cassiopea CosmeticsSpre surprinderea mea, de data aceasta m-am descurcat foarte bine cu acesta. Chiar îl folosesc mai des decât mă așteptam, îndeosebi atunci când îmi aplic produse cremoase high-end. De ce? Motivul este simplu: pentru că consum mult mai puțin produs, dat fiind că acesta nu absoarbe deloc. Practic, tot produsul de pe silisponge ajunge pe față. Un alt motiv pentru care îmi place silisponge-ul este acesta că îmi conferă o putere de acoperire mai mare. Chiar și așa, nu încarcă tenul, aspectul acestuia fiind destul de natural, de asemeni. Doar că imperfecțiunile tenului sunt mult mai bine acoperite, ceea ce este în avantajul meu.

Încă nu ați încercat silisponge-ul? De aici îl puteți cumpăra ca să vedeți dacă vă place cum aplică produsele pe ten.

Aici puteți vedea cei doi bureți în toată splendoarea lor, fără ambalajele individuale de care dispun.

Cassiopea Cosmetics

Dermatograf Cassiopea Cosmetics

Genul acesta de creion negru are multiple întrebuințări și precis le cunoașteți deja. Cred că este unul dintre produsele cu care fiecare dintre noi a început să se machieze, nu-i așa?

Cassiopea CosmeticsOdinioară majoritatea dintre noi folosea acest creion pe linia apei pentru evidențierea privirii sau pentru micșorarea ochilor. În prezent acest lucru a devenit destul de mainstream. Acum folosim creionul negru pentru a crea un smokey-eyes sau ca bază pentru una dintre tehnicile machiajului – tehnica creionului.

Cel din imagine este printre preferatele mele deoarece este foarte cremos și se aplică cu ușurință. Atunci când nu am timp să mă machiez cu tuș, apelez la acest creion și rezistă bine întrega zi. Nu se curge, se demachiază cu ușurință și nu lasă dâre inestetice în jurul ochilor.

Dacă sunteți în căutarea unui creion negru, ieftin și bun, îl recomand cu încredere pe acesta, îl găsiți aici.

Concluzii

Mă bucur mult că am descoperit acest site de unde îmi pot achiziționa produse de machiaj calitative la prețuri accesibile. Bureții sunt mult mai rezistenți decât tot ce am mai încercat până acum, iar creionul negru mi-a întrecut așteptările. Le recomand cu încredere tuturor, așa cum spuneam anterior, n-ar trebui să lipsească din portfardul niciunei #makeupaddict.

Un pont: cu toate noutățile Cassiopea Cosmetics veți fi la curent numai urmărind pagina lor de Facebook.

Voi ați folosit vreun produs de pe acest site?

 42 thoughts on “Esențialele machiajului de la Cassiopea Cosmetics”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.